Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
373,636 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@igor9555 удачы,але з 20 руб не думаў атрымаецца трохі падняцца)
@thee4 ты гуляеш для душы ці каб яшчэ грошы падняць?
У рулетцы бывае крута, яксьці 3 нулі за 5 гульняў было
@vrodezdes кругаварот лудоманаў у прыродзе 😀
@vrodezdes мне здаецца калі доўга не заходзіш увогуле часцей дае
@didi88
Тут усе на форуме лудкі або тыя, хто поінты збірае))
@didi88 трэба ж спонсараў казіно вяртаць, вось і робяць хаця б нейкую аддачу, але яшчэ ад дэпа залежыць)
@thee4 згаджаюся,калі доўга не заходзіш па адчуваннях дае лепш, скрыпты так наладжаныя на завабліванне кліентаў
@robingood
Гэта самыя непрыемныя моманты, не паспею зрабіць стаўку, а яна ўжо выпадзе. Ці інтэрнэт нібыта працуе нармальна, стаўку не магу зрабіць, застаецца 5-7 секунд, дае паставіць, можа ў мяне толькі так, але вельмі часта заўважаю.
@fetisovdenis блин это жестко, главное если можешь себе позволить и получаешь удовольствие)
@thee4 нууу в любом случае люди думают о себе в первую очередь и открывают казики для своего заработка в первую очередь,а там у кого на сколько совести позволяет обдирать
@thee4 так в любом случае,это программа прописанная действующая по определенному алгоритму
@vrodezdes так программа считывает, что тебя давно не было и надо тебе “дать” что б заманить , главное вовремя остановится и все не слить
@vrodezdes Ну,быў выпадак у казіно bitz паставіў на 4 ку чырвоную 5$, і яно выпала – абрадаваны, але на баланс не налічылі, звярнуўся ў чат сказалі чакаць адказ на пошту, праз дзень прыйшоў ліст што ў правайдэра Evolution здарыўся баг, і замест выйгрышу далі 10 спінаў, вось там падгарэла ў мяне (якія 10 спінаў?( У выніку выйгрыш не далі, было крыўдна
@robingood
Такіх сітуацый у мяне на Lightning Roulette было неаднойчы, але там адразу пачынаюць пісаць стоп гульня ў чат, вярніце выйгрыш і праз хвілін 20-30 вяртаюць з выйгрышам.в крайні раз, ужо тут расказваў, выпала 34 – 200 x, а са статыстыкі прыбралі і нікому не налічвалі выйгрыш.
@robingood
Мне таксама не шанцавала ў ДАО II, толькі ў першым! Але было незабыўнае адчуванне, бо на балансе заставаліся якія – то “понты” і тут “нежданчык” прыляцеў…)
@vrodezdes да хз там чат не глядзеў,у гісторыі гульні як раз было,таксама ў лайтынг рулетцы граў,я яшчэ скрын ім у чат казіно кідаў,але ніфуя не нарахавалі.
@thee4 Да разумею,такія адчуванні збсь,сам калі не чакаю і тут насыпае)
@fetisovdenis …Граю, атрымліваючы “кайф” ад гульні (калі ўсё без відавочнага абману), а калі ўключаюць “шахер махер” – гэта ж адразу бачна гульцам са стажам. Так што адразу пасылаю гэту “грэб@ную казяву” да Буя. А калі атрымаў радасць ад гульні і пры гэтым застаўся ў “плюсе”, воўсім “прыгажосць”!
@fetisovdenis
Я ўжо некалі прыводзіў прыклад, што ў таварыша па цэху за дзесяць спінаў запар выпадала “ZERO”, хоць ён закрываў усе лікі, акрамя … ну ты зразумеў)
@robingood
Калі адзін абураўся, што ў радзе можа быць, то маглі ігнараваць, а калі шмат – то казіно павінна выплаціць. Яны ж прадстаўляюць паслугі ад правайдэра і ўсе косякі правайдэра на іх плячах, а не мае праблемы, з такім жа поспехам я магу паставіць 100$ на лік, там выпадае 500x, а мне пішуць мы анулюем стаўку
учора плотно гуляў, пару раз пашанцавала, а потым шарык тупа быў побач з маім лікам)
@fetisovdenis Гэта называецца, калі казіно абкідвае стаўкі(па колу, па полі). Спадзяюся, што не працягваў гульню “пашыраючы” стаўкі, верагоднасць “зліву” высокая!
Думаю, будучыня як у анлайн-казіно, так і ў “наземных” будзе за тымі, хто зможа гуляць, як галоўны герой з Чудоўнай гісторыі Генры Шугара)
Часам заходжу пагуляць, але прачытаўшы вашы водгукі, я відаць не правільна гуляю ў рулетку. У мяне стаўкі чырвонае – чорнае, ну яшчэ па дзюжынам, а тут проста ў лічбы трапляюць хлопцы…
@kalendula
У кожнага свой “стыль” гульні, калі атрымліваецца гуляць на раўныя шанцы, чаму б і не, галоўнае не захапляцца прагрэсыяй).
PS. Якось бачыў гульню ў наземным казіно адной дзяўчОнкі, так яна ліхо гуляла на чырвонае – чорнае, з 10 “выбівала” 8-9 і гэта флЭтом!
@thee4
Адначы ставіў 5 ставак на чырвонае, выпадала чорнае, перастаў ставіць пайшоў шэраг чырвоных
Самае крутае, калі яна пачынае круціцца і дыханне запавольваецца
@kalendula
“Мая” гаварыў пра іншае.., трэба “бачыць колер”, куды ставіць, а не ад “лямпы”(выпадала пяць разоў чорнае значыць трэба ставіць на чырвонае яшчэ і па Мартыну). Такая стратэгія вядзе толькі да зліву, хоць можа выпадкова пару-тройку разоў і выйграць)
@fetisovdenis
У мяне пачынаецца нешта падобнае, калі застаецца некалькі фінальных кругоў шарыка па коле і асабліва пасля, калі “ён” выбірае, якая яму ячэйка больш “прыглянулася”…
@fetisovdenis
Мне не падабаецца, калі адны дылеры робяць доўгі спін, іншыя – кароткія, або бываюць сітуацыі, калі паказваюць, калі шарык ужо знаходзіцца ў ячэйцы.