Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
372,192 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes.Мне здаецца можна графічна ўсё памяняць у лайве ..
Тут глянуў статыстыку маланак на XXXTreme Lightning Roulette
@thee4
Каб яе падняць, мне трэба зайсці з 5к зялёных, ну або 4 як мінімум. Проста менш – ужо не адчуваю стаўку, а тут разгон будзе добры, але так як у мяне гэтага няма, а пазычаць на казіно – ЖЫРНОЕ ТАБУ. Хопіць ужо і так у бацькі пазычаў, вельмі некрасіва і хадзіў як долб. ….
@thee4
Учора тып скідаў скрыны, даўно не гуляў і з проміка больш за 100к падняў, кажа, што кожны слот практычна адразу даваў бонуску. Я таксама, дарэчы, заўважыў такую фігню: гуляеш у адно і тое ж казіно, заўсёды зліваю, вяртаюся ў тое, дзе не было дэпазітаў 3 тыдні, месяц – то гра зусім іншая)) як у навічка пры рэгістрацыі))
@thee4
Гэта статыстыка да аднаго месца, можна зайсці ў сесію калі за гадзіну-дзве выпадзе 600-1000 іксаў і таксама трапіць і на шэраг дробных, а можа і так, як ты скінуў, усё чакаць тусоўкі і не хопіць балансу. У ХХХ рулетцы мінус, што з такімі іксовкамі памнажэнне ўсяго 20 x на лічбу, тым самым туды, калі і заходзіць, то з надзеяй, што патрапіш пад раздачу або нядоўга гуляць.
@vrodezdes
Выкажу сваё суб’ектыўнае меркаванне, гэта рулетка чарговая замануха для “хайролераў”, а калі іх у пэўны час НЯМА, то абграбаюць астатніх. Пакуль не набяруць патрэбную суму для сябе каханых, ну а потым могуць і кінуць пару капеек натоўпу, які ўжо даўно чакае “жырных” КУ.
@thee4 я рулетку еле разумею, але чамусьці гуляю, вынік зліты без шанцаў 1000$
@thee4 згодзен з табой цалкам, залежыць ад таго дзе і колькі выйграў, калі чыста са слотаў занёс, яны табе і будуць падабацца
@fetisovdenis
Раней, калі гульня ў рулетку была заснаваная ў наземных казіно, гэта было веданне фізічных законаў і ўважлівасць да “паўтораў” (лікаў, суседзяў па коле) і было зразумела, як гуляць!…
А зараз даводзіцца гуляць супраць адаптыву казіно, які рэгулярна падстройваецца пад “цябе”… Хоць усе прадстаўнікі і паўтараюць вывучаную фразу, у нас ліцэнзійнае казіно і таму мы не можам умешвацца ў гульню і не кантралюем вынік спіна(раунда). Але на справе ўсё па-іншаму і фактычна не мы гуляем у казіно, а казіно гуляе нас.
@fetisovdenis
І ў слоты, і бакару, і ў СІК БО, і ў рулетку гуляў канешне і не адзін раз былі і добрыя выйгрышы і ў слотах і… у рулетку, але больш мне падабаецца яна – каралева казіно!…
Паколькі пачынаў у наземным казіно, а там многае залежала ад “выбару” гульца! Бо зрабіць стаўку пасля таго, як дылер запусціў шарык да “крылатай” фразы “Стаўкі зроблены, стаўкаў больш няма”, асабіста для мяне, быццам “момант ісціны”. Бо тады ў наземцы вынік ужо быў прадзначаны (калі, скажам, не згасне свет) уступалі ў сілу фізічныя законы…
СейчаЗ ФСЕ па-іншаму, гэтым казіношнікам ужо МАЛО іх традыцыйнай перавагі ў рулетцы еўрапейцы (2,7), патрэбныя жорсткія гарантыі, што яны атрымаюць свой “тоўсты кавалак пірага”! І толькі пасля гэтага дазволяць гульцам сабраць “крошкі з барскага стала”. Таму і “брэюць” усіх падрад і не важна які ў цябе дэпазіт 50$ або 1000$ або >. Прыйшоў з грашыма, пойдзеш без або амаль свой калі пафартаніць)
@vrodezdes
У мяне чыста на гульню максімальна было “пяцісотка зялёных”, пра такія лічбы нават і не марылі… Але гэта грошы “фартавыя” – яны “зарабленыя ў гульні” і гэтая сума заўсёды вагаецца, але пакуль ніжэй за 200 не апускалася). Мару, канешне, калі ЎСЁ “гэта” скончыцца.., “адсвяткаваць” ці НГ ці іншае больш асабістае свята ў годным наземным казіно і… А там, як карта ляжа!)
@vrodezdes
Так, ёсць такая тэма і яна часта спрацоўвае! Таму і раяць не гуляць кожны “божы дзень”, а так раз-два ў месяц, а лепш пару-тройку разоў на год і “плеча” можна назбіраць). Тады фактычна казіно і яго адаптыў забывае пра цябе і можна пачаць гульню з новага чыстага ліста і шанцы на перамогу павялічваюцца!
@thee4
Можа тады і казіно будзе гуляць лепш, калі ўбачаць, што гулец даўно не заходзіў. А стымуляваць якось трэба, а гэта толькі даць выйграць))
@thee4
Мне не падабаецца, што там усяго 20x аддача, а зрабілі праз тое, што можна 2000 x злавіць, але пакуль іх злавіш, баланс спусціш пад нуль. Я заходжу туды, толькі калі балик нарм, нарм але часта перакрываю і рызыкую вялікай стаўкай у лік, што пагражае прайгрышам. Калі яшчэ ў звычайнай лайт рулетке 30 х, і там я як рыба ў вадзе, то тут болей рызык, але і злавіць 2-3 бакса ў 600-700 икс вельмі прыемна, вось толькі зліць можна і касар і так нічога і не ўбачыш.
@thee4
Я гуляю вельмі даўно і як табе казаў, пасля больш-менш нармальных заносаў, у маім разуменні ўжо не магу адчуваць дробную стаўку, для мяне гэта проста лічбы на балансе. Але потым крыху прыходжу ў сябе і разумею, навошта ў мяне стаўка на крузе бывае 100-150$, гэта ж капец як многа. Ці выпала, напрыклад, 12/15/18, я накрываю многа, хоць разумею, што проста накрый 32 і дыяганалі адтуль, але гэта ўжо спрацоўвае калі выпадае 30 і тут думаю ну так, можна ж было не траціць 20 секунд на стаўку, каб прыбіцца на 20-30$, а проста накрыць верхні рад і зрабіць +150-200. Але гэта ўжо думкі лудзіка, стратэга, які, на жаль, толькі падняў, пару дзён, там і пакінуў
Сёння зайшоў у рулетку, зразумеў, што ў яе трэба гуляць з камп’ютара або з ноўтбука, аналізаваць лягчэй, з тэлефона гэта нейкая хрэнь атрымліваецца, забраў 600$
@vrodezdes галоўнае не гуляць супраць чуйкі я там раз у 10 прайграў
Два дні таму дэпнуў у казік, зайшоў у рулетку – дзве стаўкі і прайграў, на балансе засталося 20 р, зайшоў у бакару і тры разы запар на плэера, і сыграла, у выніку 600 і назад у рулетку на чырвонае) і выйгрыш) вось такі камбэк з 20 рубчыкаў)
@robingood бывае такое, што і з дробязі добра паднімаеш, і не адзін раз такое было
@igor9555 ну з 20 руб гэта ў мяне ўпершыню)
@vrodezdes
Паясні пліз, што не так было сказана, аж пачаў “мінусіць”). “Пяціхатку грашыма” набіў з дробязі, як кажуць зярнятка да зярнятка… Граю толькі на тыя сродкі, што выйграў, стараюся не выкарыстоўваць грошы з асноўнай артыкулы даходу). Спадзяюся, што вайна скончыцца ў наступным годзе і тады ўлаштую сабе свята!…
@robingood Гэта пацанскі фарт, віншую! У мяне само такое было ўсяго пару-тройку разоў, адзін у ДАО пяць скаттэраў, астатнія на рулетцы адзін з дылерам і на “рисовашке”! Гэта было так нечакана і кайфова, што мама дарагая…)
@thee4 на счёт доа тоже было 5 вайлдаў,но скаттэраў штук 5 не было,это в самом первом доа,а во втором не разу.
@fetisovdenis
Я з тэлефона заўсёды гуляю, калі даюць тыпа 30 сек на стаўку, а па факце ў мяне і 15-20 бывае, нібы спецыяльна, то мышкай не паспеў бы праклікаць, толькі калі не паўтарыць стаўку і дастаўляць.
@thee4
Амаль не зразумеў твайго пытання, ты сам сабе нібыта яго задаў, першая фраза.
@robingood
Ты на 9 стаўіў і ў цябе сыграла?
@vrodezdes я ўжо 7-8 гадоў толькі з тэлефона гуляю, ды і ў мяне 15 сек у рулетцы, пакуль інэт загрузiцца – не паспееш)
На конт доа – да, злавіў бонуску па 4,5 руб, не ў лінію, канешне, паставіў вайлды, але дало норм каля 12к, калі не памыляюся.
@robingood не ну з такой дробязі гэта зразумела што рэдкасць. Удача не больш