Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
372,125 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes
Нічога дзіўнага.., радасці ад гульні няма, адна пустата… Упэўнены, ты сам ужо можаш зразумець чаму менавіта.
@vrodezdes Чаму не павяру, гэта было чакана).
Хоць “пяціхатку+” амерыканскіх рублёў “наскрабаць”, у наш час трэба пастарацца)… А тое, што застаўся амаль пры сваіх, гэта табе яшчэ “фартанула”…, магло быць і горш)
@thee4
Братан, я ўсё зноў прайграў, НІЧОГА не хочацца, гэта рэальна хвароба 1 да зялёных вярнуў у гэтую сраную рулетку
@vrodezdes Сумна, але прадказальна.
Тое самае: пасля праліваў нічога не хочацца – асабліва працяглых, калі некалькі месяцаў запар нават перамогі не бачыш. Трымайся, што яшчэ магу сказаць.
Што да лайв-ігр і рулеткі, у мяне таксама стопіка няма, я зусім не адчуваю стаўку! магу гуляць у слоты ўмоўна па 5-10-20р, а ў нейкай рулетцы лёгка за раз па 5к прайграць, мала ставіць увогуле не магу.
@vrodezdes
…Цяпер спадзяюся, у цябе хопіць сіл сустрэць НГ без гульні! Зразумей: у кожнага гульца – свая “цыстэрна азарту” і яе прыйдзецца “выпіць да дна”, без гэтага ніяк!
Тут альбо пан, альбо прапал, лепш выбраць пана, хоць ён і відавочны паляк)
Тут успомніўся адзін выпадак з майго жыцця… Мне дапамог самакантроль!
Сталася гэта то ў 91, то ў 92 годзе, ішоў па цэнтральнай вуліцы і бачу – цыганкі акружылі дзяўчыну і ўзялі яе “ў абарот”. Падышоў, накрыў сваёй рукой яе руку з грашыма і кажу: ідзі дамоў, дзяўчынка…, а цыганкам – сёння не зусім ваш дзень.
Мне заўсёды было цікава, як цыганкі забалбочваюць наіўных людзей, і я пайшоў на эксперымент, калі атрымаў зарплату. Разлажыў на тры секцыі ў партманэ: гэта аддаю, гэта можа быць, а гэта ніколі, і пайшоў нібыта на “здым”). Ну так вось, мяне “перадавалі” ад адной да другой і ўсім даводзілася “залаціць ручку”, потым прывялі да той, што “ўключае па поўнай”. Яна стаяла на сходах гатэля Украіна, не слухаў, што яна шаптала, а проста разглядаў. Калі яна скончыла, я “пазалаціў” крыху больш, чым іншым, і сказаў: дзякуй, цяпер я усё зразумеў, абняў гэтую пажылую цыганку і пацалаваў… Настала мёртвая цішыня, цыганы расступіліся і я прайшоў “скрозь іх”…
А праз тыдзень іду дзе-небудзь у квартале ад дома па праспекце і бачу зноў цыганак. І зноў падыходзіць адна маладзенькая, нахабная: дай, маўляў, пагадаю… Я кажу – я табе сам магу пагадзіць, і ах, якія праклёны я пачуў у свой адрас… А потым кажу – я цябе чым-небудзь абразіў, можа тваіх дзяцей? НЕ! А цяпер гэта ЎСЁ забрала сабе і свабодна… Яна адразу кінулася ад мяне са сваімі… і адразу пад машыну, добра хоць на пешаходным пераходзе яе не вельмі тады “памялі”. Вырашыў падысці дапамагчы, але куды там, яна тыкала рукой у мой бок і…, яе падхапілі свае ж пад рукі і павялі…
Вось такое здарылася).
@vrodezdes Выхаванне унутранай самадысцыпліны гульца, гэта адно з галоўных.., пасля фарта канеШна).
У цябе ж ужо пачало атрымлівацца, ты ж змог спыніцца з +30$ у кішэні і гэта ўжо добра, значыць не ўсё страчана! Ды і яшчэ, не варта так нядрэсна адзывацца пра рулетку, яна тут пры чым?
Моцнага здароўя і ЎДАЧЫ!
Калі зараз пачаць гуляць у рулетку, з якой лепш пачаць круціць і з якіх сектараў)Даўно сур’ёзна не круціў яе)Раней гуляў па Мартынгейле на р.ш , але зараз ужо не цікавіць, так як звычайна вядзе да зліву(
@thee4
Мда, самакантролю не хапае, на гэтым канец поўны, сабраў сёння мізэрны кэшбэк дзе гуляў. Але хоць тут галава вар’юе, што не варта на гэта нават гуляць, памятаю раней 80-100 $ прайграў, дах едзе, навошта заходзіў, на што спадзяваўся, зараз такую суму з кэшбэка забіраю і думаю, як жа глыбока я ўлез у гэтае балота
@oopsant
Ды я дурны, усё спрабую злавіць менавіта лік, мяне толькі лайт-рулетка і трымае. Усе ў асноўным на сектары гуляюць, дзясяткі, цотныя-нецотныя, я тупа спрабую злавіць лік. Учора гуляючы злавіў і 200-іксаў і 150 і 100, але блін сума ў ліку 1-2$. Асабліва нядаўна калі злавіў 300x, а ў ліку было 11 баксаў, усё роўна думаю, чаму так мала паставіў. Вось толькі выпадае так, раз на кругоў 200-300, а для гэтага ого-го патрэбна шмат бабла
@vrodezdes.І нервы патрэбны.Я не магу столькі чакаць – адразу стаўлю чорная або чырвоная, або выйграў, або прайграў.
@akop591
Так у любой гульні, дзе 2 варыянты і шанцы 50/50, хоць усё часцей разумею, што шанцы 80/20 у карысць казіно
@vrodezdes Не падкажаш, што гэта за слот з іксамі і якая там мінімальная стаўка)Я проста думаў можа на адно лік тупа ставіць, з надзеяй на тое што нарывешся на іксовку нормальную)
@amernmes
Прайграеш дакладна
Провайдар Evolution, Lightning Roulett
Мінімалка 0.2$/10 uah/20 rub
Паспрабуй стратэгію, выпала лічба, стаў па дыяганалі ад яе
Калі, напрыклад, выпадае 5, закрывай дыяганалі і стаў парныя, што стаяць каля кратных 5, то бок 15/12/18
20/23, 22/25, 30/27/33 35/32
Таксама, напрыклад, 11/22/33 – калі нешта з гэтага выпала, стаў на астатнія 2
Або, напрыклад, выпадае 3, перакрываючы 13/23/33, дзе таксама другая лічба 3. Многа нюансаў, гэта мая такая стратэгія, але калі бачыш, што не ідзе – нічога, лепш выходзь. А ЯШЧЭ ЛЕПШ УВОБШЧЫ НЕ ГУЛЯЙ!
Я проста як у Гары Потэры, лаўлю свой залаты снітч і спрабую злавіць гэтую цудоўную лічбу з добрай стаўкай і іксовай, пакуль у мінусе
@vrodezdes.Мільён працэнтаў…Я вось пастаянна стаўлю ў Сікбо і пастаянна стаўлю больш за 11 і пастаянна падае тры зарыка менш….Мяне аж бесіць гэты Сікбо
@vrodezdes.І заўсёды будзем у мінусе.
@akop591
Калі я гуляю ў 21, мяне так бянтэжыць, калі выпадае 20, і ты думаеш, ну вось добра. А потым дылер пачынае дабіраць і з гівна, і з карт – так 5-6 яна набірае менавіта 21, не перабор, нічога сабе. І такіх сітуацый вельмі шмат: каб я так набіраў, гэта 100% перабор, а тут паляна выгадна заўсёды выкладзеная.
@vrodezdes І гэта правільна!
Сам, стараўся не адразу яе выкарыстоўваць, магчыма, ці з прызавой бонуснай гульні, ці з кэшбэку… )
@vrodezdes …Калі б гуляў на спартыўных стаўках у БК, то гэта быў бы вялікі тэніс або скажам валейбол.., там апрыёры няма трэцяга варыянту)
@thee4
Цяпер зноў усё з нуля буду што-небудзь рабіць, як-небудзь зарабляць, падняць бы кускаў 10-15, $, я б дакладна скончыў з гэтым усім і ўсюды, дзе магчыма, сам бы сябе заблакіраваў.
Але пакуль я выступаю ў ролі спонсара казіно…
@vrodezdes Няхай ужо будзе, хто ж супраць!!!
…Надзеюся, што гэтая сума плануецца не з аднаго заходу ў казіно, хаця верагоднасць зрабіць гэта застаецца!)
@vrodezdes.Так быў час, калі ў новым казіно Лего такую суму выйграць. Цяпер вельмі складана.
@akop591 Ну ды былі часы, а щаЗ моманты…
…Думаю, што гэты час зышоў назаўсёды, тым больш выйграць з кэшбэка столькі адразу.., не значыць атрымаць увесь выйгрыш)
@oopsant.Вось я заўсёды ў слотах ад 20 да 300 рублёў стаўлю, а ў лайве адразу 50т і тут жа ўсё ў нуль. Злюся на сябе….
@akop591
Мабыць рулетка – гэта не зусім твая, калі выйграваеш у слотах, а зліваеш у “каралеве” казіно. Жонка не раўнуе, што столькі “бабла” траціш не на яе)