Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
342,405 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes
Мабыць, так – няхай глядзяць! Усё падабаецца глядзець на ваду, на агонь і на плюсавую гульню і яшчэ ўдзельнічаць у гэтым, многія таксама любяць глядзець фільмы, серыялы, канцэрты… Не здзіўлюся, што ён пачне прымаць стаўкі на нумары ад сваіх падпісчыкаў, тым больш што ў яго заўсёды ёсць НЗ у кішэні, які ніколі не канчаецца). Але як гуляць у плюс ён ніколі не раскажа, асабіста мне так здаецца
@thee4
Ён ужо даволі доўга на рынку казіно, яму ў чаце пісалі, пастаўце туды, сюды, ён адказваў – прыходзьце і стаўце, навошта я буду ставіць. Але ў пачатку відэа ён папярэджвае, што магчымыя фінансавыя страты, не гуляйце
І яшчэ ён хітруе, кажучы, што ніколі не трэба глядзець на табло выпаўшых нумароў, а сам часта туды паглядвае… Разумееш, пра што кажу, гэты стары “француз” робіць свой гешэфт, адпачывае і як бы зарабляе)
@thee4
Слухаў, слухаў, ну гэта лухта, выпадзе, напрыклад, 5 разоў запар , у адной дзясятцы, а я і не даведаюся.Табло – гэта свайго роду дапамога, каб разумець, куды зрабіць наступную стаўку
@vrodezdes
Ну даа… Не ўсе ж такія “геніяльныя і фартовыя”, як ён, і што ні гульня ў наземцы, то толькі ў “плюс”). Прыемна, канечне, за яго, калі гэта так, але ёсць вялікія сумневы… Бо ён у асноўным робіць паўтаральныя аднатыпныя стаўкі, а калі доўга “не ў масть”, то мяняе дылера, за раз-два)))
@thee4
Сама сутнасць гульні ў яго спецыфічная, калі яго дружбан яшчэ як-небудзь для разнастайнасці ставіць, то гэты – у адну кропку. Мне падабаецца, як ён пачынае нервнічаць, а па факце ты ж сам вінаваты, ну крыху шырэй стаў, крыху меншыя стаўкі, тым больш гэта рулетка. Не мне, канешне, яго вучыць, у кожнага свая тактыка, па маёй я ў вялікім мінусе, хоць і часта трапляю ў лічбы, але каб паставіць нармальную суму як ён там 25-50-100$, то мая гульня б скончылася праз хвілін 10
@vrodezdes
Згодзен, не нам яго вучыць гуляць, ён жа ў плюсе)… А калі сур’ёзна, то з яго слоў зразумела, што высноваў ён не робіць… Бо ў яго ў казіно быў выпадак што 42 спінаў запар яго любімы сектар не выпадаў). Мабыць там было пару дылераў, якія яму не падгравалі, а гралі на баку казіно)
@thee4
Гэта было б цікава паглядзець, колькі ён тады запхаў, з такімі стаўкамі, калі яшчэ баланс трымаўся +- то нарм, але яму 10 раз запар нічога не дасць, там і чырвонае твар і ціск і мяняйце дылера і я зачыню і г.д.
@vrodezdes
Думаю, хутчэй за ўсё ён тады або гуляў зусім па іншых стаўках на парадак ніжэй, але пра гэта мы ніколі не даведаемся)… Урэшце, і тады яго не ўразуміла, што трэба глядзець, як сама рулетка гуляе, а не тупа біць усё адно ў той жа сектар.
PS. Ужо яксьці казаў, што ў мяне быў таварыш па цэху (з Мінска), які проста “бачыў” выйгрышны нумар і ставіў туды, з першага спіна трапляў у “дзясятку”… У лепшыя часы першыя тры спіны былі яго)
@thee4
Таварыш, відаць, Нострадамус, добра яшчэ заканамернасці ці па дыяганалі можна адгадаць, але не на пастаяннай аснове. Я магу адгадаць, калі перакрыю на лайт-рулетцы ўсе нумары, але і тое часта бывае, калі адзін нумар вольны, ніяк не звязаны з іншымі, папярэднім і тупа туды і падае, вось у такія моманты здаецца, што супраць мяне аднаго гуляе сістэма, якая ўстаўляе кадры і бачыць, куды я стаўлю. Сочаць за гульнёй, хахахаха
@vrodezdes
Так ён так эфектыўна гуляў не больш за 2 разы ў месяц, прачынаўся і “бачыў” лікі… Для мяне гэта тое, як трэба гуляць па інтуіцыі, калі атрымліваецца “акрэсна” ўбачыць, то звычайна максімум да 10 спінаў калі лупіць у лік… Але бывала і з першага спіна або да пятага).
@thee4
Я калі гуляю, то магу здагадацца, у якое лічба можа ўпасці, вось толькі стаўку туды нармальна паставіць можна толькі калі ёсць добры баланс, а то ў асноўным гэта будзе зліў, калі б і заходзіў, то з 10 к зялёных, думаю x-2-3 ад дэпазіту зрабіў бы, ну або хуткі зліў)))
@vrodezdes
Каб прадбачыць падзею, трэба перад гэтым добра адпачыць і быць, а не здавацца на пазітыве. Ды яшчэ добра было б хаця б тыдзень-два не гуляць, тады “прыходзіць” … “гэта”. Заўсёды ўспамінаю той свой козырны спін на рулетцы, калі быў на пад’ёме і проста “жахліва” захацеў паставіць 5 бакінскіх на ZERO! А калі шарык туды зайшоў, яшчэ доўга глядзеў на свой выйгрыш і не верыў вачам….
@vrodezdes
Паглядзеў увесь стрым, за прыватным сталом. На старце ў еўрапейскую рулетку было 5100$, на фінішы 15500, на чай у канцы гульні пакінуў 300 “бакинкіх”)… Ах так, і яшчэ, мінімальная стаўка на лік 25$. Дылеры мяняліся часта, тыя, якіх яму давалі, два спіны і змена. Мабыць усё, Ё))
@thee4
Так гэта ўсяго 150$ пры 30x у лік. Братан, памятаю свой спін у xxx рулетцы, 60 грн у 28, 2 $ у той час было і выпадзе 1500x, і яшчэ караначка ў звычайнай лайт рулетцы 10$ у лік 22 і там 500 иксаў, вось такія ўспаміны і падзеі застаюцца заўсёды ў памяці. Вось толькі праблема лудамана ў тым, што хочаш паўтарыць такі поспех.
@thee4
Ён нешта казаў, што месяца стрымаў не будзе, нейкія справы, але падаецца загадзя запісы зрабілі і будуць кідаць
@vrodezdes
гэта было ў класічную рулетку, калі ў нас яшчэ было адносна ціха. А для такога “стылю” гульні патрэбна ЦІХА, а ў нас шумна і нервова. Таму і даводзіцца, калі гуляць, то глядзець гісторыю, як рулетка сябе вядзе менавіта цяпер)
@vrodezdes
А што датычна гэтага “узроставага стрымера”, дык мне ўспомніўся адзін выпадак, які бачыў у наземцы яшчэ тады да “забароны”… Узяўся ў памяці адзін гулец “маўчун”, які то трохі сыходзіў у плюс, то прайграваў болей за 10 раўндаў запар. А потым нібы выпадкова, ужо на развітанне два-тры ўдары і раптам вяртаў тое, што “падсліў”, і плюс да гэтага “дэсятку” зверху…. Тады яшчэ не разумеў, чаму ён сыходзіць, але з гадамі ўсё стала на свае месцы і зьявілася “яснасць” – чаму!)
@thee4
У кожнага ёсць свой сакрэт, свой ход канём, так само і ў цяперашніх стрымераў – прыцягнуць больш народу па рэфцы
@vrodezdes
Гаварыў не пра гэтага француза, проста ўзнікла асацыяцыя з гульнёй, якую бачыў у казіне… У гульца былі невялікія ўзлёты і ўвагненьні ў гульні, а потым за некалькі спінаў сыграў у тлусты плюс і скончыў гульню… Гэта “выглядала” для казіношнікаў, як бы выпадковая перамога і гэта вельмі “правільны іграцкі стыль”! Потым зрабіў некалькі, тыпа “лявых” ставак для пераконлівасці і… Напраміўся абнялічваць выйгрыш)
@thee4
Учора на whale вырашыў таксама зайсці ў лайт рулетку, там паралельна турнір на 10 к ідзе, сёння сканчаецца. Думаю, пагуляю, заадно і аб’ём для рэйтынгу наб’ю, такія качэлі лавіў, што гэта капец, дэп 300$ і туды-сюды, думаў дадэп так жа зрабіць, на апошніх 70$ на 1 стаўка 2$ і вылятае 200x, думаю ну ўсё хопіць. Заходжу ў турнірную табліцу – я набіў больш за 10 к аб’ёму, на 9-м месцы, думаю хопіць, сёння заходжу, выбілі нафіг, не ведаю па колькі там круцяць, калі ў мяне стаўкі па 20-50 на круг былі, але мяне проста як на кані абскакалі за паў дня гульні.
@vrodezdes
Ну так турніры яны такія, у асноўным задача сабраць патрэбную колькасць бабла з гульцоў, а выйграюць там тыя, у каго “безмерныя” фінансавыя магчымасці ў гэтым турніры. Мне яны не зусім як бы “падабаюцца”, там зусім іншая філасофія гульні (калі пашанцавала – “затаіўся з здабычай” і чакаеш, пакуль хто-небудзь не падышоў і толькі тады працягваеш гуляць).
PS. І яшчэ там, як звычайна, шмат “левых” тыпу “фартавых никоФ”(ботаў) або… Ці вооЩе, цябе можа “абскакаць” які-небудзь “індзеец”, прама на фінішы – выпадковасць не думаю… Хоць, калі шчырая гульня, то і такое здараецца)
@thee4
Карочэ, учора такая сітуацыя здарылася, застаецца гадзіна да канца турніру, прызавых 15 месцаў, ну я падумаў, думаю абойдуць па-любому, максімум зайду за гадзіну да канца і праверу. Заходжу – паказвае на 15-м месцы, але разумею, што магу пагуляць гадзіну і можа месца ўтрымаю, прыкінуў, падумаў, менш за хвіліну, лудка проста з’ела і закінуў 300 баксаў, круціў роўна гадзіну, да паўночы, то бок да канца конкурса не прапускаючы ні адзін спін. У выніку цудам баланс захаваўся, нават крыху на піцу падняў. Але фішка была ў тым, што быў лайт на 34 на 200 іксаў, выпадзе 34 іксаўка, але ў спісе адлюстравання нумароў яго не дадаюць, усе пачалі абурацца, у каго-то норм сумы былі пастаўлены. Вядучы кажа пішыце ў тэхпадтрымку, у чаце вярніце выйгрыш, карочэ ў выніку пасля прыблізна 20 хвілін суму выйгрышу дадалі да балансу, але факт у тым, што лік не ўнесьлі ў спіс як звычайна бачыць выйгрышы. То бок, адкрыты сістэмны скам, які пайшоў не па графіку. А наконт турніру, быццам бы піша выйграў 200$ але чакаць 48 гадзін, цікава нарахуюць ці не, скрыншоты я зрабіў, але ў whale гэты турнір ужо знайсці не магу, няма ўкладкі «папярэднія» або я настолькі сляпы, але цікава накінуць ці не
@vrodezdes
Каротка ўсё як звычайна, мутэва крута – нічога не мяняецца і гэта сумна(. Ты ж депнуў 300 баксаў і заняў прызавое 13-е шчаслівае месца, нарахавалі прызавыя рэальнымі 200$ ну і тое што наіграў таксама ці? Напішаш, чым усё скончылася, окей)
@thee4
Налічэнне там пазначана, што на рэальны балік, тут да вэйлу пытанняў няма, памятаю, таксама ў твітары ў іх удзельнічаў, каля года таму, таксама выпадкова выйграў 200$ і тое, даведаўся праз пару тыдняў, калі ўвайшоў у аккаунт. Я спадзяюся, што яны налічаць і не будзе такога жарту, што вас хтосьці абышоў, бо рабіў скрын за 1 хвіліну да фінішу і за 15 секунд, там якраз адлік быў. Чакаць 48 гадзін, прайшло 12 – палёт нармальны, баланс пусты)))
@thee4
Аператыўна, на наступны дзень, прыемна, добра што ніхто не абышоў, але і абарот быў нядрэнны. У мяне такія качэлі ў пачатку былі, што думаў будуць дадэпы, Гэта значыць прайграць 300$ каб у турніры вярнуць 100-200$, але добра хоць трохі спіны нармальна выпадалі