Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,230 Адказаў
|
340,166 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
усе рулеткі добрыя, акрамя first person і іншых электронных
Рулеткі рулеткам розныя, галоўнае шоб гаспадар казіно не быў жлобам)… Лічна мне па душы еўрапейская рулетка з КЧ, з генерацыяй вынікаў спінаў наперад
@kobrra13
Так, сапраўды ёсць такая тэма, калі лік да гэтага занадта доўга не з’яўляецца скажам 300 500 або 1ооо(яўны перакос), то потым яно можа “граць” занадта часта… І не толькі гэта – называецца калізія і на ёй хто разбіраецца, можна добра “падняцца”.
@thee4 Прывітанне. Можаш апісаць тактыку гульні для пачаткоўца ў рулетцы? Або можа адправіш што пазнавальнае пачытаць\паглядзець.
@artak_d
На маю думку рулетак (амерыканская, еўрапейская ці ля франс) іх шмат… Пачынаючы з наземных казіно – гэта адно, анлайн-казіно і там свае адгалінаванні (лайв-рулетка – студыйная або наўпрост са стала наземнага казіно. потым «маляваныя» і пнеўма-руль, потым рулетка з КЧ або без. Не кажучы ўжо пра трансляцыі для гульцоў з былога СНД і ўсіх астатніх. І ўсюды свае нюансы)
@thee4 гучыць шалёна складана, у слотах як-сяк прасцей. Вы самі больш у рулетку гуляеце ці ў слоты? І ў чым перавагі рулеткі?
Скажу, як сам пачынаў гуляць у рулетку, гэта было наземнае казіно калі яшчэ не было розных “шахер махер”… Гуляў на тры хады, робячы стаўку на роўныя шанцы, часам на ўвесь выйгрыш і на выход) Потым перайшоў на дюжыны і на сікслайны і… І толькі, калі зразумеў, шо магу “увідзець” – прадбачыць магчымы выпаўшы нумар, пачаў “правільна” задумвацца пра лікі, пра іх размяшчэнне на коле і сувязь з полем рулеткі. І канешне, як гэта можна выкарыстоўваць у гульні, павялічваючы сваю перавагу над казіно. Наверна па гэтаму мне нравіЦ@ гуляць на “зацеп”, пры невялікім депе)…
@artak_d
Я пачынаў у казіно з рулеткі, таму стараюся ёй не змяняць… Бо яна ж, як дзяўчына, бывае страшэнна раўнівая і непрадказальная, можа “даць”, а можа і…))) Галоўнае знайсці да яе “свой” падыход. Галоўнае не думай пра выйгрыш – проста атрымлівай “здаволенне” ад гульні і тады будзеш заўсёды ў выйгрышы(незалежна якая гульня).
Цікавая штука, толькі чуйка пастаянна падводзіць
@thee4 я таксама, дарэчы
@fetisovdenis
А ты паспрабуй, ну калі будзе добры настрой, не будзеш нікуды спяшацца і нічога цябе не будзе адцягваць – зачыні вочы і пастарайся ўявіць лік… Або зайдзі ў казіно і глядзі на стол ці кола рулеткі, можаш убачыць тое, што нібыта “падсвятляе”, ну тыпа “міргае” табе, разумееш… І калі ўпэўнены ў сваім выбары, пастаў на яго – у мяне часта “выстрэльвала” альбо з 1 па 5 спін, альбо да 10-13, альбо проста пастаў “фіналы” гэтага ліку).
@thee4 Я гляджу вы шмат ведаеце пра рулетку. Можаце даць параду, як доўга заставацца пры сваіх. Я думаю гэта будзе цікава не толькі для мяне. Часам патрэбна пры адыгрышы, дзе гэта дазволена. Дзякуй🙂
@artak_d канечне, у рулетцы шансаў выйграць мала
@endo0
Мая грае не дзеля выйгрышу і не для таго, што б застацца на нулях – стараюся гуляць “у радасць”(пры невялікім дэпе)…
Спырайцеся гуляць на роўныя шанцы(чырвонае – чорнае) “лесвічкай”, часта можна застацца не толькі пры сваіх, але і выйсці ў невялікі “плюс”(пакуль цябе “сіся” не пралічыла)
@cur4
У рулетцы з дылерам, калі гуляеш у наземным, «путёвым» казіно, калі робіш стаўкі пасля кідка дылера, шанцы рэзка вырастаюць… Але гэта для тых, хто ў курсе «тэмы»)
Усім, каго рэальна цікавіць рулетка, у нас на сайце знойдзеце карысную інфармацыю… Але так, што б вам далі Грааль на талерцы з залатой аблямоўкай – гэта наўрад ці, яго можа знайсці кожны, але самастойна…)
@thee4 для мяне рулетка поўны мрак , трэба знайсці, пашукаць , колькі ні спрабаваў – толькі мінусы
@izi43rus
Не знаю як хто, але думаю трэба знайсці сваю гульню, “маю” знайшоў і гэта рулетка… Раней гуляў у наземцы, потым з 2012 года ў анлайне, самае галоўнае трэба глядзець як гуляе сама рулетка і выкарыстоўваць гэта, ну схаваць своечасова(шоб не пайсці ў трусах).
PS. Хоць магчыма і прадбачыць наступную падзею(Я), але для гэтага трэба мець развітую ЧУЙКУ і ўмець слухаць ЯЕ, ну і СІЛУ ВОЛІ, шоб зрабіць “правільную” стаўку.
Механічная рулетка вас ніколі не падмане. А электронная рулетка заўсёды падманвае.. я зусім не давяраю электроніцы. Механічнай рулетцы няма сэнсу вас падманваць- таму што ў рулетцы выйграць грошы вельмі цяжка і складана..там дадому з выйгрышам ідуць толькі 10% гульцоў, а 90% гульцоў усё прайграюць. У мяне ёсць маленькая стратэгія на рулетку, на чырвонае чорнае, і на цотныя і няцотныя. Трэба мець каля сябе кубік Рубіка..але калі пойдзе 6 разоў запар чырвонае- то ўсё- гэта фіяска.
@tarik198025
Гральны кубік – нармальная тэма, але гэта калі гуляеш у рулетку, дзе ёсць сумленны рандом. Тады магчыма адна рэальнасць “касцяная” можа і перакрыжавацца з іншай – “рулетнай”. Можна гуляць і на роўныя шанцы, і на сікслайны, і на фіналы.., а вось выйграць можна толькі ведаючы законы фізікі і рабіць стаўкі пасля кідка дылера, хоць ёсць і іншыя працоўныя падыходы)
@thee4
Але з’яўленнем ліцэнзійнай тэхналогіі RRS (2016), усталяванай на многіх рулетках, як у наземных казіно, так і ў сеткавых лайв-рулетках з дылерам, візуальная балістыка ўжо не працуе і пра сумленны рандом можна хутчэй за ўсё забыць)
@thee4 Ты маеш на ўвазе, калі дылер яшчэ не сказаў, што стаўкі зроблены – стаўак болей няма) Я не зусім зразумеў пра кубік, гэта пра гульню “крэпс” што ці?)
Што тычыцца апошняга моманту стаўкі, то цікавая тэма. На жывай не граў, не ведаю хітрасцяў і тонкасцяў “гульца супраць дылера”, калі можна так выказацца:)
@endo0
Наколькі мне вядома, каралева казіно – рулетка(з дылерам) гэта адзіная азартная гульня, у якой пасля пачатку раунда(спіна) – калі дылер уводзіць шарык у гульню і да моманту, калі дылер скажа іскрамётную фразу “стаўкі зроблены, ставак больш няма) казіно прымае вусныя стаўкі ад гульцоў.
@endo0
Адказваў на пост#244 за “гульнявы кубік”, для вызначэння стаўкі на “руле” на роўныя шанцы(цотна – нецотна, больш – менш,…) або “зразумець” на які сікслайн ставіць(на полі рулеткі шэсць сікслайнаў). Але гуляю ў рулетку па-іншаму, бо не лічу, што гэтыя розныя падзеі(бок кубіка і поле рулеткі) сінхранізаваны паміж сабой.
@thee4 Думаю…, што такіх рулетак проста няма. Цяпер усе рулеткі з прасунутым IQ, г.зн. хутка падстройваецца пад твой стыль гульні. Гэта як прасунуты бот – ёсць адказ на любы пытанне)