Ваш любімы софт
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
19 September 2015
ад
yapro123
|
211 Адказаў
|
74,220 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@extratip не люблю прагматик увогуле. Ніколі добра не гуляе.
нядрэнны NetEnt
Прогмат ,і Нетент.
Заўсёды заходжу ў 1spin4win, pg soft, pragmatic і ў апошні час вельмі падабаюцца слоты ад truelab
@vita_via самы галімы слот гэта 1spinwin,не даючы зусім(як у яго гуляеш хз.
@akop591
Bgaming нядрэнны, Evoplay часам тэстую, хакаў. Тысячы розных слотаў можа даць любы.
@vrodezdes.Так это зразумела што любы слот можа наваліць)я пра любімыя меў на ўвазе)
@akop591
Маё любімыя самыя папулярныя, але яны толькі і робяць, што з’ядаюць баланс і паказваюць карцінку))
Amatik добры софт
Endorfin нядрэнна выдае,прынамсі ў ім можна пасядзець падоўжэй,чым у ўмоўным прагмате
Выкажу сваё суб’ектыўнае меркаванне. З часам любімых сафтоў становіцца ўсё менш і менш, раней падабаўся іграсофт, потым нетент і микрогейминг(як настольныя гульні так і слоты)- доўга “прадержаліся”, потым былі…). А калі казаць пра настольныя гульні, то гэта канеШна ізуги – лайв з дылерам(выдатны быў софт) , але недаўга прадержаўся, яго прыкупіў эволющен і Фсе, Ё). А калі казаць пра рулетку “рисовашку”, то гэта былі два знакавых софта з КЧ ад бетвояжера і профита, на жаль зараз трымаецца толькі “руль от профита”!
хаксав мой фаварыт
@mfgn пастаянна злівае гэты правайдэр
@mfgn абажаю гэтыя слоты
@daniil707 бачна толькі цябе злівае
Парагматик і Evoplay , граю толькі лайв , мяне здаецца там складана падкруціць ды і сэнсу няма
@aleksandr1337133
evoplay увогуле грае, такі правайдэр пусты.
@kalendula да нармальна грае , у мяне прынамсі.
Прогматик і Эндрофина і часам Атамик
У прынцыпе ў асноўным сяджу ў эндорфине, прогмат, часам залятаю ў ноулимит но калі баланс дазваляе
Для мяне топ гэта прагматик і нолимит, у нолимите лавіў шмат разоў шыкоўныя заносы, прычым лавіў сам, не купляў.
@svetlana_anat гэта што трэба ўжываць, каб мець такое меркаванне?)
раней Push Gaming быў для мяне топ, цяпер Pragmatic
@babay29 для мяне і прагматик і ендорфіна
![]()
Медыя ад удзельнікаПуш ванлаў