Ваш любімы софт
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
19 September 2015
ад
yapro123
|
209 Адказаў
|
57,982 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Што, пасоны, выбіраем любімы софт і галасуем. У камэнце ўказваем, чаму.
Мне сімпатычны Play”n Go і RGT ўсім назло)))
Ну яшчэ Rival.. 😜
ооо, за play’n’go лайк, круты софт. Набірае абароты, прыкладна з мінулага года, думаю хутка будзе па папулярнасці не вельмі далёка ад топаў.
NetEnt скандынаўскае лайно..Біг він, біг він, біг він – а баланс павялічыўся на 20%)) А жруць, падла, больш за ўсіх.
Мікро – лепшы софт, там самыя вялікія пад’ёмы.
Новоматик, і толькі кніжкі насыпаюць ! ну яшчэ Мікро трошкі .
У іх ахрэнныя слоты, дзе трэба злоўіць вилдрилс на 1 і 5 барабане для 15 фрыспінаў.. Пра вікінгаў і егіпецкую тэматыку, здаецца, яны.
А я ўвогуле ў іх не разбіраюся, слоты і слоты))) ліш бы бабла давалі)))
А так Мікрагеймінг пакуль што.
дурні. Справа ў дыспе слота. У Микро якія топавыя слоты? ІР, ТС 2, Плейбой, Гульня тронаў. Гэта ўсё вельмі дыспавыя слоты. Адсюль у людзей меркаванне кшталту (Слова выдалена сістэмай) СЫПЕ МІКРО (Слова выдалена сістэмай).
У Нетента пераважна іншая механіка. У іх ты не выйграеш, скажам, 500 стаўак так часта, але ты выйграеш 5 разоў па 100 ставак за той жа час. Дыспа іншая.
Гаворачы груба – у Нетенце ты са сваімі ўмоўнымі 100 баксамі будзеш па даляру гуляць даўжэй, чым у Микро. А шанцы выйграць аднолькавыя і там, і там. Але ўвогуле я сам не асабліва люблю Нетент (новыя гульні) за іх нізкую дыспу.
тож лайк, два крутэйшыя слоты. Адзін, здаецца, riches of ra (ці нешта з RA дакладна). Другі dragonship.
Я гэта ўсё разумею.Толькі сэнсу ў гэтых х100-яны ўлятаюць у гэтую ж сесію.Усё ж упіраецца ў каля-нулёвую дрочку.
У мяне за год гульні макс. пад’ём у нетенте 10—270(доа)
У микро былі шоты: 25—-8000,100—-5500,10 бэдэпa-1000 і купа па 300-400
Нетент прыгожы софт так,для фана самы тое.
я з 10$ 2700$ вывёў. гэта Джековцееб і бабовае сцебла
І з 25$ 4300$. гэта ДОА
Так, нядрэнна так!
Ніколі не падымаў столькі ў слоты)))
Нармальна папёрла.ДОА падступны слот))
Усе па-свойму добрыя, у ўсё можна гуляць.
абраў NetEnt
microgaming перамагае…
Дзіўныя вы)
Мікра ))..\ 🙂
прагаласаваў плэйтэк
microgaming
Майкрагейминг ! прыгожую гульню вядуць гэтыя слоты!
нетент больш за ўсё падабаецца і EGT
Микро лепшы – вялікі пад’ём. Плайтек таксама не дрэнны, але прадказальны – спачатку дае, потым тупа злівае
Цалкам згодны з папярэднім каментам … мікра ! але потым жа жрэ, бля, не па-дзецку і не адзін месяц запар такая хня можа быць !
а nyx чаму няма?
мікрагеймінг лепшы!калі ў рэале гуляў, кайфаваў ад гамінатараў і Ігрософта)
Любы софт па прынцыпе ўсё або нічога. Дробязі ўсё роўна здымаць не буду, таму павінна быць шчодра, але калі насыпала – то насыпала. Прыёмна для зняцця x2, x3, x…. ад дэпазіту. Калі депнуў 100$ то менш за 200$ здымаць не буду.