Ваш любімы софт
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
19 September 2015
ад
yapro123
|
211 Адказаў
|
74,235 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Nolimit
Amatik
EGT
(самыя лютыя заносы мае менавіта тут)Да і ўвогуле прыемна іх круціць
Гэта статыстыка з NetEnt на першым і Microgaming на другім ужо вельмі старая, упэўнены, што ўжо ўсё не так!
Згодны,нетент вельмі памыйны стаў,як па мне
Дота2 можа даць як і раней, а астатнія такое сабе
ДОА, ДОА2 і who is bridge могуць даць, астатнія проста цікавыя….
Riobet
Amatik, Haksow, ну і Эндорфіна куды без яе 😁
Самая нормэндорфінка, і дыяпазон ставак велізарны і лініі можна мяняць і карты тэма – бачыш двойку і ўжо шанц памножыць усё х2, такога софту, каб былі ўсе гэтыя функцыі адразу цяпер і не сустрэнеш, куплю дадалі не ведаю плюс ці мінус каму як… да і вэйджар мыць па дробязях таксама нармальна
Дааа, апошнія гады эндорфіну відавочна ў топах!👍👍👍
Ну вельмі раздражаюць сайты, дзе нельга змяняць лініі, гэта проста так забівае мой інтарэс гуляць у Эндорфіну..
А я не магу гуляць, калі ліній пастаўлена менш чым максімум. Заўсёды па максімальных лініях гуляю, як-то так прывык яшчэ з наземных :))) Як бы заўсёды здаецца вось зараз нешта прапушчу. Ды і непрыемна, калі гуляеш па 5 ліній, а па сёмай, дзевятай і г.д., нешта ставіцца і не гуляе! Не мая тактыка….
Ну вось, кожнаму сваё) Я болей у адну, але стаўка такая, каб калі закрые, то адкупіла проста як след))
Ну так, згодзен, на густ і колер ……
У кожнага гульца свае тактыкі:)))
Не ведаю,сколько разоў спрабаваў гэта доа2 ні разу больш за ×110 не даваў, але ж як не паглядзіш у кожнага другога там было ад 10000×))
Мне таксама асабліва шмат не давала – некалькі разоў х1000, але ж шанец сапраўдны ёсць, у адрозненне ад таго ж thunderkick або пгсофт, якія малююць х20000 – х100000 на заставе, але такога там не бывае.
Згодны па пытанні фандэра! ПГ у мяне адзін раз было х2500. Ну і пару раз х1000 з капейкамі.
У якім слоце?
я максімум х400 у ПГ лавіў
ПнГ, тугавы софт, што-небудзь істотнае цяжка ўбачыць. Я, напрыклад, успомню толькі адзін свой занос. У першым Реактюнзе, без бонуса на функцыю разбурэння, паставіў кучу ружовых монстраў, у выніку атрымалася х1500+. І ў Мун Принцэс было нешта каля х700. А так усё да х500, лінію мужыкоў таксама ставіў у Бук оф дед.
І вось сінія чувакі 250 х100 атрымліваем х2500, хоць у слоце напісана х10000 максімум, што трэба для гэтага злавіць??? Калі толькі 5 вайлдаў на х100, не ведаю, колькі каштуюць 5 вайлдаў
Ну ў Бук Офф Дэд звычайна добры бонус гэта х700-х750
Я ўвогуле пра PG Soft кажу, яны там пішуць 100000х на заставцы, Play’n GO 5000х максімалка звычайна
Час цячэ і ўсё ў гэтым азартным свеце мяняецца…
Па першым годзе, як на Латесте мне, бо «палюбляю» рулетку, спадабаўся Ezugi (спектрам гульняў, чыстай відэатрансляцыяй і сумленнай гульнёй саміх казіно), на жаль «не доўга музыка гуляла»… Таму, як і раней аддаю перавагу рулетцы з КЧ (дзе можна згенераваць наперад да 99 спінаў і рабіць зрушэнні на кожным спіне). Назваць казіно не буду, яно не ў фаворы на сайце, бо няма ліцэнзіі. І яшчэ, гэта казіно заўсёды выплачвае выйгрышы і на яго я не бачыў ні адной скаргі па гэтай тэме. Там няма ніякай верыфікацыі (толькі элпошта і пароль) і нават «мульты» не забаронены.)
Чамусьці больш заходзіць эндорфіна, але амаль у кожным правайдэры ёсць слот па душы…
Больш за ўсё занёс на quickspin, але часцей катаю эндорфіны