Ваш любімы софт
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
19 September 2015
ад
yapro123
|
211 Адказаў
|
74,239 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Плэйн гоу, Игдразніль, Эндорфінчык. Апошнім часам Нетэнт усё больш падабаецца (гэта вы са сваім ДОА))). Яшчэ Хабанера і Квікспін, тут хіба што парасят толькі люблю, ну і Айвен энд Імортал Кінг, (за адну толькі назву дэп саліў). Рэд Тайгер ўкатіў, з эскуэлеце марыачэс было вельмі весела і прыбыткова. Спінамэнтал хіба што Дэмі годс ту і развратны слот. Іэлкей студыё таксама вельмі падабаецца, асабліва Road 777, а яшчэ Иванхое (гэты ж блядь Айвенго, іванхое бгггг). Мікру не люблю, хоць яна і сыпе бывае, але ў мяне такое адчуванне складаецца, што яны слоты на ўроках працы склейваюць. Игрософт… дзіўна было б, калі б ён мне падабаўся (я наземныя не катаў). Як то так.
Мне падабаецца высокакласны софт “Ezugi”!
PS. Гэта адзін з вядучых пастаўшчыкоў лайв гульняў з жывымі дылерамі (з мінімальнымі лімітамі стола і ставак).
Ніколі не недаацэньваў провайдера Bgaiming – цяпер гэта мой любімы провайдэр для адбівання розных бездэпаў. Часам насыпае вельмі шмат, галоўнае – у яго гуляць не па ўсіх лініях, і поспех вам забяспечаны.
Вось прывяду прыклад: на скрыншоте ўсе высновы былі зроблены пасля адбівання толькі ў гэтым провайдары. Па 800 і 1000 еўра адкручваў вагер. Даўга і мутарна, канешне, але за 10-12 гадзін па мін. стаўцы такія сумы адбіваюцца НА ІЗІ.
Аматик таксама можа даць нямала, але і жараць на ўра таксама можа! Заўважыў што Аматик сыпле лепш ноччу прыблізна з 2-4)
Мабыць Нетент, на мой погляд, самы лепшы софт – у ім можна нядрэнна занесці і ў некаторых слотах злавіць больш за x2000.
Прайшло шмат часу пасля яго з’яўлення, я перабачыў такія памнажэнні, што іншыя софты проста і побач не стаялі.
Але хрэнячыць ты, нягледзячы ні на што, будзеш у Ігрософце 😁
Апошнім часам часта паігрываю ў слоты вытворцы Endorphina і ўжо ёсць “улюбёныя”… Там шырокі спектр ставак ды і “матэматыка” відаць што зробленая для людзей)
игрософт гэта так пабалавацца і не больш а нетент гэта гульня сур’ёзна для сур’ёзных гульцоў гульні!
Не, ну тое, што ты сур’ёзны гулец, ніхто і на хвіліну не сумняваўся. Ды і ўвогуле. 😆
Вось і правільна ніколі ў мяне не сумняйся і будзе заўсёды правільна з вашага боку!
Калі кажу – значыць, яно так і ёсць!
… Словы падобныя на журчанне ручая, але гэта не ручай…) 😎
Якіх новых правайдэраў , адзначылі для сябе і гульні???? Ці вы аддаеце перавагу старым ???
Тандэркік, калі яго можна да новых яшчэ аднесці, Покет Геймс, Блюпрынт
А так усе вось на NoLimit падселі, разносяць яго ў шчэпкі, іксы там нерэальныя, усё такое)
Стары́м. У новых не падабаюцца дызайн і графіка. Якіясьці яны некамфортныя для вачэй. Самы прыемны ў NetEnt, проста як мульцікі. У Мікры зойдзе, а вось навінкі моцна камп’ютарныя, напружваюць.
Пуш Гэймінг, Ноу Ліміт, Тандэркік
першыя два якіясьці не вельмі яны мне падабаюцца колькі не гуляў адзін жор і толькі
бонусы практычна нулявыя, трэці норм провайдэр таксама часта гуляю
яшчэ плэй ін гоу ігдразіл, эндорфіна бунго, гамомат.
ELK і Endorphina.
EGT, Endorfina, Boongo
Netent,quickspin,endorfina
Endorphina апошнім часам бесіць. Тверк пасля абнаўлення за 900 спінаў дае Х7.
Endorfina на мой погляд самая аптымальная, лёгкая ў загрузцы для слабага інтэрнэту. Таксама мінімальная стаўка ад 1 р. Заўсёды гуляю там, калі баланс набліжаецца да нуля)
Па мне дык самыя прыгожыя слоты заўсёды былі ад NetEnt. Прамалёўка слотаў на столькі цікавая , што як быццам мульцікі глядзіш асабліва старыя слоты, напрыклад слот Паўднёвы Парк або Чужы , зараз іх ужо няма . Сам жа аддаю перавагу гуляць у розныя слоты ад розных вытворцаў. Прыгажосць прыгажосцю але цікавей гуляць заўсёды ў таго вытворцы які ў дадзены момант дае выйграць .
1. NetEnt
2. BTG
3. Endorfina
Абсалютна ўсе слоты проста цудоўныя,калі даюць)))
для мяне айсофт бет лепшы правайдэр, хоць мой максімальны х і не такі вялікі, усяго крыху больш за х4000, але я атрымліваю сапраўднае задавальненне ад гульні..