Ваш любімы софт
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
19 September 2015
ад
yapro123
|
211 Адказаў
|
74,231 Прагляд
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Yggdrasil вельмі крутыя слоты выпускае, ну яшчэ RTG, я ўвогуле ахрэнел калі ўбачыў гэта відэа – гэта па ўсім відаць самая працяглая бонуска ў анлайне
пахожа на бонуску з выгляду на плэйтэк.
не ведаю як для іншых, але мяне Playtech цалкам задавальняе – пакуль што толькі ў іх king kong`е лавіў у базавых фры-спінах 5 вайлдаў у шэраг 3 разы за ўсю сваю лудаманскую дзейнасць, у слотах іншых вытворцаў такога паказчыка пакуль не бачыў
NetEnt самы роўны ІМХО,на новоматиках можна словіць нядрэннае памнажэнне,самы бессэнсоўны ігрософт)калі на ім хто-небудзь яшчэ гуляе)
Я гуляю ў Ігрософт, настальгія 🙂 NetEnt гэта супер і мне падабаецца.
На дзіва апошнія заносы (ну як заносы) лавіў у нетенте, прычым самыя толковыя ў Elements, раз па 0,5 еўра ўпало х700, і другі раз па 20 цэнтаў х450 (якраз хацеў павысіць стаўку да 2х баксаў блеа (
мікра нетент ігрософт новоматик
Колькі людзей – столькі і меркаванняў 😌 Я вось адно выбраць не магу 😮 У NetEnt мне падабаюцца некаторыя слоты, а канкрэтна Gonzo і Невидимка. Таксама ў мікра ёсць добрыя. Таксама люблю Штірліца ды клубнічкі. І арганічна не пераварваю кніжкі.
я раней кніжкі таксама не любіў і вось што-то ў апошні час наадварот
Ну што будзе далей – гэтага мы не ведаем)) Да і здагадывацца – пустая задума. Можа, я ў будучыні ад ривала фанатэць буду 😁
не, ну а што – мяне ў Rival, уласна, падабаюцца 2 слоты: сімпатычныя, і паіграўшы – сыпле добра
Мне не спадабаўся. Як-то не палюбіў я яго. А далей час пакажа. Думкі ж мяняюцца.
Усё роўна, пакуль што лепшага за Гонзо яшчэ для сябе нічога не знайшоў. Вось гэты слот мне падабаецца і хоць забі. Цалкам магчыма, што з-за таго, што на ім быў мой першы больш-менш буйны выйгрыш у онлайн-казіно.
мне з NetEnt Гонзо якраз такі найбольш адвяротны з усіх слотаў
“Па душы” – Microgaming & Ezugi , калі, канешне, гаварыць пра настольныя гульні з дылерамі 😌
Новоматик – так бы мовіць народныя, з юзерфрэндлі інтэрфейсам
мікры – прыгожыя/глянцавыя але ў большасці выпадкаў, як кажуць, хрэн прашчэш што гэта ды як яно
Нетент – малага досведу з іх прадукцыяй, але судзячы па ўсім толькі ў топавых установах, таму ўнушаюць давер
wiliams (wms) і па вопыту, і па тым, што слоты з іх іграмі ёсць у Вегасе ў офлайне, што многае гаворыць, ды і проста падабаецца.
Да нядаўняга часу быў ярым прыхільнікам майкро. Пакуль шчыльна пазнаёміўся з нетент ….
Без базару, што NetEnt не дрэнны і мне падабаецца. Паспрабуй пазнаёміцца з Endorphina ні ў чым не саступае NetEnt ва ўсіх адносінах. Гэты правайдэр з Чэхіі, у якога каманда распрацоўшчыкаў выключна прафесіяналаў. А ў мінулым годзе яны распрацавалі новы слот Twerk. Я кайфую ад гэтага слота, а аддача пераўзыходзіць нетэнтаўскі Space Wars.
а дзе гуляеш? мне ezugi якімісь не спадабалася. З настольных гульняў з дылерамі прабавала гуляць толькі ezugi, xpro, evolution і luckystreak, і вось апошні самы клёвы на мой погляд, ну з тых, што прабавала)
Micro па-мойму самы лепшы софт)))
Мікро і новоматик.Толькі вось новоматик ліцэнзійны знайсці гэта праблема
штосьці апошнім часам на Amatic падсіў :о
унікальныя слоты падабаюцца як на 888. Фрэды Крюгер проста кайф
1)новоматик
2)микро
3)аматик
4)нетент
5)плейтек