Ваш любімы софт
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
19 September 2015
ад
yapro123
|
211 Адказаў
|
74,220 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Заўсёды быў ярым прыхільнікам майкро. Але. Столькі ў яго гуляў, што ён проста-на-проста ўжо надакучыў. А так зараз больш за ўсё падабаецца нетент. Плейтек, мабыць, на трэцім месцы.
Асабіста мая думка: микрогейминг, канечне, прыгожыя слоты (узровень Плейтека), але мне ўсё ж такі падабаецца новоматик
у мікра каэфіцыент на выйгрыш у бонусе ці па лініі вышэй на парадак
Игрософт у рэальным жыцці і МегаДжек, вось софціна мая любімая)))
Новоматик і мікра, нетент Ласунка дысповае якое можа наваліць толькі за 1 спін але яго можна чакаць цэлую вечнасць
NetEnt, Microgaming, WMS
Цалкам згаджаюся. Па аддачы ў Новаматыка канкурэнтаў няма, але вось бонусы вельмі аднастайныя(адныя фрыспіны)
а што за казіно?падкажы
дзе ён выводзіў ужо не выведаш))усе вывёў)))
Усё норм, але самае Г – гэта БетСофт. і ГеймОС. Атак усё норм
joy
casumo
мне вулкан падабаецца, хоць сабака рэдка дае, але так нічога, учора новае для мяне казіно bethell на баскетболістах давала бонус за бонусам
Netent,microgaming,playtech, па парадку пагаршэння.
Не магу вызначыць любімы софт: калі канкрэтна пра бонусы казаць, то, канечне,Micro і Novomatic , пра дыспе, то Nyx, ну а прыгажосць – NetEnt
Больш за ўсё люблю Нетент. Рэдка гуляю ў Мікро, помню: першы раз граў playboy, насыпаў 500 еўра па стаўцы 3. Але ўсё роўна часцей Нетент.
Раней плэйтэк быў ,зараз Netend. А microgaming, гэта, хутчэй за ўсё, проста звычка. На самой справе штось новае заўсёды замяшчае старое, але толькі на час. Упэўнены практычна ўсе час ад часу вяртаюцца да старых любімых Лэдзі, Печкам, Клубнічкам..і.т.д.
NetEnt – самы-самы софт, большасць там гуляе, але дае вялікімі выйгрышамі вельмі рэдка, замазвае жудасна, як толькі перайшоў на яго – поўны мінус, лепш Microgaming або Playtech, але на Playtech нармальных казіно не знойдзеш, Argo – шляпа бо на рублі. І ў розных казіно софт па-рознаму сябе вядзе, дзе-сь дзе дае часта і па трохі, а дзе-сь жрэ без супадзенняў, але калі дае так па-канскаму (гэта я пра Microgaming) быццам яны там наладжваюць як хочуць
Цалкам згодны. Плейтэк мне таксама часта даваў па крупнаму, не ведаю як цяпер, лідараі плейтэка заўсёды былі Европа, Тропез, ЕвроГранд. Выграваў вельмі часта. Здымалі без праблем, праўда доўга, пакуль чакаеш – у зваротнае абналичваньне ўсё сыходзіць, часцей за ўсё. На бонусы добрыя заўсёды ідуць, праз раз 150-200% даюць, адыгрываюцца нядрэнна. Але не ведаю як цяпер, гуляў у іх гады 2 таму. Зараз усё на гранд крыстал і арго гляджу – усе перайшлі, у іх цяпер выграю радзей, значна радзей. Ды яшчэ пра Тытан плейтэкавы забыў.
усіх, каго ты назваў кідаламі, хоць не, еўрагранд плаціць без праблем
Netend сапраўды дае радзей.В джой спрабую падняць,не ўдаецца,хаця чаму-то веру ў яго,а ўвогуле з netend за ўвесь час найбольш спадабаўся REDBET – выдатнае казіно,прычым не толькі нетенд гульні ў гэтым казіно,для разнастайнасці.Шчыра рэкамендую яго,праўда год не гуляў,не заходзіў у яго.,магло змяніцца.Як правіла шмат таксама дэпaць не трэба ў яго,з 20 еўра не пайшло,лепш па-пазней паспрабаваць,а калі пайшло то і з 20 падніме хутка.
Калі шчыра, то па настроі.
Ну таксама, канечне: микрогейминг, новоматик, плейэндго, nux, але і ў слоты ад іншых вытворцаў рэгулярна гуляю.
А чаму ММега джек не дадалі? Яшчэ ні адзін з анлайн-слотаў не перабіў мой занос у афлайне на слот о поле
З Мірко ўжо даўно не ладжу. Усё ж і якасць, і прэ сапраўды часцей і больш)) Ці так здаецца, ці проста супадае. Па візуалцы Нетенд усіх проста ўражвае, хлопцы рэальна стараюцца, відаць, ад чаго бывае часам заліпаю.
мікрагейминг мне больш за ўсіх падабаецца ну і трохі нетент
Цяпер, дарэчы, і ballytech нядрэнныя слоты выпускае, мне спадабаўся іх новы Titanic, заснаваны на тым самым фільме, за які Лео так і не атрымаў Оскар