Валадальнікам джэкпота Powerball у памеры $1,3 мільярда стаў імігрант з Лаосу, які хворы на рак.
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
1 мая 2024 г.
ад
thee4
|
9 Адказаў
|
416 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
САЛЕМ, штат Арэгон (AP) – Адзін з пераможцаў джэкпота Powerball у памеры 1,3 мільярда долараў гэтым месяцы стаў імігрант з Лаосу, які хварэў на рак на працягу васьмі гадоў і на мінулым тыдні прайшоў апошні курс хіміятэрапіі.
Чэнг «Чарлі» Сэпхан, 46 гадоў, з Портланда, паведаміў на прэс-канферэнцыі, арганізаванай Арэгонскай латарэяй у панядзелак, што ён і яго 37-гадовая жонка Дуанпен забіраюць палову грошай, а астатняя частка ідзе сябру. Лайза Чао, 55 гадоў, з прыгарада Портланда Мілуокі. Чао ўнесла 100 долараў, каб купіць у іх партыю квіткоў. Яны атрымаюць адзінаразовую выплату ў памеры 422 мільёны долараў пасля выплаты падаткаў.
«Я змагу забяспечыць сваю сям’ю і сваё здароўе», – сказаў ён, дадаўшы, што «знойдзе сабе добрага лекара».
Сэпхан, у якога двое маленькіх дзяцей, сказаў, што, будучы хворым на рак, ён пытаўся: «Як я паспею патраціць усе гэтыя грошы? Колькі я пражыву?»
Здароўя Чэнгу і респект, што сумленна падзяліўся з сябрам)
Увогуле гісторыя пра хворога на рак, які выграў 1,3 мільярда, падзяліўся з сябрам, вылячыўся і здзейсніў нешта сусветнае, варта фільма)
Маўляў, гэты пост ужо быў))) Нармальна, канешне, так выйграў! Усім дабра і фарту!
Прадстаўляеш, што пасля таго, як яны купілі супольныя білеты, Чао адправіў Сэпхану фатаграфію білетаў і сказаў: «Мы мільярдэры». Паводле яго, гэта быў жарт перад розыгрышам, але на наступны дзень яны выйгралі. Класна пажартаваў, усім бы так).
Здароўя і мае віншаванні.
Шмат хто разыграў бы інакш, быццам ніхто нічога не выйграў і з’ехаў бы ціхенька куды далей)
Так ёсць такія выйгрышныя сумы, што няволі прыходзіцца раскрыць асобу і “заявіць” пра сябе, інкогніта тут не “пракаціць”. Ці ты пра іншае?
Я ўсё пра яго сумленнасць і пра яго сябра)
Вось гэта так… Сяброўства ёсць і ніякімі грашыма яго не перабіць. Тым больш калі хварэеш на анкалогію, а тут БАЦ і такі ВЫГРАШ!
SP. Я так зразумеў, што ў Портлендзе знаходзіцца актыўная супольнасць Ю Мейн, да якой ён(яны) і належаць.