Усё... я стаміўся... я іду
Пагаворым пра жыццё
|
14 October 2023
ад
diggidondon
|
113 Адказаў
|
2,659 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усё я ведаю )
Эх, лепш бы нашаму брату такога не ведаць….
Вось гэта менавіта той выпадак, проста ўжо справа прынцыпу хоць разок занесці і забыць, але блочыцца няма сэнсу, бо ў сетках роялаў тлустыя боны на днюху падганяюць, ды і заблочыўся ў адным з роялаў, у іншых лічы аўтаматам таксама.
Ну зьмяні правайдера, гульню зьмяні або нават казіно наф пошлі і перайдзі на іншае я вось сол фрэш лізго рох дрып наф паслаў гэта авно і вельмі ўсё добра загуляла ў іншых.Учись і рабі як я.
Згаджаюся, што рояллы поўнае г..но!)
ну яны круцяць аддачу сто адсоткаў гэта праверана часам і грашыма і таму нават спрачацца няма сэнсу.
Пф і буй гэта Дно ў ступені 100! я ж табе і ўсім, быццам у агульным чаце другі год ужо тлумачу! Навошта вы ўсе туды лезяце?!
там немагчыма выйграць! ніколі! відэа выслaць як я ў лютым 640 к туды выкінуў))) тупа нават нуль пяць адсотка не давала ад балансу ці дэпазіту!? гэта тут Айдар У НАС іх рэкляміруе, мне дыслайкі ставіць, калі я гэта агучваю ))) ён з іх, мабыць, толькі і мае))) не ведаю праўда ў якім выглядзе і ў якой валюце! а так без варыянтаў, хлопцы! увогуле Дно і тое і другое! плюс русафобскае стаўленне да нас, да ру гульцоў у дадзены момант! Кампанія Глобонет з Кіпру ў іх і яны нас, ру гульцоў, ненавідзяць, думаю, больш за жыццё)! падтрымка хаміць і дерзiць, “круціць” шчодрасьць куды хоча і як хоча, да заробку на працэнце іудскім ад залітага вамі гульцамі сядзіць! можаце мне верыць можаце не! але гэта так! Можаце хоць мільярд туды дэпнуць))) усё роўна прайграеце! УСЕГДА! Забудзьце дарогу туды і ўсё!
і працягваеш у Rio Bet заліваць і спансіраваць?!Ну гэта твая асабістая справа і права!Памятаю мы з табой там першымі віпамі былі на вёсцы!Ты цяпер відавочна там адзіны стары Віп!Яны мусілі даць прэмію табе і пажыццёвыя фрыспіны без вэгера штотыднёвыя)))) і талёны на малако за такое яны!
… Проста трэба зразумець, што ёсць людзі, якія вераць у сваю выключнасць і жадаюць вучыцца толькі на сваіх памылках! І не варта ім навязваць сваю думку і дзяліцца сваім гарачым досведам, яны яго ўсё роўна належным чынам не ацэняць…
Ствараецца такое ўражанне, што мы гаворым пра рознае.., адны пра “круглае”, іншыя пра “зялёнае”. А тое, што “круглае” можа быць і “зялёным”, не кожны зможа зразумець. для гэтага патрэбны “забіты” час, “залітыя” грошы і “жалезныя” нерві. 😎
Да не гуляю я ў Рио бет яны накруцілі слоты нафіг трэба там гуляць..я ў Флінце толькі гуляю і тое не заўсёды
Я блакіруюся не для таго, каб увогуле не гуляць у казіно, а для таго каб не дэпаць у казіно, дзе не везе))) А ў сеткі роялаў (калі я правільна разумею Рокс, Фреш, Сол і г.д.), аўтарызацыя забароненая з тэрыторыі маёй краіны((( праўда ў рахунак дае зайсці, калі …. выкарыстоўваць на літару В., але з такімі зыходнымі дэпаць рызыкоўна)))
Паляняю, і правайдэраў, і сеткі, і слоты і стаўкі, нават валюты рахункаў…. усё як пад копірку
Хз ужо што і думаць/рабіць, такі доўгі стрык… што ўжо ў змовы верыш)))
А навошта табе роялы?Так некаторым яны выводзяць праз тры п..ды, яшчэ і патрабуючы куча докаў)оно табе трэба?
Буй я дэпнуў для разнастайнасці))) шукаю, дзе гуляць усё…. а ў ПФ заблакаваны
Дакладна зблытаўся чалавек. Бывае)))
Я не настойваю на гульні там, ты што))) Я зараз спрабую вызначыцца, дзе граць у прынцыпе)))
Калі падвесці вынік пакуль зусім не густо…. Дзе заліваеце спадары Лудоманы)))) адгукніцеся
ТА калі б па 500 выводзіць з дэпазіту і не працаваць – гэта ж колькі ты дэпазіт робіш, каб думаць пра вывад 500р. Лепш завязвай і працуй, пакуль гэтыя думкі аб выйгрышы ў 500р – думкі аб іх вывадзе. Пакуль фортуна цябе не паглынула. І стаўка не вырасла да сумы тваіх мысленых выплат у 500р за пракрут.
А ТАК – фарту па жыцці
такое ёсць у ўспамінах, толькі ў наземных закладах маладосць пралятала ў закладах і вечных думках, дзе што нахапаць для мільённых спроб злавіць гэтую вечна лятучую птушку пад назвай фортуна, як і многія ў той час заклады мелі назву ГЕЙМИНАТОР БЫЎ У МОДЗЕ 😄😄😄
Рио здаецца нормальнае казіно, але скі мне 24 выводзілі, а суседу адразу))) Што за хня?
добра што не тыдзень выводзілі а то некаторыя чакаюць ледзь не вечнасць на што ім адміны адказваюць чакайце вывад 24 гадзіны))))))
слухай усё рабіў змяняў слоты вытворцаў валюту а галоўнае то забыў ты чаго? трэба было свечку паставіць і святую вадзічку папіць…….
хахаха Красачок ты ўсё ж!Странна ,што не заліў усё што выйграў у іншых!Так глядзь і кешбэк у іншых бы далі і плюшкі бонусы з залітага!Увогуле выгода бы была несумненна,пагадзішся!?Як кажуць!У адну раку двачы не ўвойдзеш!))))))
не выдумляй!Выключэнне, напэўна, толькі легзо да і тое думаю выправяць .
Так і не пайшоў))) але ўсё яшчэ сыходжу!
За 01-07 студзеня 2026 ужо мінус: 1450 юсд…. сум.
Ітогі за 2025 не падбіваў дакладна, з-за складанасці падліку.. але пераважна мінус прыблізна 5000-6000 (магчыма на пару тыс. і больш) юсд. Докуа… З-за разцягнутасці тэрміну заліўкі, не адчуваецца асабліва… але вельмі дарагое задавальненне выходзіць…. і жосць як надакучыла працаваць на казікі…. Якіясь заносы, так, бывалі, але не тое… гульня стала іншай і вельмі змянілася. Згладзіць дыспут стала складана… Бонусаў няма, чортовыя ўмовы х5-х10 макшкэш забіваюць наогул, плюс яшчэ вялікі вэйджар.
Думаю, што і як далей… усіх запрашаю… У каго якія думкі наконт гульні? Дзе і што катаеце?