Усім, хто крытыкуе рулетку, кантроль сумленнасці і падобнае
Мы любім рулетку!
|
30 снежня 2014 г.
ад
IvanPronin
|
140 Адказаў
|
28,173 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вялікі дзякуй за інфармацыю 🙂
Усім, хто выйграе ў рулетку, вам проста шанцуе. Таксама як вам можа пашанцаваць у слотах – зьрваць ДжекПот або 5 скатэраў на вялікую стаўку. Або ў кеше ў покеры, калі вам даедзе 1 з 4 аўтаў. Няма ніякіх сістэм па абыгрышу рулеткі. Такія сістэмы прыдумляюць людзі, якім няма чым заняцца.
ты не правы. калі ты гуляць не ўмееш, не значыць, што астатнім тупа пашанцавала.
ёсць купа схем і стратэгій (таварыш, кста, ёсць знаёмы, ён робіць прагнозы на рулетку і латарэі, і вельмі добра, прычым), але я юзаю галаву і чуйку.
не раз у турнірах выйгравала, у тым ліку і ў штотыднёвым (20к выйграла).
гэта калі пневма была яшчэ. на кч таксама (толькі там цяпер менш прызавы фонд і манетамі даецца, якія абмяняць можна на рублі)
я гуляю ў рулетку даволі доўга, каб зразумець, як яна працуе. і ў лів руле, і ў кч, і ў пневме яна ходзіць лікамі.
не заўсёды, канечне, але вельмі часта.
у гэты час грошы і раблю, калі гсч мяняецца, то ўжо чуйку ўключаю.
гэта ўсё роўна, што чалавек адчуў, што ў слоце пашанцуе і зайшоў у нейкі пэўны слот.
гэта чуйка, а не тупа фарт.
а калі ты ставіш куды папала або слоты мяняеш, як пальчаткі – там ужо так… тупа фарт або фэйл.
давай не будзем тут разводзіць)))) узнагароду атрымаў, другую хочаш?)
Сістэмы ёсць, але кожная сістэма прыстасаваная пад пэўнага гульца. Тут улічваецца эмацыянальнасць, інтуіцыя, чуйка, калі хочаце, і здольнасць своечасова ўключаць тармаз. Тыя, хто гуляе ў рулетку, не гуляюць на ўдачу, тыпу – “пашанцуе – не пашанцуе”, у слотах гэтага няма, таксама ў рулетцы існуе баллістыка, але гэта асобная тэма.
Усе гэтыя стратэгіі дазваляюць проста даўжэй трымацца на плаву. І не больш… Вам жа вядома матэматычнае чаканне рулеткі, спадзяюся? Яно адмоўнае. Мінус 2,7%. І якія б вы ні прыдумвалі стратэгіі на дыстанцыі, вы будзеце прайграваць як мінімум гэтыя працэнты. Не шукайце грааль там, дзе яго няма.
блін…знойду скрыншоты – устаўлю, косяк з мессагой
Заінтрыгавалі вы. Што за паведамленне ? Касяк у сэнсе на форуме ?
мяне можна на ты)) дзяўчынка яшчэ 😏
я пісала мэссагу ўчора і скріны прыляпіла..сёньня адправіла, а скріны ўжо адліплі адтуль..у выніку тупа тэкст (без скрінаў ён сэнсу не мае)
зараз бліны дапякну, знойду іх і зноў усё адправлю)
увогуле яшчэ відэа хацела прымацаваць..але не магу знайсці нармальны відэа-рэдактар, а калі і магу, то разабрацца не магу.
трэба стары аднаўляць, дзе ўсё проста.
відэа з пнеўмай..таму, думаю, няма сэнсу. там проста відаць, якімі стаўкамі я гуляла.
Што тут агульнага з матаспадзяваннем?)) Рулетка не мае памяці, матэматыка можа растлумачыць любы працэс, толькі ў жыцці ўсё наадварот. У риобет праходзяць рэгулярныя турніры, прычым стол аднолькавы для ўсіх як на рэале, так і на тур. Так чаму ў турнірах набіваюць па 100к., а на рэале з вялікім цяжарам 2-3к. паднімаеш? Матаспадзяванне? Не, тут ужо псіхалогія, турнірных грошай не шкада. Матэматыка тут не пляша.
Матэматыка яна ўсюды “пляша”, усё падпарадкавана яе законам. Я з Вамі не згодзен, або вы неўважліва прачыталі, што я напісаў пра ДЫСТАНЦЫЮ. Калі яе ўзяць за бясконца доўгую, напрыклад, то пры 100 пастаўленых умоўных адзініцах вы прайграеце 2,7 адзініцы. Тут усё проста. І не трэба вынаходзіць ровар…. А пра турніры ўвогуле паловы не зразумеў, калі шчыра. Але тое, што зразумеў, ваша разважанне зноў не ўлічвае дыстанцыю.
Ну Вы закруцілі, як у амерыканскім баявіку. 🙂 Улічвайце правілы казіно, як анлайн, так і ў рэале. А таксама ліміты сталоў, а ваша выснова пра ДЫСТАНЦЫЮ грунтуецца на касмічнай перспектыве ўвогуле, тыпу: “Калі-небудзь гэта цела усё ж сутыкнецца з іншым целам”. У жыцці ўсё наадварот.
Я лічу, што на кароткай гульнявой дыстанцыі вынік гульні практычна непрадказальны. На сярэдняй або доўгай дыстанцыі матэматыка, вядома, возьме сваё і вынік будзе на карысць казіно, у адпаведнасці з верагоднасцю выйгрышу, закладзенай у правілах гульні.
Доўгую дыстанцыю можна ацаніць як мільён і больш выпрабаванняў. Пры такой ацэнцы я зыходжу з таго, што пры праверцы ГСЧ казіно звычайна робяць некалькі мільёнаў выпрабаванняў і потым аналізуюць атрыманыя вынікі.
Складана ацаніць, якая працягласць кароткай і сярэдняй гульнявой дыстанцыі. Мая думка, што кароткая дыстанцыя – гэта да 1 тысячы выпрабаванняў, а сярэдняя дыстанцыя – гэта ад 1 тысячы да 1 мільёна выпрабаванняў. Магчыма, у іншых гульцоў будуць іншыя ацэнкі.
Перавага казіно па матэматычным чаканні, па-мойму, праяўляецца з’яўленнем доўгіх палос невырашэнняў. Менавіта гэтыя “чорныя” палосы прыводзяць да зліву банкролу. Чым большая перавага казіно, тым часцей і даўжэй будуць гэтыя паслядоўнасці невырашэнняў.
У казіно яшчэ ёсць перавага перад гульцом па велічыні банкролу. У гульца могуць проста скончыцца грошы. Тады малы банкрол часта прыводзіць да хуткага зліву.
Усе гэтыя фактары складана ацаніць і ўлічыць у гульні. Таму нам застаецца толькі шляхам доўгай гульнявой практыкі шукаць метады выйгрышу ў рулетку. Для адpracавання такіх эмпірычных метадаў выйгрышу ў рулетку вялікую карысць могуць прынесці турніры. Увесь час гуляць на кеш – гэта неабачліва з-за вялікіх фінансавых выдаткаў на гульню.
Ох ужо гэтыя матэматычныя падлікі, з імі ў мяне заўсёды былі нейкія нестыкоўкі, потым перайшоў на рэжым інтуіцыі і ўсё як-то заплясала
Ну ў вас чуйка гг. І што вы сапраўды гуляеце ў анлайн-рулетку ў +?
Думаю што рулетку можна выйграць толькі на чалавечым фактары, апаненце – у дадзеным выпадку дылера, а менавіта пралічыць яго. Спачатку выйгрывалі мартынгейлам, але ўвялі абмежаванне ставак на стале. Пачалі пралічваць дылераў і ў казіно пачалі часта мяняць дылераў, але ўсё роўна прачытоўваюць у афлайне. У онлайне, калі будзе сумленны лів-рулетка, то гэта казіно хутка вынясуць прафесіяналы рулеткі і нават не прафесіяналы – нічога не перашкаджае, усё што трэба пад рукой. Нават 20% трапленне ў сектар па зрушэнні дае +. Усе казіно ў анлайне кантралююць рулеткі і не дадуць сябе вынесці. А хто піша, што здымае з рулеткі анлайн пастаянна і гуляе ў +, то па мне гэта проста піяр і нічога болей.
толькі лайв, канешне, і то не факт. а рулетка тыпу слота ўсё зробіць так, што твая сістэма стане табе ў мінус
Так зразумела, што рысаванькі – гэта і ёсць слоты і нічога болей. Я іх увогуле не разглядаў. У анлайне і лав рулетка тая ж рысаванька, толькі больш прасунутая гг.
Калі нап’юся кавы, то ўсё ідзе як па масле🙂 а калі сур’ёзна, то па-рознаму бывае. Проста не люблю замарочвацца з падлікамі.
пастаянна ў плюсе ніколі не будзеш.
усюды качэлі ў ўсіх…што на слацах, што ў руле, што на біржы..стаўках і г.д.
бо чалавек – істота непрадказальная…і, варта было б падумаць…тады, калі не трэба – зайдзе і зіл’е.
пад шафе, пад эмоцыямі, пад нейкай яшчэ хрэнаццю….мы такія…
калі настрой гуд і ўпэўнены ў сабе – тут ужо зашибісь усё будзе. бо чуйка… строгі аналіз і жорсткі кантроль.
але калі гэта ўсяго толькі твая ілюзія…падкармленая тваімі ж страхамі, перажываннямі і г.д….то гэта крах.
а адрозніць стан можна толькі, прааналізаваўшы дзень напярэдадні гульні….
запомніць..і зафіксаваць у мазгах.
але гэта рэдка ў каго атрымліваецца…мы ж жывыя…на пачуццях шмат што “грае” у нашым жыцці…
па сутнасці.. уся наша жыццё складаецца з розных эмацыйных станаў..і іх аналізу.
Згодзен што перад гульнёй трэба добра адпачыць… А падчас гульні як ні дзіўна не думаць пра выйгрыш, вядома ж веды “матчасткі”, ды і фарт ніхто не адмяняў… Мабыць самае цяжкае , у патрэбны момант спыніцца і паставіць выйгрыш на вывад..
PS..Па ветру ісці куды весялей , чым супраць … “Вецер у морду , а я шпарю”)))
чэсная гульня !!!!!! кантроль чэснасці )))
згодзен !!!
Я і раней не давяраў жывой рулетцы, а цяпер усё часцей сустракаецца інфармацыя, якая дае падставы яшчэ больш сумнявацца ў сумленнасці такой рулеткі. Я акрамя як з КЧ, у іншыя не гуляю. А то будзеш гадамі і дзесяцігоддзямі гуляючы ў лайве прыдумляць хітрамудрыя схемы гульні і зліцца, што нічога не выходзіць, а потым даведаешся, што ўвесь гэты час гульня нічым не адрознівалася ад гульні ў слоты з поўным кантролем казіно. 😏
😁 можа я, канешне, і памыляюся…але казіно і сумленнасць гэта паняцці па сваёй прыродзе не сумяшчальныя і нідзе не перасякаюцца