Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Асабіста я не хацеў бы, але паглядзім. Гэта адзіная сетка казіно, у якой я ў вельмі вялікім плюсе, так, я ў іх лавіў х33000+, так, мяне адрубілі ад усіх бонусаў яшчэ 2 гады таму, але іх сетка хоць дае гуляць (гэта не водка і не джетон). Хоць я заўсёды хаю Роялаў, але з імі прайшло 10 гадоў жыцця. У іхнім казіно хаця б аддача была, хто зразумеў – той зразуме
Гэта інфа ад affgembler, хоць ён і паўхахол, але яму можна давяраць
Калі ў каго-небудзь ёсць інфа, дадавайце. Па тым, што я зразумеў з іншых крыніц, гэта быў іх галоўны офіс
Яшчэ некалькі крыніц сцвярджаюць, што гэта быў іх галоўны офіс. Спачуваю тым, у каго грошы на балансе(
Спадзяюся, што ўсё абыдзецца, але пачакаем, пабачым
Гэта не адносіцца да тэмы роялаў, памятайце сетку арго, зигзаг, иви і г.д Так у іх усё каюк быў, калі киви загнулося. У роялаў іншая гісторыя, але ўсё ж іх зараз ўдарылі ў самае сэрца. Назіраем далей
@hawk
Прывітанне – У нас у Беларусі з анлайн усё сур’ёзна – не здзівлюся, калі ўсіх перасадзяць
Знайшлі, дзе галоўны офіс адкрыць, батька ўсіх на кукан пасадзіць
![]()
Медыя ад удзельніка@peterdmitriev1
Мае грошы плакалі
Сумна толькі, што як звычайна кінулі гульцоў з іх дэп/вывадамі, бо нават у іх групах многія людзі не разумеюць і працягваюць чакаць вываду і рабіць дэпчыкі🤪 і тыпу чакайце, ну чакаем далейшага развіцця тады😁
Сука, толькі промік купіў у краме на касарык. Трэба было форум чытаць, а не ў краму лезці з двух ног. Хай ім там пусто стане ўсім.
Так бывае, калі ржуць у адну кабіну, зараз верхі паедуць вясёла сядзець, лохі(кхм) гульцы, нічога не атрымаюць і праз некаторы час створыць новы партнёрс
@bodiart ага, у людзей у чатах льюць у вушы, што планавыя тэхнічныя работы))
Цікава, яны выдаляюць з чатаў інфу, што ў іх ідуць ператрусы…
@staryydrug думаю, вернуць табе паінты і ўсё. Не спішуць працэнт за вяртанне
@jr94 вярхі, якраз пасьпелі зрабіць ногі (маё меркаванне). Сядзе проста адміністрацыя
@hgsdtv
З чаго Вы увогуле вырашылі, што нехта сядзе? Вы нават не ведаеце, што ў іх там адбываецца, можа проста штрафам адбудуцца і ўсё, гэта гіганцкая сетка, і тое, што яны вось так возьмуць і зліюцца, у гэта цяжка паверыць
@nicolas0821 калі б пагражаў толькі штраф, то не было б паведамленняў, што перастаём выходзіць на працу.
Высновы зроблены выключна па скрыншотах.
Варыянт “маглі кагосьці шваркнуць сур’ёзна ў Беларусі на добрую суму”. А гэты чалавек на іх натраваў “шэрых”. Скаргу на 4LUCK ён жа не будзе пісаць)
@hgsdtv
@hgsdtv
Там цяпер увогуле няма куды выходзіць
Не ведаў, што яны ў Беларусі, калі гэта так, дык яны самі ідыёты. Усе падобныя офісы даўно ўжо пераехалі
@nicolas0821 увогуле спадзяюся, што абыйдзецца.
Мне падабаліся роялі.
@hgsdtv
Проста гэта будзе прэцэдэнт, калі так можна проста ўзяць і ўхіліцца ад абавязкаў, у мяне, канешне, там каля 20 тыс, але калі яны сыдуць з рынку (але я не веру – сетка занадта вялікая), то варта задумацца, ці гуляць увогуле ў казіно з ліцэнзіяй Кюрасао
@nicolas0821 хутчэй за ўсё будзе рэбрэндынг або сыдуць з СНД
@peterdmitriev1
Ну пры рэбрэндынгу ўсё роўна балансы перанясуць