Упершыню ў расійскім беттынгу разыгралі аўтамабіль прэміум-класа Rolls-Royce Ghost.
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
14 кастрычніка 2024 г.
ад
thee4
|
26 Адказаў
|
618 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Латарэя стартaвала 14 жніўня і доўжылася на працягу сямі тыдняў. У кожным туры акцыі гульцы ўкладалі пари і атрымлівалі білеты за выйгрышныя стаўкі. У агульнай колькасці ў разыгрышы ўдзельнічалі 8 532 чалавек, было выдадзена 774 919 білетаў і разыграна грашовых прызаў ад 100 тысяч да 5 мільёнаў рублёў. Агульны прызавы фонд склаў 58 мільёнаў рублёў.
Але ўладальніцай галоўнага прыза стала VIP-кліентка БК “Лиги Ставок”, Святлана Чаркасова з Омска.
Яна ж жонка аднаго з далёкіх сваякоў ,аднага з бліжэйшых менеджэраў з кіраўніцтва Лігі Стаўак!!
А можа і сястра ці дачка🤔🤪😁
✍️🤣🤔”Я так думаю!”, ну або мяркую
Дарэчы,памер грудзей у яе не менш за 4-ы, гэта дакладна!!!🙃💯😁Солідная такая, Мадама!
Проста ну як бы не верыцца ,што гэтая дзяўчынка, ну чыста Гульнявая, такая, ды яшчэ і на спорт стаўкі робіць!!!!!😁🤔🤣Ну не такая яна, гэта ж відаць невазброеным вокам!🙃🫡💯🤪Дзе яна і дзе стаўкі на Спорт!!!!!!
Да дзе- то ў галаве прамільгнула падобная думкА… З цяжкасцю вериЦа што такі “шыкарны” выігрыш мог дастацца звычайнаму чалавеку хоць і з ВІП статусам. У мяне адразу ўзнік непрыемны пытанне, а разыгрыш праходзіў у прамым эфіры ці, як звычайна?)…
Не челу ,а чилихе🙃😁🫅
Не подменяй понятия пожалуйста 🤣🤣🤣🫡🥸
А розыгрыш праходзіў у коле хатняга абеду ці сямейнай вячэры, думаю, ну або калі гэта ўсё ж не чыясь сястра ці жонка, а проста чыясьці каханка, то ў сауне ці ў гасцініцы, у нумары люкс на дваіх!
…) Ведаеш, сяджу я гэта і міма мяне пралятае кангеніяльная думка, а з ёй праводзілі відэа-канферэнцыю, дапаўняльную канферэнцыю, яшчэ адну дапаўняльную канферэнцыю ці адразу паверылі, што яна самы-самы “фартовы” бетар?
З ёй праводзілі Кастынг у стылі П’ера Вудмана, думаю, гэта 💯
У яе занадта выдатны бюст 4-га памеру!!!!
І яшчэ яна ўсміхаецца выдатна. Тут адразу зразумела.
“Партыя сказала, камсамол адказаў, піянеры зрабілі!!!”
Я б менавіта так паступіў, не ведаю як ты і іншыя😁🙃💯!!
У любым выпадку, я гэтага чувака, з кім яна была на кастынгу 😁🙃🤣🤣🤣🤣 або які яе ўтрымлівае, я яго адназначна паважаю за выдатны выбар! Мужык, наш чалавек, адназначна!!!
Ну ёй відавочна будзе прасцей абслугоўваць такую тачку, яна ж vip) хоць думаю яна яе прадасць
Магчыма багатая фіфа )хоць зараз тачкі каштуюць, піпец, мільёны
Не факт, вип статус у бк і ты можаш сабе набіць, а вось з-за санкцый даставаць дэталі для аўто даражэй і складаней, у нас у горадзе кітайскіх машын стала значна больш)
Дарэчы, АвтоВАЗ скардзіцца, што Расія ездзіць на кітайскіх машынах .а як інакш цэны касмічныя ))
Атрымліваецца “навесці” на Ролс-Ройс?)
Маладзец) Гэта вам не 750 баксаў разыгрываць у турнірах сеткі пфкі)
І не па 5 р за спін у катоў і іншай нечысці))))))
Віп лудаманка Света! Якраз цяпер ролс-ройс прадаць і закрыць даўгі нафіг😁 Кароче як звычайна, якая-ся падстаўная цёлка. Сваячка)
💯🫄Адназначна плюсую!Так і ніяк інакш!Дзе яна, яе твар і вочы і дзе прафесійны беттинг ?!Што за…….. ня………моросячы дождж………, я хацеў сказаць ,зараз у Маскве,ещё і са снегам🤣💯
Падтрымліваю тых, хто сумняваецца ў сумленнасці гэтага мерапрыемства, хоць можа ставілі вілкі з мужам у розных канторах і ёй пашанцавала
Нееее! Чыстая паказуха і заказняк!! Якая з гэтай дзяўкі ігравога, ды яшчэ і ў беттынгу прафесійным?! Ты пра што?! у яе ні мяшкоў пад вачыма ад бессаноўных начэй і нерваў, ні шэрай скуры ці карычневай ад закураных залаў і закуранага жыцця ў спартавых стаўках!!! У яе твар, як у калгасе ў даярак!! Ружовы, пяшчотны і з тлушчынкай, свежыыыы!!! 😋😋😋😎 Ды яна проста Мусі-Пусі!!!! 😋🔥💯 амаль Няшка!!!!!
І галоўнае!!! Я падвяду вынік!! Я яшчэ не бачыў жанчын, якія ў спартавых стаўках пераўзышлі мужчын!! Як і тых, хто ў рулетцы, картах быў лепш за мужчын-гульцоў!!! Гэта ў прынцыпе немагчыма, гэта супярэчыць самой канстытуцыі і прыродзе жанчыны, бо гэта не толькі зламаная жыццё на ўсе 💯, але і каласальная праца, выключныя веды ў спорце, пастаянная праца над памылкамі, пошукі грошай, адсутнасць сям’і і сяброў, дрэннае харчаванне і не вельмі прыстойны адзенне, гэта ўвогуле жыццё ў палоне Гульні ў поўным сэнсе гэтага слова!!!! І каб лепшай з лепшых з беттараў стала жанчына, ды яшчэ з Омска?! Ды трымайце мяне мацней, я ад смеху ўжо катуся, ну вы сур’ёзна?!
Гляджу, тут мала хто, апроч нас з thee4, сапраўдных ігравых жанчын бачыў у жыцці, так, хлопцы?! 😁🤣
Гэта мадам, адназначна не Ігровая💯
Гэты прышчураны позірк, ну проста “шэпча”… @ххx, гэта паездка на “Прывідзе”, сёньня табе запомніцца на ўсё жыцьцё)…
Але я табе яшчэ што скажу, так падобралі яе правільна, сінія мяшкі невялікія пад вачыма, гэта не ад бяссонных начэй, як хацелі б усе паказаць, а ад празмерна выпітага мартыні і віна, гэта 💯
Холенная злёгку і салодкая дзяўка, але паўтаруся, не ігравaя яна 💯 хто б тут што нам ні казаў!!!!
І галоўнае, паглядзіце на яе ўсмешку і ЗУБЫ!! у ігравых дзяўчын у такім узросце такіх зубоў НЕ ЁСЬ!!! Гэта галоўны ёсць косяк арганізатараў усяго гэтага ЦЫРКА ШАПІТА!!
З Усяго Глыбока праведзенага даследчага аналізу на падставе прадстаўленага нашым сябрам фотаматэрыялу і інфармацыі, раблю выснову ад імя ГАЛОЎЛЕКАРА нашай экспертна-крыміналістычнай гульнявой Лабараторыі!!!!
Гэта дзяўка, якая выйграла Ройс, ёсць не каханка хутчэй 💯% не так, а ёсць 💯 працэнтаў або дальняя сваячка сястры жонкі каго-небудзь з блізкіх кіраўніцтва або жонка аднаго з стрыечных братоў з вёскі Чушкоўская, Амскай губерніі!!!
Так, хз, па-мойму сярэдні тыпаж і вельмі на вузкага аматара, зубы ўстаўныя цяпер можа сабе чалавек і сярэдняга дастатку дазволіць.
Памятаю зімой, здаецца, ад котаў шарманка розыгрыш праводзіла, мерын усё справы наворочаны і не танны, толькі розыгрыш скончыўся нічым і гэты мерын застаўся карцінкай. Кент, здаецца, казіно было.
Штучныя зубы каштуюць нават у рэгіёне 250-300 тысяч, даражэзна!! І гэта мінімум! І менавіта па зубах заўсёды вызначаецца дастатак чалавека ў першую чаргу і яго стаўленне да сябе. І яго сацыяльны статус! Добра, калі ў чалавека ад прыроды шыкоўныя зубы, але гэта не СССР, дзе дзетак кармілі выдатна з дзяцінства і малако ў школе давалі бясплатна кожнаму!!! Цяпер і экалогія, і ўзровень жыцця!! А калі нервішкі шаляць, як у гульнявых – пастаянны ўсплёск на мяжы Фолу і многія яшчэ падумаюць не толькі пра далейшую гульню, але і праз шэраг пастаянных прайгрышаў і добраахвотнага рабства ў спартовых гульнях пра заканчэнне дзён рознымі спосабамі, асабліва жанчыны, ды яшчэ і жанчына, якая гэтым падвергнута ў першую чаргу…….на ўзроўні гарманавага абмену рэчываў і іншага…. таму зубы рассыпаюцца за раз, так што рабі высновы! Гэта звычайныя, на 4 і на 6 апор – якія зубы ў рэгіёне 300 тыс, а нармальныя – гэта 500-600 тыс. Ты думаеш, гульнявая будзе ставіць сабе зубы, калі яны ад прыроды паганыя? Ды не ў жыццё!! Каранякі так, ну… не больш!.. Лепш, калі гульнявая гэтыя грошы прайграе, у сэнсе паставіць у БК🥳💯🫠🙃🥸
Паўгода таму цікавіўся тэмай ставак, усё скончылася абрэзкай рахунку. Я проста не ўяўляю падобныя акцыі ў рэальнасці, каб тую тачанку выйграць – там, напэўна, трэба было б прайграць на 10 такіх тачанак.
Ну дэпнуў ты 1-2 ляма, пачаў ставіць – пачаў выйграваць, табе віпа дадуць ці абрэзку рахунку?
І нават калі пасля дадуць магчымасць вываду сродкаў з абрэзкай рахунку, там будзе, напрыклад, даступны вывад да 1к у суткі, і ўяві колькі на гэта часу зойме, каб вывесці пару лямаў.
Вось менавіта, Андрэй! Пачынаеш правільна мысліць і глядзець у корань пытання і сутнасці справы!! Расце адназначна!!!
Хто дасць пастаянна лудзіць па максбеце ды яшчэ і ў рэгіёне🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 калі масквічам і піцерцам нават віп-бэттэрам каэфы рэжуць проста так, і гэта такім салідным і вядомым стаўочнікам – дзядам Васі і дзядам Федзі, якіх ведае ўся гульнявая Масква і Пітер, напрыклад!! Але ім гаспадар асобнага бунгала тупа кажа, –“Прабач, Іваныч!”. Але не пайшоў бы ты… адсюль можаш прыходзіць, ёсць рогалик і піць дэшманскі кава і чай у любы час і нават спаць у зале калі хочаш, але каэф мы табе вось такі вызначылі і ты хоць лбом стукай аб стол у адміністратара – марна
А тут нейкая дзяўка віп-гулец, праставіла жмень бабла і нікому ёй нічога не абрэзалі і яна ўсіх абышла і г.д. і г.п…..
А можа і проста хабар, завуаляваны пад выйгрыш, для канспірацыі якой-небудзь дачцэ “прыбранай пад VIP-шку”). Не ведаю, зараз, але пры саветах выйгрыш у латарэю ці від аўто не падлягаў канфіскацыі)
Так,усё так і было!
Я так падпрацоўваўбяседку пракурору фарбаваў вось сама бяседка гэта быў падкуп