Унікальны слот Gonzo's Quest Megaways ад Red Tiger
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2020
ад
PavelFredooc
|
7 Адказаў
|
1,639 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Gonzo’s Quest Megaways – візуальны шэдэўр. Хаця дызайн застаўся ідэнтычным арыгіналу, ён быў значна палепшаны з пункту гледжання графікі і дэталяў. Тым не менш, трэба аддаць даніну павагі камандзе, якая распрацавала тытул 2011 года, бо нават праз 10 гадоў ён патрабуе толькі графічнага абнаўлення і ніякіх іншых істотных зменаў вонкавага выгляду. Як і ў арыгінале, барабаны размешчаны на фоне храма майя, хоць ён стаў трохі большым з-за павялічанага барабана. Адным словам, фон выглядае выдатна, храм пакрыты малюнкамі майя і іншымі архітэктурнымі арнаментамі, якія ствараюць сапраўды ўнікальную і захапляльную атмасферу наведвання храма старажытнай цывілізацыі сам-насам.
Рэліз: 23.07.2020
RTP: 94.66%
Рызыка: MED-HIGH
Схема: 6-7
Лініі: 117649
Макс. выйгрыш: 21000
вельмі яго люблю, у мінулым годзе даў мне 86 000р па 10 стаўцы, пры тым што турнірны джэкпот быў усяго 50 000) ну і так яшчэ па мінімальнай стаўцы да 20 000 насыпаў😋 эх! былі часы…. зараз ён ужо не такі шчодры, на жаль, захoджу ў яго перыядычна ў надзеі на цуд
Везе ж камусьці ў гэтым слоце! Я максімум, што ў ім бачыў гэта жалкія х150. Нават у першай частцы Gonzo амаль х800 было. Відэа на ЮТ з яго вельмі крутыя заносы ёсць.
Не люблю ўвогуле слоты ад мегавэйса. Асабліва гэтыя нэтэнтныя, вельмі хутка могуць з’ядаць баланс. Часта нават не паспееш нагуляцца, калі ў нэтэнтны мегавэйс зайдзеш. Але спрачацца не буду, наваліць ён можа нармальна, так.
Мне падабаецца. Як толькі выйшаў, трохі паігрываў у яго. Два-тры разы нават выводзіў крыху і лавіў па мін-бэту х350. Шкада, цяпер нас у Нетент і Тайгер не пускаюць.
Вас гэта каго ? І што нават у… не дапамагае ?
Гэтыя правайдэры заблакавалі Украіну. Праз В… слоты запускаюцца, але самі казіно забараняюць гуляць у іх праз В…, хоць некаторыя зачыняюць вочы, калі ў іх яго ў цэлым не забароненавыкарыстоўваць.