Украінскі гулец з ФНЛ выказаў не павагу да гімна і сцяга Расіі
Навіны спорту
|
19 жніўня 2018 г.
ад
alexey03
|
12 Адказаў
|
390 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Украінскі гульцам з ФНЛ выказаў невагу да гімна і сцяга Расіі
МАСКВА, 19 жні – РІА Навіны. Украінскі абаронак Віталій Федорыў з футбольнага клуба “Ніжні Ноўгарад”, які выступае ў другім расійскім дывізіёне, паказальна адвярнуўся ад сцяга Расіі падчас цырымоніі выканання дзяржаўнага гімна напярэдадні матчу сёмага тура першынства супраць ФК “Сачы” на стадыёне “Фішт”, паведамляе Sport24.ru.
Футбаліст пасля пачатку расійскага гімна застаўся стаяць тварам да трыбун, калі іншыя ігукі і судзейская брыгада павярнуліся да сцяга.
Федорыў, уроджэнец Львоўскай вобласці Украіны, пачаў футбольную кар’еру ў клубе “Дынама Кіеў”, з 2008 па 2011 год выступаў за клуб “Амкар” з Пермі, пасля чаго прыўстаў кар’еру. У лютым 2018-га ён падпісаў кантракт з ніжагародскім клубам.
Раней СМІ паведамлялі пра правакуцыю ўкраінскага легіянера з грэцкага клуба ПАОК Яўгена Хачэрыды, які пасля перамогі сваёй каманды над маскоўскім “Спартаком” у рамках трэцяга кваліфікацыйнага раўнда Лігі чэмпіёнаў паказальна паказаў трыбунам шчыты з украінскім сцягам. УЕФА не стаў прымяняць да ўкраінца ніякіх дыскрыплінарных мераў.
Там жа ёсць працяг.
– Я чалавек веруючы і перад гульнёй вымаўляю словы малітвы. Так было і ўчора, – цытуе словы футбаліста “РІА Навіны”. – Спорт па-за палітыкай. З павагай стаўлюся да расійскага сцяга і гімну. Прашу не шукаць якой-небудзь палітычнай падкла́дкі ў гэтым моманце.
Цяпер, каб ніхто нічога падобнага не западозрыў, няхай выходзіць з партрэтам Пуціна або Мікалая Другога. 😁
як было я так і напісаў навіну,калі што дабавілі то гэта потым і не ў разлік!!!!!!!!!!
Навіна перацягнутая і зусім раздуты, па ідэі нічога правакацыйнага не заўважыў глядзеў учора гэты матч, звычайная сітуацыя, меры трэба прымаць калі ідзе расізм на трыбунах калі банан паказваюць або кідаюць шкарлупу ад яго напрыклад афрыканцу.
Ну самі разумееце, што гэтая тэма вострая, таму яе ўсе і раздувалі. Вось толькі ў кожнай краіне кожны са сваёй “калокольні” будзе казаць пра ўсё гэта. Думаю, што кіраўніцтва клуба правядзе з ім размову.
Калі гулец значны, інцыдэнт абыйдзецца без наступстваў, у горшым выпадку абмяжуецца рамкамі дзеючых правілаў, як бы хто ні абураўся.
пакараць нельга памілаваць….Цару на подпіс.
цікава а навошта ты глядзеў гэты матч? хоць абедзве каманды і з рэгіёнаў, у якіх я жыву, імха нічога цікавага там быць не можа з іх узроўнем гульні
Раздулі з мухі слана. Прычым крычаць і адна, і другая бок.
Адкуль ты ўзяў,што ён яго глядзеў ?
ён сам напісаў. я і здзівіўся, яму што, няма чаго рабіць?
А. Сорян. Не ўбачыў – далей яшчэ адно паведамленне. Та ні фіга ён не глядзеў 😁
На такія моманты клуб увагі на гульца нават не звяртаць будзе, калі б суддзі зафіксавалі гэты момант і ўнеслі ў пратакол, то маглі б паследаваць нейкія санкцыі, а так гэта проста пшык журналістаў.