Украіна выпусціць уласныя электронныя грошы
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
1 снежня 2016 г.
ад
PavelFredooc
|
7 Адказаў
|
472 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добра было б ім эканоміку краіны паднімаць, павышаць жыццёвы ўзровень звычайных людзей, а не індульгіраваць на тэму выпуску новых электронных грошай… Мне ўсё гэта нагадвае нядаўні грандыёзны праект Яцэнюка – будаўніцтва сцены на мяжы з Расіяй, ну і дзе сцена?… Правільна ў “Карагандзе”, а “Яцек” – так, ён ужо зьехаў у Амерыку і не бедным чалавекам, скажу я вам… ВосьС 😉
Якось увогуле не адчуў зменаў, пасля ўвядзення закона аб забароне ВМ ЯД і КИВИ…Можа я нейкі неуважлівы)?
Правяраў і КІВІ і ВМ… усё па-ранейшаму і гэта радуе нас 😎
У сэнсе ківя і вэбманя не працуюць ? Нават у нас у рэспубліках !!!!! тэрміналы стаяць. Хаця некаторы час яны выпарыліся разам з банкаматамі, банкамі і куянкамі.
хто такі НБУ увогуле такі, каб штосьці забараняць пля ть.
У ПЕРШЫЯ дні былі нейкія траблы, я ты проста з першых дзён можа бабкі не чапаў, а вм і.д. А мне вось давялося і я адчуў. ЗЯСЬ вон усё як заўсёды
Да любой электроннай плацежнай сістэмы больш даверу, чым да той, што будуць рабіць у Украіне. Бачу ўсё гэта толькі як чарговы спосаб прысабечыць грошы, а потым “ой! прабачце… мы не ведалі… у нас не атрымалася… але вы карыстайцеся… усё абавязкова будзе” – вобразна, але ў агульных рысах, думаю, зразумела.