Украіна праскочыла ў плэй-оф чэмпіянату Еўропы па футболе
Навіны спорту
|
24 чэрвеня 2021 г.
ад
PavelFredooc
|
22 Адказу
|
690 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Уладзімір Зяленскі, прэзідэнт Украіны: «Ніколі ў жыцці не верылі ў магію, але сёння магу сказаць дакладна – футбольная магія існуе, – напісаў прэзідэнт у сваім Twitter 23 чэрвеня. – Наша зборная – у 1/8 Еўра-2020!!! Такі шанец нельга ўпускаць, хлопцы, уся краіна чакае максімальнай аддачы! Слава Украіне!»
Зборная Украіны дзякуючы перамогам Іспаніі і Швецыі прабілася ў плэй-оф праз рэйтынг каманд, якія занялі трэція месцы ў сваіх групах. Паглядзім якая будзе гульня ў 1/8 са зборнай Швецыі…
з такой гульнёй як у матчы з Аўстрыяй ім мала што свеціць, думаю што павінны будуць зрабіць высновы. Калі не, то адляцяць як піць даваць.
Згодзен.
І яшчэ Швецыя ўчора выдатна гуляла.Думаю пераможаць Шведы, але ніякіх шанцаў у Украіны.
За тое Ze кажа пра магію…
Бо зборная Украіны ўпершыню прайшла ў 1/8 Еўра і гэта ўжо добра…
Канечне добра,але далей дзверы зачынены для Украіны.
Хоць і гэта нядрэнны вынік я лічу.
Думаю, што СБУ Украіны рызыкне…
І нават магчыма зробіць спробу скочыць з абрыву, расправіўшы крылы ў палёце… Увогуле ЧакаемС 😎
Які вынік? Вынік – гэта прызавыя месцы на п’едэстале. Усё астатняе – дурніца. Не важна вылетаў ты ў 1/4, 1/8 або зусім не выйшаў з групы. У футбольнай гісторыі пра цябе не будзе ніякага следу калі не стаяў на п’едэстале.
“Мая” бы сказаў болей, самае галоўнае заняць першае месца! Месца чэмпіёна, а ўсе астатнія па вызначэнні прайграўшыя)
Хто верыць, што Украіна пераможа? Магу паспрачацца на 200 поінтаў😃
Калі пераможа Украіна – я вам кіну 200, калі прайграе – вы мне, нічыя – разыходзімся.
Футбол – гэта, як любая азартная гульня, і фарт тут ніхто не адмяняў,.. Гэта яшчэ добра, што ім дасталіся не французы, а шведы… Калі пашанцуе, могуць і шведаў “зрабіць”, але для гэтага павінна рэальна моцна пашанцаваць)
Ну так принимай мой парі,200 гэта дробязь.☹️
Ды ты азартны)
Мая не фанат СБУ Украіны, ды і стаўкі на спорт не мая тэма. Але, наколькі мне вядома, і там ёсць каэфіцыенты, а ты прапанаваў загадзя невыгадныя ўмовы… Я на цябе дзівлюся 😎
Ладна))
Украіна іх закрые)) вось пабачыце
Не. З такой гульнёй вылет 2:0 ад Швэдаў, на ўдачы праскочылі на ёй жа і зляцяць
Перамога Казахстана 100% чакай!
Я думаю, што і шведы такому саперніку толькі рады. Хаця ва Украіне ёсць вопыт абыграць Швецыю, але тады склад быў не такі моцны.
Гэта яны з Петрам шведаў громілі, калі Мазепцы пятую кропку надралі, а цяпер Украіна не торт )
Нехуахуа не зразумеў,але добра сказана😎
Палтаўскую бітву не чытаў? Хоць….што гэта я. Гэта я ўжо стары
Неа,чытаў гісторыю Кз толькі)