Украіна ўвяла санкцыі супраць WebMoney

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 24 May 2018 ад | 150 Адказаў | 5,498 Праглядаў | 6 Рэакцый
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 267
Публікацыі
31 889
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
seregelio, 27 May 2018
…Москалі трохі іншае, тым больш на фоне москаляк на гуляку.

Э як цябе зачапіла… мінусіш)))

А за москаляку на… Заўваж, не я гэта сказаў…

Для мяне такія думкі дурна пахнуць, не тое каб гаварыць пра гэта. А пісаць увогуле маўчу… Мой бацька украінец, а маці руская.

Канец сувязі, тчк🐽

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
508
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
28.10.2015
DOMINION, 27 May 2018
пераходзь на Ківі. без верыфікацыі 15к на кашальку потолак. 45к макс абарот у месяц. ізі. або Скрілл, Нетелер. ну там верыфікацыя па хлёшчэ чым у Ріобет.

Ківі для Украіны ўжо не актуальна, блокуюць таксама. Многім не верыфікаваным карыстальнікам ужо заблакавалі, я на жаль, або на шчасце ў іх ліку. Так што пакуль толькі Вэбмані.. Яно працуе, але без грыўні. Скрілл ёсць, але са Скрілла вельмі цяжка абналичваць грошы, Нетелер тая ж гісторыя з абналам. З Вэбмані было зручна аплачваць паслугі сувязі і інтэрнэт. А цяпер такой магчымасці няма.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
508
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
28.10.2015
DOMINION, 27 May 2018
вот тебе печалька. а ты так старался с гф мутку замутил вэбмани да вэбмани. а тут опа – гэта Еўропа.

Вэбмані для мяне актуальна па-ранейшаму, еўра,рубель ,даляр, біткойн усё працуе акрамя грыўні.. Так што ўсё ў сіле.. Нязручнасць толькі з аплатай паслуг украінскіх правайдэраў,яны больш з Вэбмані плацяжы не прымаюць,і гэта вельмі засмучае. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 099
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14.11.2015
Kross777, 28 May 2018
Вэбмані для мяне актуальная па-ранейшаму, еўра, рубель, долар, біткоін – усё працуе, акрамя грыўні.. Так што ўсё ў сіле.. Нязручнасць толькі з аплатай паслуг украінскіх правайдэраў, яны больш з Вэбмані плацяжы не прымаюць, і гэта вельмі засмучае.

па ківі падкажу ў мяне 2 ківі: укр і рус нумары

так вось укр верифікавалі на ўкр дакументы без праблем увогуле – скінь ім кр докі і цябе ўсё разблакіруюць

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 267
Публікацыі
31 889
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

У мяне дагэтуль КИВИ працуе на ўкраінскі нумар, акк не верыфікаваны працуе ў штатным рэжыме) Карыстаўся толькі для дэпа ў казіно і наадварот, часам выводзіў на карту Привата)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 449
Публікацыі
24 565
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
thee4, 28 May 2018
У мяне дагэтуль КІВІ працуе на ўкраінскі нумар, акк не верифицирован працуе ў штатным рэжыме) Карыстаўся толькі для дэпа ў казіно і наадварот, часам выводзіў на карту Привата)

У мяне таксама ўсё цудоўна працуе. Але на ўсялякі выпадак у мяне ёсць і Расійскі нумар. Іншая справа, што ў нас з украінскай сувяззю перабоі…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 267
Публікацыі
31 889
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
AydarKaribullin, 28 May 2018
У мяне таксама ўсё цудоўна працуе. Але на ўсякі выпадак у мяне ёсць і Расійскі нумар. Іншая справа, што ў нас з украінскай сувяззю перабоі…

Як я цябе разумею… Хутчэй бы скончылася гэтая…  вайна🐽

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016

А мне цяпер галаўны боль стварылі. У мяне карты няма і я з ВМУ лёгка выводзіў звычайным грашовым перакладам і атрымліваў у банку за кутом, а цяпер без карты, здаецца, не выплацяць, альбо гнаць праз абменнікі на Moneypoilo, яны пакуль выдаюць наяўнымі, але будуць страты на камісіях.

Можа хто ведае, як абналічыць біткоін без карты?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
Retyi, 28 May 2018
Можа хто ведае, як абналiчыць біткойн без карткі?

спрабуй мб пераводы грашовыя тыпу контакта. Даведайся, што без праблем працуе ў вас і туды выводзь. З пашпартам таксама ў банку здымеш наяўныя.

ведаю юнистрим і падобныя дэшавыя заблякавалі ў вас таксама, але людзі ўсё роўна выводзяць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
seregelio, 28 May 2018
ведаю Юністрим і падобных заблакіравалі ў вас таксама, але людзі ўсё роўна выводзяць

Вось у тым і праблема, што спачатку адсюль увялі санкцыі супраць Контакта, Юнистрима і ім падобных, але Киви абыходзіла гэтую забарону, а потым і Расія забараніла пераклады ў Украіну і цяпер з Киви без карты нельга вывесці. Так сама і з Вебмани. Раней выводзіў праз украінскія пераклады з ВМУ, а цяпер можна з ВМЕ толькі Контактом, але іх сайт паказвае адсутнасць ва Украіне пунктаў атрымання перакладаў.

Вось шукаю – можа, ёсць біржы біткоінаў, якія выводзяць перакладамі ў Украіну.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
171
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20.08.2015
Retyi, 28 May 2018
У тым і праблема, што спачатку адсюль увялі санкцыі супраць Контакта, Юністріма і ім падобных, але Ківі абыходзіла гэты забарона, а потым і Расія забараніла пераводы ў Украіну і цяпер з Ківі без карты не вывесці. Таксама і з Вэбмані. Раней выводзіў праз украінскія пераводы з ВМУ, а цяпер можна [...]

паспрабуй знайсці давераную асобу з патрэбнымі табе плацежкамі, няма знаёмых хіба?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
vladimir777, 28 May 2018
Хіба няма знаёмых?

Ну бясплатна турбаваць людзей не хочацца, а платна прасцей заплаціць лішнюю камісію за перагон праз некалькі плацяжак. Думаю, раз Ківі выводзяць на ўкраінскія карткі, то, калі не знойду лепшага варыянту, паспрабую перавесці на Ківі і выплаціць на картку родзічаў. Ну а калі ўжо будуць прыстойныя сумы, то адчыню сабе картку ў банку.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2017
Retyi, 28 May 2018
Та бясплатна напрагаць людзей не хочацца, а платна прасцей заплаціць лішнюю камісію за перагон праз некалькі плацёжак. Думаю, раз Ківі выводзяць на украінскія карты, то, калі не знайду лепшага варыянту, паспрабую перавесці на Ківі і выплаціць на карту сваякоў. Ну а калі ўжо будуць вартыя сумы, [...]

Ну зноў жа калі палічыць колькі за перагон на ківі заплаціш, не прасцей будзе адразу праз абменнік усё зрабіць?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
508
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
28.10.2015
VyacheslavLenin, 28 May 2018
па ківі падкажу – у мяне 2 ківі: укр і рус нумары так вось укр верыфікавалі на укр дакументы без праблем увогуле, скінь ім кр дакі і табе ўсё разлачаць

У мяне не кантрактны нумар, а папаўняльны акцыйны – мне пакет падарылі, дакументаў, што нумар мой, у мяне няма. А ім патрэбен дагавор, што нумар зарэгістраваны на мяне. І патрабуюць абгрунтаваць транзы акцыі па рахунку, я ім пісаў, яны ўсё роўна патрабуюць гэтыя два пункты.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
508
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
28.10.2015

Вось прыйшло ад Вебмані, усміхнула…

Паважаны карыстальнік сістэмы WebMoney.UA!

На вялікі жаль, вымушаныя паведаміць Вам пра тое, што ў сувязі з Указам Прэзідэнта Украіны ад 14.05.2018 № 126/2018 і ўнясеннем нашай кампаніі ў санкцыйны спіс РНБА Украіны, Нацыянальны банк Украіны (НБУ) адмяніў рэгістрацыю ўнутранай сістэмы разлікаў WebMoney.UA. Такім чынам украінскія чыноўнікі зрабілі немагчымым ажыццяўленне банкаўскіх аперацый ва Украіне пры разліках за ўкраінскія титульныя знакі сістэмы WebMoney – WMU. Санкцыі ўведзены тэрмінам на тры гады. Гэта азначае, што на працягу гэтага часу каля чатырох мільёнаў украінцаў будуць пазбаўлены аднаго са сваіх базавых правоў – права распараджацца сваёй маёмасцю. 
Мы прыкладзем усе намаганні, каб адменіць гэта нематываванае і неабгрунтаванае рашэнне. 
Аднак у сітуацыі, што склалася, немагчыма забяспечыць абмен, увядзенне і вывад WMU за ўкраінскую грыўню. Таму, каб абараніць украінскіх карыстальнікаў сістэмы ад сваволі чыноўнікаў і мінімізаваць патэнцыйныя страты для іх, Гарант сістэмы ва Украіне WebMoney.UA быў вымушаны звярнуцца па дапамогу да нас, уладальніка тэхналогіі WebMoney – міжнароднай сістэмы разлікаў WebMoneyTransfer (з кіруючай кампаніяй у ЕС).
Гэтай лістом кожны наш карыстальнік ва Украіне атрымлівае запэўненне, што міжнародная сістэма WebMoneyTransfer працягне поўнацэннае яго абслугоўванне па ўсіх тыпах кашалькоў, акрамя грыўні. Абмен на ўкраінскую грыўню будзе адноўлены неадкладна пасля адмены санкцый, якая, маем надзею, адбудзецца раней за заявлены трыгадовы тэрмін. 
Як Вам, верагодна, вядома, гэта не першая сітуацыя ва Украіне, калі супраць сістэмы выкарыстоўваюцца неправамоцныя рашэнні і раней нам заўсёды ўдавалася вярнуць сітуацыю ў прававое рэчышча, даказаць іх неабгрунтаванасць.
Улічваючы адсутнасць падстаў для такіх рашэнняў з боку ўлады, а таксама іх відавочна палітычны характар, мы не можам выключыць верагоднасць неадмены санкцый ці працягнення тэрміну іх дзеяння. Улічваючы і такую магчымасць, міжнародная сістэма WebMoneyTransfer гэтым паведамленнем абавязваецца за свой кошт не пазней за 24 траўня 2021 года забяспечыць абмен титульных знакаў WMU на титульныя знакі WMZ па курсе грыўні да долару USD, які будзе ўстаноўлены НБУ на гэтую дату. 
Улічвайце гэтую нашу гарантыю, калі ласка, пры ацэнцы курса абмену WMU адносна іншых тыпаў титульных знакаў.
Што датычыцца змен у сітуацыі – будзем паведамляць Вам неадкладна.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 267
Публікацыі
31 889
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

І зноў нейкае “мутэва з вэбманямі”  ужо некалькі гадзін не магу зайсці на сайт… Цікава шо яны на гэты раз прыдумаюць… Абідна будзе калі парэжуць па жывому 😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 449
Публікацыі
24 565
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
thee4, 29 May 2018
І зноў якое тыпу “мутево з вебманямі”  ужо некалькі гадзін не магу зайсці на сайт… Цікава шо яны на гэты раз прыдумаюць… Абідна будзе, калі парэжуць па жываму 😎  

А ты лайт юзаеш ? Бо я зайшоў без праблем. Праз ру-домен, праўда, але я заўсёды праз яго і заходзіў. Дарэчы, як альтэрнатыва, пастаў сабе прыкладанне на тэлефон. Калі Android ёсць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
Kross777, 29 May 2018
не кантрактны нумар

Так здаецца, любы нумар можна перавесці на кантракт. Калі суму заблакавалі вялікую, дзеля якой варта панікаваць, то можна на некаторы час аформіць дагавор з аператарам, хоць давядзецца пераплачваць за тарыф.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 267
Публікацыі
31 889
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
AydarKaribullin, 29 May 2018
А ты лайт юзаеш? Там бо зашоў без праблем. Праз ру дамен праўда, але я заўсёды праз яго і заходзіў. Дарэчы, як альтэрнатыва, пастаў сабе прыкладанне на тэлефон. Калі Android ёсць.

Як-то без андроіда… Але трэба будзе гэтую тэму праверыць… Захожу як і раней праз камп у браўзеры з раніцы вось такая куйня выскакуе.

У мяне няма магчымасці зайсці  на расійскі дамен, няма злучэння… Жыву на паўднёве ўсходзе, у Данецку, магчыма там па-іншаму… Ужо год карыстаюся ўкр вебманямі,  а сёньня як тады, глуха…

Мне гэта не падабаецца… Можа “яны” нейкае злое задумалі… Рабіць пакуль нічога, ЧакаемС 18:00)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
thee4, 29 May 2018
Мне гэта не падабаецца… Можа, “яны” нейкае злое задумалі

Ну грошы, якія захоўваюцца не на грыўневых рахунках, для іх недасяжныя, бо захоўваюцца ў іншых краінах. Максімум, гэта заблакуюць сайт, але ВПН дапаможа. У мяне пакуль усе версіі працуюць без ВПН.

Вось у Френкі чалавек напісаў.

Retyi, 29 May 2018
Кагосьці не пускае ў ВМ, то паспрабуйце пашырэнне ў хроме – VPN Hotspot Shield, мяне пакуль пускае… Учора спрабаваў Фрыгаты і г.д. не пайшло.

torba, 28 May 2018
Ну зноў жа, калі прыслiчыць, колькі за перагон на ківі заплаціш, ці не прасцей будзе адразу праз абменнік усё зрабіць?

Абменнікі патрабуюць, каб імя ўладальніка карты супадала з імем уладальніка акаўнта ВМ. Гэта трэба ствараць акк на ўладальніка карты і яму перасылаць.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2017
Retyi, 29 May 2018
Абменнікі патрабуюць, каб імя ўладальніка карты супадала з імем уладальніка акаўнта ВМ. Трэба стварыць акк на ўладальніка карты і перасылаць яму.

Ну тады толькі праз форумы мяняць уручную. А такіх варыянтаў хапае, толькі галоўнае не надурвацца і не трапіць на мошэнніка, у мяне такое ммгп было нават(

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 267
Публікацыі
31 889
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Даgэтуль так і не змог зайсці на вэбмані ні ў 22:00 ні шчаз… Проста кошмар нейкі

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
508
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
28.10.2015
Retyi, 29 May 2018
Здаецца, любы нумар можна перавесці на кантракт. Калі суму заблакавалі вялікую, дзеля якой варта хвалявацца, дык можна на час аформіць дагавор з аператарам, хоць давядзецца пераплачваць за тарыф.

Мне няма дзе перакладаць на кантракт, Жыву ў Данецку, і ў Украіну я не выязны  🙂  тыпу я пособнік сепаратыстаў..  Карацей усё сумна, трэба мутзіць Киви на нумар РФ, самая надзейная штука будзе, купіць і адразу верыфікаваць Киви, і тады, магчыма, праблем не ўзнікне, хоць … Шмат у іх замарочак, і не асабліва зразумелых момантаў..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 267
Публікацыі
31 889
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Практычна пад раніцу ўсё ж зайшоў на ВМ .ua, але ўсяго на некалькі хвілін.., а потым проста “выкінула”. Нічога так і не змог зрабіць(((( Каб яны так і жылі…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 216
Публікацыі
29 143
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
21.10.2015
thee4, 30 May 2018
Амаль пад раніцу ўсё ж зайшоў на ВМ .ua, але ўсяго на некалькі хвілін.., а потым проста “выкінула”. Нічога так і не змог зрабіць(((( Каб яны так і жылі…

А навошта ты на .ua заходзіш? Зайдзі ў свой кашалёк праз .ru

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...