Украіна ўвяла санкцыі супраць WebMoney
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
24 May 2018
ад
AydarKaribullin
|
150 Адказаў
|
5,498 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Э як цябе зачапіла… мінусіш)))
А за москаляку на… Заўваж, не я гэта сказаў…
Для мяне такія думкі дурна пахнуць, не тое каб гаварыць пра гэта. А пісаць увогуле маўчу… Мой бацька украінец, а маці руская.
Канец сувязі, тчк🐽
Ківі для Украіны ўжо не актуальна, блокуюць таксама. Многім не верыфікаваным карыстальнікам ужо заблакавалі, я на жаль, або на шчасце ў іх ліку. Так што пакуль толькі Вэбмані.. Яно працуе, але без грыўні. Скрілл ёсць, але са Скрілла вельмі цяжка абналичваць грошы, Нетелер тая ж гісторыя з абналам. З Вэбмані было зручна аплачваць паслугі сувязі і інтэрнэт. А цяпер такой магчымасці няма.
Вэбмані для мяне актуальна па-ранейшаму, еўра,рубель ,даляр, біткойн усё працуе акрамя грыўні.. Так што ўсё ў сіле.. Нязручнасць толькі з аплатай паслуг украінскіх правайдэраў,яны больш з Вэбмані плацяжы не прымаюць,і гэта вельмі засмучае.
па ківі падкажу ў мяне 2 ківі: укр і рус нумары
так вось укр верифікавалі на ўкр дакументы без праблем увогуле – скінь ім кр докі і цябе ўсё разблакіруюць
У мяне дагэтуль КИВИ працуе на ўкраінскі нумар, акк не верыфікаваны працуе ў штатным рэжыме) Карыстаўся толькі для дэпа ў казіно і наадварот, часам выводзіў на карту Привата)
У мяне таксама ўсё цудоўна працуе. Але на ўсялякі выпадак у мяне ёсць і Расійскі нумар. Іншая справа, што ў нас з украінскай сувяззю перабоі…
Як я цябе разумею… Хутчэй бы скончылася гэтая… вайна🐽
А мне цяпер галаўны боль стварылі. У мяне карты няма і я з ВМУ лёгка выводзіў звычайным грашовым перакладам і атрымліваў у банку за кутом, а цяпер без карты, здаецца, не выплацяць, альбо гнаць праз абменнікі на Moneypoilo, яны пакуль выдаюць наяўнымі, але будуць страты на камісіях.
Можа хто ведае, як абналічыць біткоін без карты?
спрабуй мб пераводы грашовыя тыпу контакта. Даведайся, што без праблем працуе ў вас і туды выводзь. З пашпартам таксама ў банку здымеш наяўныя.
ведаю юнистрим і падобныя дэшавыя заблякавалі ў вас таксама, але людзі ўсё роўна выводзяць
Вось у тым і праблема, што спачатку адсюль увялі санкцыі супраць Контакта, Юнистрима і ім падобных, але Киви абыходзіла гэтую забарону, а потым і Расія забараніла пераклады ў Украіну і цяпер з Киви без карты нельга вывесці. Так сама і з Вебмани. Раней выводзіў праз украінскія пераклады з ВМУ, а цяпер можна з ВМЕ толькі Контактом, але іх сайт паказвае адсутнасць ва Украіне пунктаў атрымання перакладаў.
Вось шукаю – можа, ёсць біржы біткоінаў, якія выводзяць перакладамі ў Украіну.
паспрабуй знайсці давераную асобу з патрэбнымі табе плацежкамі, няма знаёмых хіба?
Ну бясплатна турбаваць людзей не хочацца, а платна прасцей заплаціць лішнюю камісію за перагон праз некалькі плацяжак. Думаю, раз Ківі выводзяць на ўкраінскія карткі, то, калі не знойду лепшага варыянту, паспрабую перавесці на Ківі і выплаціць на картку родзічаў. Ну а калі ўжо будуць прыстойныя сумы, то адчыню сабе картку ў банку.
Ну зноў жа калі палічыць колькі за перагон на ківі заплаціш, не прасцей будзе адразу праз абменнік усё зрабіць?
У мяне не кантрактны нумар, а папаўняльны акцыйны – мне пакет падарылі, дакументаў, што нумар мой, у мяне няма. А ім патрэбен дагавор, што нумар зарэгістраваны на мяне. І патрабуюць абгрунтаваць транзы акцыі па рахунку, я ім пісаў, яны ўсё роўна патрабуюць гэтыя два пункты.
Вось прыйшло ад Вебмані, усміхнула…
Паважаны карыстальнік сістэмы WebMoney.UA!
На вялікі жаль, вымушаныя паведаміць Вам пра тое, што ў сувязі з Указам Прэзідэнта Украіны ад 14.05.2018 № 126/2018 і ўнясеннем нашай кампаніі ў санкцыйны спіс РНБА Украіны, Нацыянальны банк Украіны (НБУ) адмяніў рэгістрацыю ўнутранай сістэмы разлікаў WebMoney.UA. Такім чынам украінскія чыноўнікі зрабілі немагчымым ажыццяўленне банкаўскіх аперацый ва Украіне пры разліках за ўкраінскія титульныя знакі сістэмы WebMoney – WMU. Санкцыі ўведзены тэрмінам на тры гады. Гэта азначае, што на працягу гэтага часу каля чатырох мільёнаў украінцаў будуць пазбаўлены аднаго са сваіх базавых правоў – права распараджацца сваёй маёмасцю.
Мы прыкладзем усе намаганні, каб адменіць гэта нематываванае і неабгрунтаванае рашэнне.
Аднак у сітуацыі, што склалася, немагчыма забяспечыць абмен, увядзенне і вывад WMU за ўкраінскую грыўню. Таму, каб абараніць украінскіх карыстальнікаў сістэмы ад сваволі чыноўнікаў і мінімізаваць патэнцыйныя страты для іх, Гарант сістэмы ва Украіне WebMoney.UA быў вымушаны звярнуцца па дапамогу да нас, уладальніка тэхналогіі WebMoney – міжнароднай сістэмы разлікаў WebMoneyTransfer (з кіруючай кампаніяй у ЕС).
Гэтай лістом кожны наш карыстальнік ва Украіне атрымлівае запэўненне, што міжнародная сістэма WebMoneyTransfer працягне поўнацэннае яго абслугоўванне па ўсіх тыпах кашалькоў, акрамя грыўні. Абмен на ўкраінскую грыўню будзе адноўлены неадкладна пасля адмены санкцый, якая, маем надзею, адбудзецца раней за заявлены трыгадовы тэрмін.
Як Вам, верагодна, вядома, гэта не першая сітуацыя ва Украіне, калі супраць сістэмы выкарыстоўваюцца неправамоцныя рашэнні і раней нам заўсёды ўдавалася вярнуць сітуацыю ў прававое рэчышча, даказаць іх неабгрунтаванасць.
Улічваючы адсутнасць падстаў для такіх рашэнняў з боку ўлады, а таксама іх відавочна палітычны характар, мы не можам выключыць верагоднасць неадмены санкцый ці працягнення тэрміну іх дзеяння. Улічваючы і такую магчымасць, міжнародная сістэма WebMoneyTransfer гэтым паведамленнем абавязваецца за свой кошт не пазней за 24 траўня 2021 года забяспечыць абмен титульных знакаў WMU на титульныя знакі WMZ па курсе грыўні да долару USD, які будзе ўстаноўлены НБУ на гэтую дату.
Улічвайце гэтую нашу гарантыю, калі ласка, пры ацэнцы курса абмену WMU адносна іншых тыпаў титульных знакаў.
Што датычыцца змен у сітуацыі – будзем паведамляць Вам неадкладна.
І зноў нейкае “мутэва з вэбманямі” ужо некалькі гадзін не магу зайсці на сайт… Цікава шо яны на гэты раз прыдумаюць… Абідна будзе калі парэжуць па жывому 😎
А ты лайт юзаеш ? Бо я зайшоў без праблем. Праз ру-домен, праўда, але я заўсёды праз яго і заходзіў. Дарэчы, як альтэрнатыва, пастаў сабе прыкладанне на тэлефон. Калі Android ёсць.
Так здаецца, любы нумар можна перавесці на кантракт. Калі суму заблакавалі вялікую, дзеля якой варта панікаваць, то можна на некаторы час аформіць дагавор з аператарам, хоць давядзецца пераплачваць за тарыф.
Як-то без андроіда… Але трэба будзе гэтую тэму праверыць… Захожу як і раней праз камп у браўзеры з раніцы вось такая куйня выскакуе.
У мяне няма магчымасці зайсці на расійскі дамен, няма злучэння… Жыву на паўднёве ўсходзе, у Данецку, магчыма там па-іншаму… Ужо год карыстаюся ўкр вебманямі, а сёньня як тады, глуха…
Мне гэта не падабаецца… Можа “яны” нейкае злое задумалі… Рабіць пакуль нічога, ЧакаемС 18:00)
Ну грошы, якія захоўваюцца не на грыўневых рахунках, для іх недасяжныя, бо захоўваюцца ў іншых краінах. Максімум, гэта заблакуюць сайт, але ВПН дапаможа. У мяне пакуль усе версіі працуюць без ВПН.
Вось у Френкі чалавек напісаў.
Абменнікі патрабуюць, каб імя ўладальніка карты супадала з імем уладальніка акаўнта ВМ. Гэта трэба ствараць акк на ўладальніка карты і яму перасылаць.
Ну тады толькі праз форумы мяняць уручную. А такіх варыянтаў хапае, толькі галоўнае не надурвацца і не трапіць на мошэнніка, у мяне такое ммгп было нават(
Даgэтуль так і не змог зайсці на вэбмані ні ў 22:00 ні шчаз… Проста кошмар нейкі
Мне няма дзе перакладаць на кантракт, Жыву ў Данецку, і ў Украіну я не выязны 🙂 тыпу я пособнік сепаратыстаў.. Карацей усё сумна, трэба мутзіць Киви на нумар РФ, самая надзейная штука будзе, купіць і адразу верыфікаваць Киви, і тады, магчыма, праблем не ўзнікне, хоць … Шмат у іх замарочак, і не асабліва зразумелых момантаў..
Практычна пад раніцу ўсё ж зайшоў на ВМ .ua, але ўсяго на некалькі хвілін.., а потым проста “выкінула”. Нічога так і не змог зрабіць(((( Каб яны так і жылі…
А навошта ты на .ua заходзіш? Зайдзі ў свой кашалёк праз .ru