Украіна ўвяла санкцыі супраць WebMoney
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
24 May 2018
ад
AydarKaribullin
|
150 Адказаў
|
5,498 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Брежнева трэба вярнуць (добры міралюбны дзядзька быў..і жыло ўсім салодка)..А не гэтыя баявыя пятушкі..Народ у зліднях..злы..адзін на аднаго кідаецца.. Пад попку пінка далі ..лозунгі павесілі..і паехалі гнобіць да забіваць адзін..аднога..А гэтыя (пра якія або добра або ніяк) сядзяць на бабле і пра геапалітыку..гісторыю разважаюць.. @seregelio табе то асабіста што хохлы то зрабілі?))глыняй..задусішся..
Пытанне ж быў не пра падаткі той фабрыкі.., а пра санкцыі трэба быць паслядоўнымі… Ці ёсць роўныя, а ёсць яшчэ роўнейшыя… ВМ што падаткі не плаціла ці ім было мала?…
а тым часам хацеў папоўніць WebMoney(у мяне працуе) і абмяняць на рублі
але я мякенька ахуел
Курс абмену: 1 WMR = 1,09 WMU
ВМУ па хуткасці росту ўжо біткойны пераўзышлі ў іх самых лепшых перыядах. 😁
Абмежаванне дзейнічае толькі на грыўневыя рахункі..Рахункі ў валюце..без змен..
вось у гэтым і праблема, што ў мяне, бля, не валютная картка
Калі ты не заўважыў,гаворка ў артыкуле ідзе пра Украіну,а не пра Расію.
Самы прыгол у тым, што прадставяць гэта як чарговую перамогу над Расіяй. І невядома простым сялянскім хлопцам, што кампанія не расейская. 😁
І што ?) Цяпер тут можна нас абражаць (калі ты не заўважыў).
https://ru.wikipedia.org/wiki/WebMoney Простым сялянскім хлопцам абсалютна ўсё зразумела..100% Ру.
ііі? назло маці вушы адмарозім?
Я нікога не абражаў.
І ? Хоць літары ў пазл склаліся ў цябе ? Ці ты не чытач а толькі пісьменнік ?
я сваё меркаванне вышэй выказаў..указ не для народу..як і блакавіроўкі ВК т Од.. Дэмакратыя тут і не пахне..Павіны быць судовыя рашэнні і г.д.. А не так – санкцыі таму што санкцыі. Але з іншага боку Руся вядзе сябе яшчэ больш хамска і ў адносінах да народа і ў адносінах да якіх-небудзь абмежаванняў ..прынцыпаў і г.д ..Нас нідзе няма і мы ўсе белыя і пухнатыя.. Як з імі яшчэ паводзіцца ? (але тут ..мы ў тыповым Ру стылі..за пащёчыну ..стрэльваем сабе ў нагу)..так і жывём..менталітэт кули.
нават не бачу сэнсу ..што табе нешта даказваць ))..
На афіцыйным сайце WebMoney Transfer апісваецца як «міжнародная сістэма разлікаў і асяроддзе для вядзення бізнесу ў сетцы».
Уладальнікам і адміністратарам сістэмы з’яўляецца «WM Transfer Ltd». На афіцыйным сайце не паказаны ні юрысдыкцыя гэтай кампаніі, ні яе ўладальнікі, пазначана толькі кіруючая кампанія – Міжнародная адвакатская кампанія UAB «DEED BALTIC», Вільнюс, Літва[5].
Тэхнічная падтрымка і распрацоўка ПА знаходзяцца ў Расіі. Галоўны цэнтр атэстацыі размяшчаецца ў Маскве. афшорныя кампаніі з Ру ..капіталам ужо не лічацца Расійскімі..?) Прачытай форумы..
Зусім забыў, што ў цябе ёсць інсайд па ўсіх рухах сродкаў па афшорах і гэтак далей. 😁
)) пачытай форумы ..ГТ дапусім..(іх там няма, усё не чытай) і як-небудзь сам складзі пазлы..
канечне, чытай весьмірснамскія, астаточнапращевайскія. там інфа 102% 😁
Хто паразумней, той усё разумее, і як у нашай рашцы “сапраўдна” ідзе распіл бабла па сутнасці агульнага таксама. Толькі гаворка ў тэме не пра гэта.
Што не так? Я не хацеў нікога абразіць і нават думкі не было.
Я проста прывык, што ў Афрыцы жывуць негры, у Амерыцы – амерыканцы, ва Украіне – хахлы, амаль як брат па кіно)
Ну так. Украіна ж гэта Расія)
Няхай яны ідуць! Але гэты папандос, з іх санкцыямі прыціснуў звычайных людзей, у якіх была грыўня. Застаецца толькі спадзявацца, што Зямля ж круглая)
Не доўга, я мяркую, гэта працягнецца, праўленне гэтага рэжыму, спадзяюся, хутка падыдзе да канца. І тады можа людзі ўздыхнуць…. А можа і канчаткова выдыхнуць.. Але адбываецца нешта незразумелае, хто каму што дрэннае зрабіў – не асабліва ясна.. Пакутуюць звычайныя людзі.
Ну цяпер дакладна не змогуць афіцыйна выводзіць праз банкі. Любыя канторы дакладна не пойдуць на такі кантракт. Цікава, яны нешта прыдумаюць? Сёння ўжо закрылі магчымасць ствараць новыя wmu кашалькі.
Прадпалагаю, што яны нічога не прыдумляць. Як цяпер людзі сваі грошы абналичваць будуць – незразумела. Бред, што ўвогуле адбываецца з гэтым урадам з Украіны. Чаго яны дабіваюцца, сціскаюць правы звычайных грамадзян, закручваюць гайкі так, што хутка цярпенне лопне. І што тады будзе, а хутка выбары.. Самі супраць сябе працуюць..
Ды проста wmu кашалькі перастануць працаваць да і ўсё. Што ты тут яшчэ прыдумаеш.