Угналі аккаунт! 1хбет
Агляды анлайн букмекераў
|
7 April 2021
ад
Yurka1993
|
36 Адказаў
|
2,913 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень! Паважаныя форумчане! Хто дапаможа і як правільна паступіць – ці магчымы блок акаўнта, калі гэта магчыма пры дапамозе нашага даблеснага Леніна.
Праблема ў наступным: Усе, думаю, ведаюць, што аддаюць свае букмекерскія канторы ў арэнду пад працэнт – магчыма, гэта і незаконна, але ўсе круцяцца, як могуць. Перадвычора аддаў свой асабісты акаўнт у 1хбет у арэнду, бо ўжо пару месяцаў там не стаўлю. Хлопец, які ўзяў акаўнт, сказаў, што акаўнт падыходзіць пад арэнду і бярэ яго пад 30 працэнтаў з вываду. Але пасля перадачы акаўнта праз пару гадзін ён перастаў выходзіць на сувязь у тг. Спрабавалі зайсці на акаўнт – не атрымалася, бо я паставіў 2фа. Але ў чым увогуле фішка – змена нумара тэлефона адбылася без майго ўдзелу, якім чынам – невядома. Што рабіць у гэтай сітуацыі – не ведаю, як быць і як паступіць. У каго якія здагадкі?
Пішыце ў саппорт ім, праз СБ пройдзеце верыфікацыю і вернуць акаўнт. Верыфікацыя лютэйшая, папросяць дамову на сімку і г.д. У мяне так адзін утырок мой баланс зліў, якімсьці цудам змог увайсці і ўсю гэтую хрэнь настаўляў, усё вярнулі, хоць я і не разлічваў.
балансу там не было. Пісаў у СБ згодзен усё прадаставіць акрамя дагавора на сімкарту, так як купляў увогуле ў іншым горадзе нумар і бліжэйшае – ехаць толькі ў Краснадар!
Не ўсе. Мы добрасумленныя і сумленныя людзі 😎
А навошта ён табе, раз ты там не гуляеш ?
Гэта не нейкі утырок, а яны самі. І ў мяне дакладна так жа было і ў многіх іншых. Гэта нікому не выгадна, акрамя іх. Так што думайце самі, у якой помыйцы ставіце
ну каб быў сэнс!
не ўжо даўно не стаўлю там як адмянілі ківі! Цяпер пакуль на Алімпе гуляю
Ну хер тады на рахунак 1хбет! ))
Як я зразумеў, гэта кідок з боку таго чувака, якому ты аддаў у арэнду… ніколі не паверу, што гэта сама кантора ўкрала рахунак… навошта ім гэта, калі на рахунку грошай не было???? Асабіста я б знайшоў на форумах прадстаўніка, напісаў бы ў падтрымку праз пошту… у рэшце рэшт, заблакаваў бы рахунак без магчымасці аднаўлення… з лішняй шкоднасці, няхай не кідае!)))
Як правільна напісалі, заблакаваць трэба адназначна. А там ужо сам вырашаеш. Можа адновіш, а там бабкі )
як яго аднавіць калі нумар зменены я магу аднавіць яго! і доступ да яго таксама магу атрымаць! але нумар там не мой
вось я таксама так хачу! Але на пошце хрэнь пішуць што маўляў калі вы перадавалі ўліковы запіс трэцім асобам то гэта мае праблемы і г.д.
а толькі вось як зрабілі так што змянілі нумар тэлефона без майго ўдзелу без смс-паведамлення на тэлефон
І нумар папутна змяніш.
Калі ты перадаваў акк трэцім асобам, то гэта не зусім твае праблемы. У канчатковым выніку табе гэты акк не патрэбны? Проста пішаш, маўляў, я такі-то такі-то рэгістраваўся ў вас тады-то тады-то, і абманным шляхам у мяне даведаліся пароль невядомыя, пасля чаго ўвайшлі ў акаунт і змянілі нумар тэлефона відавочна з мэтай махлярскіх дзеянняў, накіраваных супраць 1xbet…. маўляў, прашу звярнуць увагу… Думаю, пасля гэтага акк заблакуюць..)))
Без дагавора на сімку, альбо ж рахунку-фактуры на сім-карту ты нічога так не адновіш, можаш нават не спрабаваць, я гэта праходзіў. Дагавор ты ў любым салоне любога горада гэтага аператара можаш узяць. Калі ў цябе не які-небудзь цудоўны ўнутрыкраснодарскі аператар. Тэму ў топку.
Сур’ёзна? Спачатку займаецеся ўсякай хернёй, а потым дзівіцеся
“Гэта я згаджаюся” Што займаемся рознай хернёй я так і пісаў у першым сказе ўсе круцяцца як могуць ( але як можна было змяніць нумар без майго ўдзелу і без пашпарта і г.д.
Тады той ёбаны 1хбет у вакно пайшоў
Двухфакторку здымаў праз падтрымку, яны просяць фота пашпарта і прапіскі, калі, канеш, ты профіль там не запаўняў, тады можна забыць пра акк
профіль цалкам запоўнены! Я здымаў 2фа, ён зноў ставіць
Ленін тут не дапаможа. Стаўце супрацьугонныя сродкі на аккаунт 🙂 .
Ну тады нахер 1хбет
Я табе ж па-руску сказаў, без дакументаў на сім-карту ты не вернеш акаўнт. Я 18к больш за год там вывесці не мог, біўся і гэтак і так, пакуль гэтыя дакументы не ўзяў – нічога не ішло. І калі стаўкі, мразь, ад майго імя зліла – таксама быў запыт.
Я зразумеў, што ў мяне няма дакумента на сім-карту! і не знойду ўжо. Але там грошай не было і як цікава адпрывязалі нумар – не зразумела! што не патрэбен быў док на сім-карту і г.д.
Намалявалі дакумент. Дарэчы, ты таксама можаш намаляваць.
а пашпарт ?! так разумею што дакумент адмалявалі а пошта іх не збянтэжыла ? што другая ?
Там умеюць запытваць дакументы праз асабісты кабінет. Проста там загружаюцца фоткі. Заблакіруй акк і забудзь, пакуль праз цябе не пачнуць адмываць чорныя справы і не пасадзяць на бутэльку)))