Учора ў ІГІЛ, сёння «уцекач». Еўропа, рыхтуйся!
Пагаворым пра жыццё
|
6 September 2015
ад
KarmaAA
|
46 Адказаў
|
2,195 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😵
Абмеркаванне тут:
http://www.yaplakal.com/forum3/topic1195447.html?hl=
ТАБЕ
на самой справе ён з ДНР, няма чаго наговарваць. ))
Паром з бежанцамі, які прыехаў у Афіны. Звярніце ўвагу на колькасць маладых здаровых мужыкоў.
Пагроза ІГІЛ падарваць Еўропу знутры не выглядае перабольшаннем.
Міграцыйныя службы еўрапейскіх дзяржаў адзначаюць вялізны наплыў здаровых маладых мігрантаў мужчынскага полу (да 90% ад агульнага патоку) ва ўзросце ад 20 да 35 гадоў…
Забароненае відэа ў ЕС:
https://www.youtube.com/watch?v=9c4Rvz5stHE
Вось такі бежанец хадзіў па маім горадзе па зіме )
ЛНР/ Антрацыт
для святых украінцаў
Луганская вобл.
ну зноў жа, па роднаму, дзе я вырас )
Хлопцы,толькі не трэба сюды Украіну і Расію ўплятаць))Гаворка пра ЕС і наплыў тэрарыстаў з ІГІЛ 🙂
ты сапраўды думаеш, што, без гэтага патоку, яны не перафарбоўваліся і не жылі нармальна ў Еўропе ?
на ўзроўні ІГІЛ там вельмі добрыя псіхолагі, і толькі вярхушка там разумная.
чаму тых жа расіян вельмі многіх сюды ўцягваюць ?
я можа глупства скажу, але ў ЛНР/ДНР/Украіне жыве і ваяе шмат тых, хто жыве ідэалогіямі таго ж ІГІЛА.
Гэта палітыка/нафта і г.д. ідзе расхістванне сітуацыі ў сваю карысць.
Америка далёка, яе гэта не закране. А вось тыя ж карэшы тыпу Германіі(Аўстрыі) , Францыі, ну і церпеце, мы потым вам дапаможам але калі гэта будзе выгадна.
теж сітуацыя даволі двухсэнсоўная,
маладыя людзі, дзе б яны ні былі, хочуць расці, і хочуць нармальнага жыцця, вось таму і ёсць плынь 20-35-гадовых
на гэта таксама як паглядзець.
а людзі сталага ўзросту, “ахоўваюць” свой дом, як бы там ні было.
ну а паглядзеўшы на фота становіцца рэальна страшна
хоць ведаю многіх такіх, якія і мухі не пакрыўдзяць, вельмі мілыя хлопцы.(адзін на фота такога нагадаў )
Сорь, хлопцы, я з Расіі! І я лічу, што Расія, Украіна і Беларусь – гэта АДЗІНЫ народ!!! На Еўропу мне насраць, дакладней на іхнюю думку, так жа як і на думку СШП! Але вось тое, што творыцца ва Украіне – гэта, дэтка, нейкі бред!
ты дзе-то выказаў маю думку )
дзякуй!
канешне, і Расія, і ЕС у далейшым могуць быць буферам адзін для аднаго ў гэтым пытанні.
Расія-Украіна-Беларусь адзін народ.Гаворка пра Еўропу і пра наплыў тэрарыстаў.Тэрарысты ў Еўропе=тэрарысты ў нашых межах.Гэта вельмі міла..
Згодзен, не айс, але ібо не трэба, дарагі,!
нуу, стары, мне падаецца ты як бы нейкім чынам вельмі проста думаеш
гэта тая Еўропа, якая нібы апярэджвае нас на 20 гадоў? на якую трэба раўняцца? і яна так проста дапусціць унутры гэтага аб’яднання тэрарыстаў?
калі яны нават хохлам далёка не хочуць даваць візы. (ну зноў я хохлаў зачапіў, прабачце)
там жа ўсё таксама далёка не спантанна будуецца.
на самой справе ў адной Францыі іговецев было б дастаткова, каб творыць чуму, але на дадзены момант гэта проста не выгадна.
Тсс…, пасоны, нам палітычных срачоў тут толькі і не хапала! Прапаную зачыніць тэму!
усё ж мірна )
тэма сапраўды можа быць балючай для Еўропы.
Мы і не сраемся быццам))Гаворка пра Еўропу і ІГІЛ))
Гэта яе праблемы!
Па вопыту ведаю – прывядзе да разыходжанняў са ўсімі выцякаючымі …
Яны там ужо і так падрываюць. За апошні год толькі 4 тэракты.
Самазнішчэнне Еўропы ва ўсёй красе..) З адэкватных засталіся толькі Нарвегія, Швейцарыя, Фінляндыя, Ісландыя ды Ірландыя.. Краіны з самым высокім узроўнем ВУП. Ім такія госці, што жывуць на дапамогу, не патрэбныя.. Ды і яны туды асабліва не рвуцца.. Ім бы ў Германію, дзе ахрененнае дапамогу для беспрацоўных.. Ба́бкі капаюць, правы качаеш, не жыццё – а лафа!
Гэта маё меркаванне, зразумела))
Калі не фармат- можна зачыніць канеш))
тэма насамрэч далікатная, але я зноў скажу, калі б гэта было выгадна, Еўропа ў лепшым выпадку ўжо б па швах трашчэла на гэтай глебе, а так усё даволі салідна.
У эканамічным плане ёсць праблемы, з мігрантамі на дадзены момант яны мінімальныя.
Калі стане выгадна, ударыць мінімум з двух бакоў.
Да, праўда, страшнавата за Еўропу.
усе ў Германію хочуць
Тут карацей чытаў пра бежанцаў у Еўропу, на Ютубе і вось што піша канадзец які служыць у Афганістане —- Эрык McMeMe 3 дні таму
…ДАВАЙЦЕ БЕЗ ПАЛІТЫКІ!!!!!!!!!!!!!!!! ( БУДУЦЬ СОРЫ ) ..хлапчукі куча форумаў з падобнай тэматыкай)) ..ну праўда выпей рюмку какава нам бруд (нават на невере прыбіраюць палітыку ))а там бруду пабольш) ..які сэнс у гэтых тэмах?
Хлопцы,дык гэта зусім не датычыць нашых краін))