UASlots: ні ў якім разе не гуляйце ў гэтым закладзе, яны ашуканцы і пастаянна хлусяць
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
1 чэрвеня 2019 г.
ад
ttingengil
|
6 Адказаў
|
1,501 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
папаў як-то ў гэта казіно зрабіў дэп выйграў 30000р акаунт быў вэрыфікаваны ў правілах напісана выплата на працягу 3-5 дзён прайшло 4 дні выплату адмянілі зноў просяць скрыншот кашалька я ўсё даслаў яго пацвердзілі на наступны дзень статус выплат памылка гэта быў ужо 5-ы дзень стаўлю зноў у чаце пішуць тыпа заўтра крайні тэрмін выплат гэта была субота сказалі што фін аддзел працуе паў дня і на працягу гэтага часу вам выплацяць у выніку ў чаце наўмысна не было аператараў чакалі калі фін аддзел перастане працаваць ён перастаў працаваць у чаце адразу з’явіліся аператары і пішуць чакайце панядзелка калі што трэба скрыншоты перапіску магу ўсё прыкласці але не раю звязвацца з гэтым казіно
Я не магу вывесці адтуль 10000 грыўняў, рахунок верифікаваны, вывесці проста няма куды, плацежных сістэм няма, сказалі могуць вывесці толькі на карту ў грывнях, пры гэтым патрабуюць сканы карты, так што варыянты з віртуальнымі картамі не праходзяць.
Ну ў мяне як заўжды церпіць вока, што такое “выплОты”, страх божы
Ну і другое, падай скаргу на сайце 🔗
Ну а 3-е, сам вінаваты, не трэба было ў гэтую помыйку лезці
Адпостыў, перачытаў, атрымаліся 3 “ну” ад GRO 😁
7 тысячаў вывёў адтуль, бездэпазітны бонус так зарабіў. Грошы выводзілі доўга, двойчы адмянялі, але праз тыдзень прыкладна вывялі да капейкі.
ВыплОты гэта звычайныя выплаты, але толькі ў еўра)
Гэта звычайна з-за незнаёмства з рускай мовай, я больш схільны да гэтага