У WhatsApp ідзе спам пра казіно.

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 16 February 2024 ад | 18 Адказаў | 5,436 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
219
Публікацыі
1 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018

Раптам пачалі спаміць сваімі спасылкамі на казіно спамеры ў Ватсап.

На гэты нумар зарэгістраваная тэлега, але нумар схаваны. Як яны знайшлі мяне? Ёсць праграмы, якія вызначаюць нумар тэлефона па тэлеграму або кшталту GetContact, дзе ўбіваеш тэлегу і там бачны ўсе сацсеткі?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
29
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.07.2017

Тая ж сітуацыя. Стабільна 1-2 разы ў тыдзень менавіта ў Ватсап прыходзіць спам з казіно. Часам нават у смс-паведамленні. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Мяне ў ватсапе спамілі ўсе казіно, сеткі котаў, проста выдаліў яго, усё роўна не карыстаюся)

Нумары, напэўна, скупляюць дзе-небудзь пачкамі і разсылаюць. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
502
Публікацыі
2 375
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016

ах, блін, спамяць паведамленнямі – гэта дробязі… мяне вось сетка катоў дастае, тэлефануюць кожны дзень, ужо спрабаваў і культурна прасіць, каб не тэлефанавалі, і пасылаць прамым тэкстам

цяпер спрабую новую тактыку – не бяру трубку ўжо прыкладна месяц, можа, адумаюцца😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
219
Публікацыі
1 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018
Misha55, 16 February 2024
Мне ў ватсап спамілі ўсе казіно сеткі котоў, проста выдаліў яго, усё роўна не карыстаюся) Нумары напэўна скупаюць дзе-небудзь па пачках і рассылаюць. 

У мяне тэлефон для казіно і для тэлегі розны, калі б злівалі з базы якога-небудзь старога зачыненага казіно базу даных з паштовымі адрасамі і нумарамі тэлефонаў – зразумела.

А тут у тэлегі я, канешне, падпісаны на групы казіно, але як вызначылі прывязку з ватсапам пакуль незразумела.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018
babay29, 16 February 2024
о, блін, спамяць паведамленнямі – гэта дробязь… мяне вось сетка котаў задолбалі тэлефанаваць кожны дзень, ужо прабаваў і культурна прасіць, каб не тэлефанавалі, і пасылаць прамым тэкстам цяпер спрабую новую тактыку – перастаў браць слухаўку каля месяца, можа адумаюцца😁

яшчэ скажу сетка котаў адолела званкамі, больш за 30 нумароў іх заблакаваў і ўсё роўна дастаюць, чорты галімыя…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
10
Публікацыі
17
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.02.2024

Пастаянна прыходзіць у вотс і смс спам ад казіно. Базы нумароў гульцоў зліваюць адзін аднаму і перапрадаюць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

я памятаю спецыяльна зрабіў асобную сімку пад роялаў (нi каму не пісаў нідзе не рэгістраваўся і г.д. з гэтай сімкі) і што вы думаеце? пачаў спам прыходзіць на смс на ўсёлякія вулканы і г.д.) 😀

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
43
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.09.2024

у мяне таксама і званкі, і паведамленні ў Ватсап ад казіно, сіл ужо няма іх блакіраваць😈

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
anastavdev54, 30 October 2024
у мяне таксама і званкі і паведамленні ў Ватсап ад казіно, сіл няма ўжо іх блакаваць😈

Усходняя мудрасць гаворыць, што трэба быць гнуткім і абцякальным, у той жа час цвёрдым) спам-рассылкі ў наш час звычайная справа, законы аб захаванні персанальных данных мякка кажучы не працуюць, вазьміце для прыкладу ўсім вядомае «вока Бога» дык вось у ягоных зводках можна выявіць, што зліваюць УСЁ! І прыставы, і страхавальнікі, і мед. цэнтры – пра дастаўшчыкаў ежы і сеткавыя крамы можна нават не казаць.

У стагоддзе лічбавізацыі і ІТ трэба прызвычаіцца, што інструментарый апрацоўкі *big data* жадна збірае наяўныя звесткі пра таго ці іншага чалавека, выстройваючы ланцужкі сувязей з мэтай арыентаванасці прымянення інфармацыі пра той ці іншы аб’ект (чалавека) 

Напрыканцы 23 года кампанія T.Hunter па заказе МУС РФ і НТИ (нац. тэх. ініцыятыва) стварылі нейронную сетку «Таварыш майор», якая фармуе метапрофіль практычна на кожнага жыхара нашай краіны. Кому цікава можаце ўбіць у гугле, што гэта і як яно працуе, для чаго выкарыстоўваецца і кім. 

Базы гульцоў анлайн-казіно таксама перыядычна усплываюць для перапрадажы і карыстаюцца велізарным попытам, бо тым, каму гэта трэба, ужо даўно прачытаны дапаможнікі па НЛП і выклікаць цікавасць у асобы, якая мае ігральную залежнасць, куды прасцей, чым апрацоўваць новага.

Перастаньце слепа верыць тым, каму дазваляеце распараджацца вашымі данымі, будзьце асцярожныя ў зносінах з незнаёмымі абанентамі, павышайце вашу адукаванасць у сферы інф. тэхналогій і патратьце крыху часу на разуменне таго, што хаваецца за заслонай «анлайн-казіно» 

Усё, што мы бачым, наўпрост залежыць ад таго, што мы ведаем.

P.S як аўтар дадзенага паста агаворюсь, што скрын, прымацаваны ніжэй, не з’яўляецца прапановай і ўзяты з прастораў сеткі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Atom-Steel, 13 November 2024
Усходняя мудрасць кажа, што трэба быць гібкім і абцякальным, у той жа час цвёрдым) спам-рассылка ў наш час звычайная рэч, законы пра захаванне персанальных даных мякка кажучы не працуюць, вазьміце для прыкладу ўсім вядомы “глаз бога” – дык вось у яго сводках можна выявіць, што зліваюць УСЁ! І [...]

Так тое, што зліў баз ідзе – гэта не дзіва, прычым такое ўжо вельмі-дуже шмат гадоў! І базы каштуюць гэтыя капейкі проста, бо 1 купіць базу, зробіць усё, што хацеў, і таксама прадасць, і вартасць базы як і сама цана кожны раз падае і падае)

Што датычыць менавіта скрынша тага паста – смешна, як чел сабе кошт паднімае і піша, які яны каштоўныя і г.д.) прашу вас проста… такое каштуе капейкі ў інтэрнэце)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
463
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017

Толькі ўчора выдаліў каля пяцідзесяці паведамленняў ад казіно, бывае яны мне спамяць перыядамі: то тыдзень цішына, то па пяць у дзень. Але больш надакучылі званкі сеткі катоў – вазьміце бонус, ну вазьміце, кажу, не трэба мне, не буду я гуляць, а чаму? ды цябе што гэта зачапіла?! І выхаванне, як на зло, трубку павесіць не дае)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
202
Публікацыі
493
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.05.2019

як я ўсталяваў тэлегу ў 2018 годзе , я цалкам перастаў карыстацца ватсапам

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
sarokin116, 13 November 2024
як я ўсталяваў тэлегу ў 2018 годзе , я цалкам перастаў карыстацца ватсапом

Там яшчэ часцей флудзяць, там яшчэ прасцей з гэтым, бо дастаткова знайсці цябе ў кантактах якой-небудзь казіно або стрымера, ну або ты 1 раз паведамленне напішаш і ўсё.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
sarokin116, 13 November 2024
калі я ўсталяваў тэлегу ў 2018 годзе , я цалкам перастаў карыстацца ватсапам

А інтэрнэт памятае ўсё, ды і браты самага “вялікага” таксама не стамляюцца бдзяць) Расфінманіторынг вельмі цікавіць “дзе грошы?” і падатковую і ўсе астатнія інстытуты ўлады

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 506
Публікацыі
6 470
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018

Аналягічна – першыя дні ўжо замучаўся выдаляць, блакаваць спам-кантакты, хвалькамі то затышша пару дзён, то за дзень па 3-4 разы прыходзяць паведамленні, кудысьці мяне дадалі ў нейкую групу, у супольнасць – ужо і забіў на гэта, нават не адчыняю, не чытаю іх паведамлення, ватсап проста забіты імі 🤯

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
pokerface, 13 November 2024
Аналогічна першыя дні надакучыла ўжо выдаляць, блакаваць спам-кантакты, хвалямі то ціша пару дзён, то ў дзень па 3-4 разы прыходзяць паведамленні, кудысьці дабавілі мяне ў нейкую групу, у супольнасць – ужо і кінулi гэта, нават не адкрываю, не чытаю іх паведамленняў, ватсап проста завалены імі 🤯

Судзячы па карціне чапляюцца адразу з некалькіх крыніц. Адзначайце гэтыя рассылкі як спам і ставьце галачку “не даваў згоды”. На жаль, ядро ватсапа даўно разабралі і адкрыццё акна чата для прагляду змесціва прадастаўляе злоўмыснікам некаторыя магчымасці ўзаемадзеяння з вашым прыладай, таксама катэгарычна не раю адкрываць/загружаць якія-небудзь выявы ў гэтых чатах пад выглядам “бонусаў” (могуць утрымліваць схаваны код для лагавання IP або функцыі кіравання (камера, мікрафон))

Прымяніма і да іншых мэссэнджараў, гэтак жа як і да электроннай пошты.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
99
Публікацыі
1 057
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
06.11.2019

Тое самае, перастаў карыстацца ватсапам, цяпер толькі ў тэлеграме сяджу, туды пакуль не дабраліся

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...