У Водкі скончыліся грошы
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
7 July 2025
ад
MercavaIV
|
42 Адказу
|
1,104 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сітуацыя пачалася з сённяшняга раніцы.
Задэпнуў на вывад 6000 долараў на крипту і іх не вывялі, напісаў у падтрымку, сказалі чакаць у нас праблемы. Прайшло 6 гадзін і грошы вывелі.
Задэпнуў на іншы аккаунт, паставіў на вывад 1900 долараў, таксама на крипту. Грошы зноў завіслі, пачакаў нейкі час, вырашыў адпрацаваць фрыспіны за дэп, паставіў на вывад грошы з іх, і грошы вывялі адразу. Зноў падтрымка пачала гаварыць пра затрымкі першай выплаты. І яе дагэтуль не адработалі.
Вырашыў чыста для эксперыменту праверыць яшчэ адзін аккаунт. Зноў задэпнуў, паставіў на вывад крипты 3000 долараў, яны зноў завіслі. Атрымалася фрыспіны адграць, паставіў на вывад і грошы прыйшлі адразу.
І ўзнікае пытанне: а сумы больш за 1000 долараў цяпер выводзім паўгода? Грошай няма?
@vyacheslavlenin можа можна “пнуць” прадстаўніка водкі, каб ён расказаў нам гісторыі як у іх там працуе вывад, што другія выплаты прыходзяць раней чым першыя? І чаму сярэднія сумы на крипту выводзяць гадзінамі?
Не кіпішуй, дружа. Ты не так шмат чакаеш, раніцай могуць прыйсці. У іх у рэгламенце хіба вывад не да сутак?
У водкі настолькі вялікія абароты, што не зеляні для іх не грошы 🙂
Тут як мне здаецца магчымыя 2 варыянты:
1. Рэальныя праблемы ў ПС. Бывае такое, што ў іх рэальна праходзяць толькі невялікія сумы, а вялікія не праходзяць. Сам з такім сустракаўся.
2. Занадта ты ў добрыя плюсы пайшоў. І магчыма акк “праўяраюць” і могуць нават шукаць “падставы”, але проста не кажуць пра гэта ў руж.
Схіляюся да другога і верагодна, кэш табе прыляціць пасля праверкі, а вось укладзецца яна ў 24 гадзіны або “ў платэжкі будуць і далей праблемы” – пытанне ўжо іншае.
Сёння не выводзіў, не ведаю, але ўчора вывелі за 1 хвіліну 150$.
Трымай у курсе, не хацелася б у водцы расчаравацца, бо пакуль пакінуў яго для сябе адзіным казікам з усіх.
Падпішуся.
@mercavaiv, ты пісаў пра чаканне выводаў у “полгода”, хоць цяпер усё, мабыць, па рэгламенту. Што тычыцца пойнтаў, яны, па-мойму, нават не налічваюцца за такія маленькія тэмы, я проста адказаў
@mercavaiv не агрэсіруй так. Нічога такога ён не напісаў, здаецца)
Калі табе не патрэбныя “камэнты” то можна было проста Вячаславу ў ЛС тады напісаць 🙂
@max777a777 ну як бы я цудоўна бачу актыўнасць гэтага чалавека па ўсіх тэмах, і яго каментар, які не нясе ніякага сэнсу з фразы “не кипішуй друг”, хаця ён мне за такі спам і флуд далёка не друг, а ўзгадай цытату з фільма Брат, у пытанні, дзе відавочна ў казіно нейкі косяк, гэтая фраза выкліча негатыў.
Навошта тут увогуле гэта пісаць? Выплата затрымалася на некалькі гадзін і адразу выказваць незадаволенасць на форуме. Адчуванне, што проста вырашыў пахваліцца сумамі выводу.. І грошай у водкі, думаю, дастаткова. Яўна ў іншым праблема, пра што і было напісана..
@mercavaiv я не магу сцвярджаць мэту яго пасылу, але не заўсёды пост павінен утрымліваць сэнсавую нагрузку.
Дапушчаючы (веручы ў лепшае 🙂 ), што магчыма:
“не кіпешуй, сябар” – спроба падтрымаць у “непрыемнай сітуацыі”.
“Пра 24” – ну тыпу раптам ты пачатковец. Не ўсе ж бягуць адразу профіль вывучаць 🙂 а нават калі стары карыстальнік, то можа быць пачатковец менавіта ў гэтым казіно.
У любым выпадку я не люблю агрэсію без прычыны.
Ты чалавек вопытны і таму нават пасты са сэнсавай нагрузкай табе нічым не дапамогуць, бо ты шмат чаго ведаеш 🙂
Што датычыцца флуду яго і спаму.
Ну можа, ты і правы, але я так не лічу.
Часам бывае проста сумна або трэба забіць час і бегаеш па ўсіх тэмах, балбатаеш. Піша ён як мінімум “не дзіч” як некаторыя персанажы з еб@нцай самай натуральнай.
Увогуле будь дабрэй! Тым больш паставіў плюс (увогуле няма прычын для негатыву) 🙂
@max777a777, не хацелася б разборкаў у гэтай тэме, рот я заткнуў калі што. Але сяджу ўжо гадзін 12 тут увогуле ў розных тэмах, у флудылцы ў тым ліку. Я б мог наваліць скрыншотаў выйгрышаў, калі б поинты былі патрэбныя так моцна
У Вавадзе таксама прамыя вывады зніклі на крыпту. У 1хслотс бачыў, пісалі праблемы з крыптай.
Тут ты пра водку пішаш. Магчыма і насамрэч нейкія масавыя праблемы. Учора яшчэ па картах купа дропаў адляцела. Душаць паўсюль)
@misha55 не зусім разумею, як працуе ўнутраная сістэма плацяжоў, але зыходзячы з логікі: не ўсе ж робяць у крипце, найбольшая частка дэпазітаў ідзе з карт. Плацёжнай жа патрэбна канвертаваць бабкі, пераводзячы іх у розныя актывы?
І калі з карт дропы адляцелі, то рублі замарожаны і канвертаваць у крипту проста няма чаго. Вось таму капейкі выводзяць, тое што яшчэ засталося скажам так, а буйняку няма.
Хаця зноў жа, я схіляюся да другога варыянту, бо выйгрыш з фс не патрабуе праверкі на яго “карэктнасць” і таму аператыўна выйшаў.
Можна падрабязней пра ваваду і 1х? Што там адвалілася і пра якія перспектывы аднаўлення гавораць?
Увогуле не думаў, што крипту так хутка пакладуць.
Калі яе кладуць тэхнічна, то ўсё, піпец, казікі за пару дзён сыдуць з рынку.
Калі проста праблема з канвертаваннем, то зараз адрубяць карты, народ пяройдзе на крипту, папоўняцца запасы і пойдуць беспроблемныя вывады.
@misha55 ты прасвяті калі ў тэме!
@mercavaiv што там па выніку, вывелі?
@misha55 ну дарэчы па прыколу зазірнуў у скаргі. Няма прамога патоку скаргаў на нявыплаты, ні за сёння, ні ў апрацоўцы. Або народ пакуль цярпліва чакае да раніцы і заўтра пойдзе хваля, або пакуль няма прама масавай праблемы.
@max777a777
Ну дакладна я не ведаю, арыентуюся па водгуках людзей.
Вось у в водке самы першы метад па СБП, там яшчэ плашка такая сіняя з таймерам і сумай. Многія ўчора, хто праз яе дэпаліў, плацёж замарозіўся з вечара 6-га па абед 7-га. Прычым гэтая плацёжка не толькі ў в водке працуе, яна таксама ў котах ёсць і ў іншых казіно. Саппорт усім адказваў, што плацёж замарожаны і чакаюць адказу ад банка. Гэта шаблонны адказ, калі сдыхaе дроп. Тыя ж самыя праблемы былі ў бестченджа з 6-га на 7-ае. У некаторых абменніках нават не працаваў абмен крыпта на крыпту, у прыватнасці напрамак USDT bEP20. Нельга было ні яго памяняць, ні іншую крыпту на USDT bEP20. Сёння і ў казіно былі праблемы з выводамі крыпты. Прычым TRON без праблем выводзіўся, а USDT нават TRC20 чамусьці мог віснуць па некалькі гадзін.
@max777a777 Калі адключаць карты дропам, то і народу таксама адключаць п2п у перспектыве або ўстанавяць ліміты. Адкуль тады будзе браўцца крыпта? Калі простым п2п ужо не скарыстацца.
Зразумела, што ёсць яшчэ варыянты.. але яны не для масавага карыстальніка. Нават цяпер, у 2025 годзе, вельмі шмат людзей не ведаюць, як карыстацца крыптай..
@t1pt0p п2п это не только профф арбитражники с картами дропов, но и простые люди. Будем меняться между собой. Так оно даже и лучше, потому что карты не такие “убитые” как у дропов.
@misha55 ясна-пачаткова.
Не зусім зразумеў, пры чым тут бестчендж. Магчыма ты меў на ўвазе шэраг абменнікаў з яго.
Тое, што выводзілі трон, але не выходзілі юсдт, магу меркаваць, што проста былі нейкія “запасы”, якія расходаваліся менш у сілу непапулярнасці.
Будзем спадзявацца, што ўсё будзе нармальна.
@max777a777
Бестчендж тут пры чым? Я трон учора купляў і плацяжы з карты таксама паляцелі на праверку, як і з казіно.
@misha55 ты вышэй напісаў:
У Бестченджа такія ж праблемы.
На што я табе адказаў, што Бестчендж не гандлюе, а паказвае абменнікі і верагодна праблема ў цябе ўзнікла з ім. Праехалі крч.
Так што калі зляцелі карты дропаў, то зляцелі ўсюды і ў казіно і ў абменніках. П2П у дапамогу.
@max777a777
Бестчендж я имею ввиду обобщенное название. Я многими обменниками у них пользуюсь и все названия не запомню. Мне проще назвать бестчендж.
Ок, раз тебе принципиально. FixedFloat не мог обменять крипту на крипту. Платеж по трону ушел на проверку в cripta.cc. Ради тебя пошел и нашел названия, чтоб ты не душнил)
PS извини если че, что написал крипта, а не crypto и карта, а не credit card 😀
@misha55 ніхто не душыць. Проста складана ўспрымаць інфу, калі рэчы называюць не сваімі імёнамі. Пры гэтым, я цябе зразумеў, пра што ўказаў, але ты ў адказ на гэта: а пры чым тут бестчендж?
На што я табе зноў напісаў, што ўсё ясна, не парся, але ты распісаў яшчэ раз. Ну і хто тут душыла, які спрабаваў вые**вацца?
Пытанне закрыта.
@max777a777 так і простыя людзі лятаюць цяпер па 115 і іншых артыкулах за пераводы адзін аднаму. Пра гэта і кажу
@t1pt0p я з табой не спрачаюся, але ўсё ж не так масава як дропы і хай і дрэнна будзе працаваць, але да канца гэты “інструмент” не прыбяруць.