У Украіне рэзка вырас папыт на калектараў
Пагаворым пра жыццё
|
14 ліпеня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
17 Адказаў
|
370 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
За два гады ва Украіне ў тры разы вырас попыт на супрацоўнікаў калектарскіх агенцтваў. Пра гэта паведамляе ўкраінскае выданне «Вести».
Паводле даных выдання, на сайтах па пошуку персаналу вакансіі калектараў «стаяць амаль на першым месцы па запатрабаванасці».
HR-эксперт сайта Rabota.UA Таццяна Пашкіна расказала «Вестям», што на рынку штомесяц з’яўляюцца некалькі новых калектарскіх кампаній. Па суджэнні па заявках на сайтах, калектарам прапануюць ад 15 тысяч грыўняў (больш за 34 тысячы расійскіх рублёў) плюс працэнт ад сумы, якую вернуць пазычальнікі.
Прэзідэнт Асацыяцыі ўкраінскіх банкаў Аляксей Кущ заявіў, што з-за «банкападу» ў банкаўскай сістэме апынулася вялікая колькасць праблемных актываў, у асноўным – крэдытаў – на сотні мільярдаў грыўняў. «А паколькі банкі функцыянальна не могуць займацца выбіваннем крэдытаў, яны прадаюць іх за 30 працэнтаў ад кошту або калектарскім, або фінансавым кампаніям», – растлумачыў ён.
Так што можна пайсці туды працаваць, тым больш што там такія працэнты за працу, эх даходы!
Жыццё ва Украіне ідзе па сцэнарыі Грузіі. Тачна тое ж самае, Грузію называлі маленькім Бамбэем, кругам было крадзеж, хаос і падкуп, пакуль да ўлады не прыйшоў Міша Саакашвілі. Ён з Грузіі з краіны, дзе дзіця марыла стаць злодзеем у законе, зрабіў ментоўскую краіну. Ментовыя ўчасткі зрабіў цалкам празрыстымі са шкла, даў ім высокую зарплату і паўнамоцтвы, хто жыў па правілах злодзейскага свету саджаў у турмы. Краіна пераўтварылася, з злачыннай і карупцыйнай краіны зрабіў краіну стукачоў і заканапаслухмяных грамадзян. Але не далі далей пераўтварыць краіну, дзе доўгія гады царылі звычайны злодзейскі рэкетны менталітэт. Цяпер ён на Украіне навядзе парадак і ператворыць краіну ў сучую, калі, канешне, дазволяць, таму ў яго ў Грузіі было мянушку цука швілі 🙂
маёй знаёмай калектары кожны дзень тэлефануюць,нават не так,не тэлефануюць а пагражаюць ледзь не пазбавіць жыцця
У нас наадварот калектаромода пайшла на спад. Ім у рэшце рэшт канкрэтна растлумачылі, хто яны і што яны.)
Ну што ж для іх усё гэта грошы, вось яны нічым не брезгуюць, толькі б з Вас зрваць грошы. Маральная складовая ў такіх людзей адсутнічае!
У “Міхо” не атрымаецца ў бліжэйшы час стаць прэзідэнтам, ён зусім нядаўна стаў украінцам 😎
Павер мне, што з дапамогай янкаў ён можа пралезці хоць у попу негру :), калі, вядома, захочуць з ЗША.
Вось толькі ў яго ніяк не атрымліваецца і народ штосьці неахвотна яму верыць, вось і бегае пакуль па ТВ, ды і з прэзідэнтам, здаецца, яшчэ пасварыліся, не шанцуе.
Саакашвілі ніхто і зваць яго ніяк. Гаворачая галава.
Як бы хто ні казаў, але вось для асобных людзей ён усё яшчэ застаецца аўтарытэтам, і з гэтым ужо не паспрачаешся.
Набіраеш коратка крэдытаў і пераязджаеш ціхай сапай у Рэспублікі. Профіт !
Толькі вось і там цалкам змогуць знайсці, цяпер гэта не праблема, гэтыя хлопцы знайдуць усюды.
Тэма пра калектараў, але па палітыцы я ўсё ж дадам! Вось чалавек з плямай разваліў краіну і паехаў выкладаць у Амерыку, цяпер падобна ў Германіі. Проста цяпер разведка настолькі развітая, што акрамя Пуціна і Мядзведзева ў бліжэйшы час ніхто не чакаецца. Гэта вам не Украіна))))
А калі пра калектараў, то званяць часам, цяпер пачасташалі проста – на Вэбмані ўзяў пару сотняў баксаў, а вярнуць своечасова яксьці не атрымалася. Цяпер сапраўды са званкамі пачасташалі, бо да канца года скончыцца тэрмін, па якім яны змогуць на законных падставах у мяне іх адабраць. А ехаць з Краснаярска ў Крым дзеля 400 баксаў нерэнтабельна. Яны нават пісьмамі ў пракуратуру і паліцыя прыходзіла мяне апытваць, тыпу махлярства. Сказаў, нічога не браў, ад’е…. ад мяне)))
Ты ў гэтым упэўнены ? Знойдуць, дапусцім, і што ? Ведаш куды іх павезуць пасля аднаго званка ? А я ведаю )))
Хаха. Нічога сабе. Першы раз такое чую.) Чаму іх у пракуратуры адразу наф не паслалі, не разумею.