У Spin&Go на PokerStars зноў разыгрываюцца мільёны долараў
Навіны покера
|
2 June 2016
ад
PavelFredooc
|
12 Адказаў
|
846 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апошнія паўгоду PokerStars рашылі не даваць сваім карыстальнікам магчымасьці выйграць мільён у латарэйных Sit-and-Go усяго за $5 (пры гэтым соткі засталіся без зьмен). З чым гэта зьвязана – невядома, аднак нагадаем вам, што ў 2015 годзе толькі з кастрычніка па сьнежань покерная комната раздала аж 8 джэкпотаў прадстаўнікам розных краін.
Сёньня ж стала вядома, што ўлюбёныя народам Спины па $5 вяртаюцца і ў іх можна будзе выйграць $1,000,000. Паглядзім, паўторыцца ці «тыдзень мільянераў», які адбыўся ў кастрычніку мінулага года, калі PokerStars у літаральным сэнсе раздавалі па джэкпоту ў дзень.
Нагадаем вам, што ў лютым 2016 апошнім уладальнікам жаданай прызы стаў расіянінам Rainman751, які абыграў сваіх апанэнтаў усяго за 4 раздачы.
Крыніца: pokeroff
Граю перыядычна па 0,25 па 0,5 толькі аднойчы бачыў х4
як толькі зрабілі такія гульні у першы дзень за 3$ словіў 360$ .год таму лавіў за 3$ максімалку тады яшчэ было 10800$ але ўвы заняў толькі 2-е месца і ўзяў 900$
дэпнуць і сыграць прыблізна 100-200 спінаў па 25 цэнтаў ) 😁
ну раптам 🥰
а колькі акцыя будзе доўжыцца, хто-небудзь ведае ?
вы чытаеце, што пішуць?) акцыя працуе толькі ў спінах па 5 баксаў і па 100 баксаў.
Што ты маеш на ўвазе другое месца ? Ці ж там не за топ толькі плацяць ? Ці я проста ў такія гуляў ?
З вялікім прызам, плацяць за 1-2-3 месца
А вось гэтага моманту не ведаў….
да зразумела ж, усе астатнія максімумы таксама павялічаныя ? або так і было 2.5 к за 25 цэнтаў ?
бо я ўжо ў спіны не гуляў, паўгода дакладна.
толькі 5 павялічылі.
усё астатняе так і засталося
Ой, да ладна вам – я ж джэкпот зрыў так што ніякай падстаўкі проста гуляйце і вам пашанцуе!