У слоце сарваны джэкпот $500K

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 8 кастрычніка 2024 г. ад | 18 Адказаў | 369 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Грегори Мори, турыст з Мічыгана,  у слот-аўтамаце Journey to Planet Moolah і выйграў джэкпот у памеры 516 008,46 долараў у 6 кастрычніка сг у казіно Emerald Island у Хендарсане.

«Усё, што мы чулі, гэта яго крыкі: „Я багаты!“», – заявіў у прэс-рэлізе генеральны менеджар казіно Тим Брукс.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 116
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Ух і слотяра вялізны, ды і прыгожы)

Ну і выйгрыш салідны)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 8 кастрычніка 2024 г.
Грэгары Моры, турыст з Мічыгана, у слот-аўтамаце Journey to Planet Moolah выйграў джэкпот у памеры 516 008,46 даляраў 6 кастрычніка сёлета ў казіно Emerald Island у Хэндэрсане. «Усё, што мы чулі, – гэта яго крыкі: «Я багаты!»», – заявіў у прэс-рэлізе генеральны мэнэджар казіно Цім Брукс.

Блін!!! Я падумаў было, што ў анлайне хто-то зняў джэк на 500, а тут зноў амэры, спамеры………

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Misha55, 8 кастрычніка 2024 г.
Ух і слотяра вялікі, ды і прыгожы) Ну і выйгрыш салідны)

Тып таксама не маленькі…🤣🤣🤣🦍🦍🦍🦍🦍 Цяпер будзе смачна есці і піць ,салодка спаць ……..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 8 кастрычніка 2024 г.
Ух і слотяра вялізны, ды і прыгожы) Ну і выйгрыш салідны)

Гэта так… Усё не ўмясцілася, там яшчэ і верх і ніз абрэзаў, кнопкі “шмпокі”)… Ды і выйгрыш паў “ляма”, ну проста  шапчае налівай і пій….) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
44
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 жні 2024 г.

Ды… красавчык, што можна сказаць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Naymof23, 8 кастрычніка 2024 г.
Так… красавчык што можна сказаць

Ну даа… І ўсмешка такая задаволеная, вопытнага гульца, маўляў не дарэмна зайшоў, Чуйка не падвяла)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
209
Публікацыі
495
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 мая 2019 г.

Калі б я хаця б укідаў лямоў 5 рублёў, у першую чаргу я б пайшоў у розныя банкі афармляць карты, каб абналічыць. Ну ці як варыянт, адразу абмяняць усю крыпту, для гэтага ў нас нават у горадзе ёсць фірмы, якія вучаць гандляваць, іх яшчэ рэкламуюць па мясцовым тэлебачанні.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Сам граю і чакаю.., і працягваю верыць у тое, што і на маю вуліцу згорне “інкасатар”! А патраціць лям або больш,  упэўнены што змагу… Галоўнае, хутчэй бы ўсё гэта скончылася… 😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
thee4, 6 лістапада 2024 г.
Сам іграю і чакаю.., і працягваю верыць у тое, што і на маю вуліцу зверне “інкасатар”! А патраціць лям або больш, упэўнены што змагу… Галоўнае, хутчэй бы Фсе гэта скончылася… 😎

У свой час вырашыў выбраць новую стратэгію гульні ў казік (як бы смешна ні гучала) я пачаў гуляць у слоты толькі з джэкпотам, канечне нічога я так і не ўбачыў за год, у егт лавіў часта але дробныя) затэю ўжо кінуў… Хоць гэта не самая дурная ідэя, дурней было гуляць у ДОА 2 у надзеі спакаваць тлусты плюс, так, спакваў х18к вось толькі зліў я напэўна разоў у 3 больш за гэты час)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
oopsant, 6 лістапада 2024 г.
У свой час вырашыў абраць новую стратэгію гульні ў казік (як бы смешна гэта не гучала) я пачаў гуляць у слоты толькі з джэкпотам, канечне нічога я так і не ўбачыў за год, у егт лавіў часта але дробныя) затэю ўжо кінуў… Хоць гэта не самая дурная затэя, дурней было гуляць у ДОА 2 у надзеі злавіц [...]

Я табе скажу за сябе, што твая ідэя наведвала мяне яшчэ гадоў шэсць таму і я працягваю толькі ў такія слоты і гуляць на Профіт з дэпазіту ў лайв, то ёсць на плюсавыя пракатываю звычайна ад дэпазіту працэнтаў 10-15 заўсёды менавіта ў такія вось слоты з назапашвальным і прагрэсыўным Джэкам і ўжо шмат разоў, калі быў доступны видеослотст і 12 казь ад групы Ревардс я лавіў разы 4 Джеки невялікія, самы вялікі 5600 і 4300 у.е з капейкамі ў мега муллаха ад мікра, у каплі там лавіў помню каля пары тысяч долараў у той жа групе казін Ревардс груп, уагуле выключна ў замежных казі, у Видеослотсе лавіў якраз вось гэта на 5600 з чымсьці ў джек таксама ад мікра не памятаю яго назву, але гэта якраз лічылася назапашвальным таксама і самы маленькі, міні як кажуць))) у нашых жа ру смуродніках Нідзе нічога не лавіў, у Прынцыпе!!! І не веру ў тое, што хто-то лавіў, напрыклад у ту ж Дыванку. Нават Холмса ад ягдрасселя я за.тр. ил у чатырох ру казі за пяць гадоў да зневоленасці і нідзе акрамя мінімалкі на 100$ нічога! Праўда адзін раз у скрыпто слоце ў Рио падробным яны мне спецыяльна выдалі, але гэта быў 💯 скрыптовы Холмс і я гэта ведаў і то, папярэдні месячны деп. Але ўсё роўна ёсць сэнс калі і каталіць, то менавіта ў слоты з Джэкам ліцэнзійныя!!! Правяраючы іх кожныя тры-пяць спінаў па трансляцыі, тады варыянт ёсць спадзявацца🤣

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 6 лістапада 2024 г.
Я табе скажу за сябе, што твая ідэя наведала мяне яшчэ гадоў шэсць таму і я працягваю толькі ў такія слоты і гуляць на Профит з дэпазіту ў лайв, то бок на плюсавыя пракатываю звычайна ад дэпазіту працэнтаў 10-15 заўсёды менавіта ў такія вось слоты з накопительным і прагрэсіўным Джэкам і ўжо шм [...]

Надзеюся што калі адбудзецца Самы Поўны Стоп з гэтай у… Тады з цягам часу і атрымаецца пагуляць у нармальных заходніх онлайн-казіно альбо нават атрымаецца з’ездзіць туды і ўжо ўжывую пагуляць, надзеюся што ў плюс! Мне ўспамінаецца крылатая выказванне ММЖванецкага “Пісаць як і пісаць трэба тады, калі цярпець ужо немагчыма!” І калі замяніць усяго толькі адно слова “Пісаць” на “Гуляць”, то атрымаецца, магчыма, правільная адказ для гульнявых…)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 кас 2021 г.
У свой час вырашыў выбраць новую стратэгію гульні ў казік( як бы смешна ні гучала ) я пачаў гуляць у слоты толькі з джэкпотам, канешне нічога я так і не ўбачыў за год, у егт лавіў часта але дробныя) задуму ўжо кінуў… Хаця гэта не самая дурная задума, дурней было гуляць у ДОА 2 у надзеі злавіць [...]

Бро гэта класіка) самакантролю табе і фарту🤝

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 кас 2021 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 8 кастрычніка 2024 г.
Плін!!! Я падумаў было,што ў он лайне хто-та зняў Джэк на 500,а тут ізноў амеры,шпамеры………

Усё болей схільны да таго,што выйграваць у ру казі могуць толькі знаёмыя ўладальнікаў, якім “птушка нашэпча” дзе там шанцы. У астатнім праграма заўсёды будзе працаваць на выціск, тут жа ў наш час усё на “big data” будуецца, казікі ведаюць пра тое,хто мы і што яны ведаюць пра нас болей,чым мы самі,на кожнага ёсць “метапрофіль” са ўсімі сацыяльнымі сувязямі з мэтай ацэнкі перспектыў маркетынгу пляцоўкі. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
У свой час вырашыў абраць новую стратэгію гульні ў казік(хоч неяк смешна не гучала) – я пачаў гуляць у слоты толькі з джэкпотам, канешне нічога я так і не ўбачыў за год, у EGT лавіў часта але дробныя) задуму ўжо кінуў… Хоць гэта не самая дурная задумка, дурней было гуляць у DOA 2 у надзеі злав [...]

Шмат хто лавіў занос у DOA2 з дробным балансам, не больш за 100 наміналаў на балансе, сэнс у гэтым быў бы калі дэпнуў невялікую суму і ўйшоў у слот і круціш яго на ўсе наміналы, страціш не шмат за працягу года, але злавіць нешта вялікае па множніку цалкам рэальна будзе. Прабуй розныя казіно і розныя сеткі, толькі без додэпаў, калі не дало.

Такая тэма кіпела ва ўсю да таго моманту як Evolution NetEnt купіў, потым у слотах нешта памянялі, як цяпер будзе – хз, папулярнасць слота ўжо не тая.

Раней, прыкладна 5 гадоў назад, джэкпоты я апрацоўваў у Yggdrasil, там пра цирк – стары слот, у джэкпота механіка накоплення, фішка была ў тым што гэты джэкпот чамусьці падаў кожны дзень і 100% у адзін час бліжэй да канца дня, у раёне 20-50к мог накопіцца за суткі. І быў на ўсю сетку казіно Joy адзін, я дэпаліў косар у Joy і косар у казіно X, па таймінгах прыходзіў і раскручваў на турба-спінах у двух казіно, 70% на поспех было, часта забіраў.

Тэма пражыла месяца паўтара, потым у слот унеслі змены і рабіць падобнае ўжо было нерэальна, ну за месяц вынес грошы нармальна па тых мерках часу.

Пахожа яшчэ было ў правайдара Red Tiger, але там не такія прыбыткі былі на дыстанцыі і я не замарачваўся з ім.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Некалькі гадоў таму, у нас на форуме чувак зрыў жырнага Джэка ў ру-казіно. Там выйгрыш быў больш за ляма рублёў. Славентий яшчэ дапамог з вывадам, ну шоб не цягнулі) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 7 лістапада 2024 г.
Некалькі гадоў назад у нас на форуме чалавек сарваў тоўстага Джэка ў ру казіно. Там выйгрыш быў больш за лям рублямі. Славентий яшчэ дапамагаў з вывадам, ну шоб не цягнулі)

Некалькі гадоў таму, дапускаю што так, магчыма, рэдка дзе, але былі варыянты, але як ты і кажаш з праблемай вывесці потым, ну а апошнія амаль тры гады гэта ну проста стала НЕМАЖЛІВА!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 997
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 7 лістапада 2024 г.
Некалькі гадоў таму,дапускаю што так,магчымасьць,рэдка дзе але былі варыянты,але як ты і кажаш з праблемай вывесьці потым,ну а апошнія амаль тры гады гэта нуу проста стала Немагчыма!!!

Згодзен, ды і тады для ру сегмента гэта было хутчэй выключэньне з правілаў, чым… Відаць чэл патрапіў у струю і калі сарваў Джэка, і потым калі дапамаглі абналічыць буйную суму)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...