У Рызе мужчына камянямі разбіў амаль усе гульнявыя аўтаматы ў зале азартных гульняў

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 25 жніўня 2018 г. ад | 28 Адказаў | 989 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Інцыдэнт здарыўся 14 жніўня каля 00.05 у адным з гральных залаў Рыгі, паведамляе прадстаўніца Гасполіцыі Гіта Гжыбоўска. Яна расказала, што мужчына не толькі разламаў шмат гульнявых аўтаматаў, але і выбіў шыбы з дзвярэй і вітрыны.

У сувязі з тым, што адбылося, распачаты крымінальны працэс, аднак вінаваты ў тым, што здарылася, не затрыманы, а яго матывы невядомыя. Паліцыя просіць у жыхароў Рыгі дапамогі ў пошуках і пазнанні хулігана. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

каб зразумець матыў вінаватага, трэба быць гульцом, калі ты  зліеш усе грошы, пазычыш і яшчэ раз зліеш, узьмеш крэдыт і яшчэ раз зліеш, вось тады матывы будуць зразумелыя😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 998
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
seregelio, 25 жніўня 2018 г.
Інцыдэнт адбыўся 14 жніўня каля 00.05 ў адным з азартных залаў Рыгі, паведаміла прадстаўніца Дзяржаўнай паліцыі Гіта Гжыбоўска. Яна расказала, што мужчына не толькі разбіў шмат гульнявых аўтаматаў, але і выбіў шкло з дзвярэй і вітрыны. У сувязі з тым, што адбылося распачаты крымінальны пра [...]

Так адвяжацца на гульнявых аўтаматах і з вітражамі і дзвярыма, на гэта здольны чувак не толькі пасля серыі зліўных гульняў… Але і тады, калі яго “кінулі” з выйгрышам (скажам, выпаў “Джэк”), а яму яго не далі… тыпа быў тэхнічны збой і ўсякая лухта)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
thee4, 25 жніўня 2018 г.
Так адпусціцца на гульнявых аўтаматах і з вітражамі і дзвярыма, на гэта здольны чэл не толькі пасля серыі зліўных гульняў… Але і тады, калі яго “кінулі” з выйгрышам (скажам, выпаў “Джэка”), а яму яго не далі… тыпу быў тэхнічны збой і нейкая лябуда)

ну таксама як варыянт, так🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Напэўна нядрэнна падняў 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

У мяне максімум, што было – гэта мышка, разабітая аб сцяну. 😁 І тое даўно. Манітор, ведаю, людзі разбіваюць. 😁 Я не магу сабе дазволіць. Таму што:  усё роўна яго не кіну, бо ён добры 😁

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Там гаворка, быццам пра жонку, якая пакуль муж ішачыць на работах і апустошае бюджэт, і вось ён нібыта вырашыў зламаць слоты) Але гэта, канешне, не дакладна, можа гэта ўжо паэты-басняры прыдумалі, каб гэта відэа лягчэй паставіць)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Там гаворка нібы пра жонку, якая пакуль муж пахае на працах апустошвае бюджэт, і вось ён быццам вырашыў зламаць слоты) Але гэта, канешне, не дакладна, можа гэта ўжо паэты-баснопісцы прыдумалі, каб гэта відэа лепш пастыць)

Дарэчы, жанчына-лудаманка гэта як і жанчына-алкаголічка. Мужыкам да іх скакаць і скакаць у гэтым плане. Іншая справа – іх проста менш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 25 жніўня 2018 г.
У мяне максімум, што было – гэта мышка, якая разляцелася аб сцяну. 😁 Так і тое даўно. Манітор – ведаю, людзі б’юць. 😁 Я сабе не магу дазволіць. Бо: усё роўна яго не кіну, бо ён добры 😁

У мяне рахунак пайшоў на два маніторы (таннейшыя, праўда), мінімум 3 клавіятуры (апошняя была нядрэнная з падсветкай), а вось мыш – хз, але ні адна чамусьці не пацярпела). Але гэта ўсё пад барбітуратарамі а-ля сінька, у свежай памяці, канешне, у галаву не прыйдзе зараблены, ды яшчэ і ўключаны манітор хуком херачыць)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
У мяне рахунак пайшоў на два маніторы (недарагія, праўда), мінімум 3 клавіятуры (апошняя нядрэнная была з падсветкай), а вось мыш хз, але ні адна не пацярпела чамусьці). Але гэта ўсё пад барбітуратарамі а-ля сінька, у свежай памяці, канешне, у галаву не прыйдзе зароблены, ды яшчэ і ўключаны ма [...]

Я памятаю тваю нядаўнюю гісторыю. 😁 Спадзяюся з гэтым новым ты так падла не паступіш 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Я памятаю тваю нядаўнюю гісторыю. 😁 Спадзяюся, з гэтым новым ты так падла не паступіш 😁

Не))) Каб гэты разбіць, тым больш пакуль новы, у мяне здароўя не хопіць так напіцца) Башка ясна скажа, што гэта дрэнная ідэя)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 638
Публікацыі
14 182
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.
У мяне рахунак пайшоў на два маніторы (недарагія, праўда), мінімум 3 клавіятуры (апошняя нядрэнная была з падсветкай), а вось мыш хз, але ні адна чамусці не пацярпела). Але гэта ўсё пад барбітуратамі а-ля выпіўка, у свежай памяці, канечне, ў галаву не прыйдзе зарабленае, ды яшчэ і ўключаны ман [...]

Бываюць такія наступствы не толькі пасля гульняў у казіно, таксама даўнстрык можна злавіць і ў покеры, калі нічога не ідзе і ўсё, неаднойчы стрымэры ў прамым эфіры руйнавалі мэблю і ламалі оргтэхніку)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 638
Публікацыі
14 182
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.
Дарэчы жанчыны-лудаманкі гэта як і жанчыны-алкаголічы. Мужыкам да іх скакаць і скакаць у гэтым плане. Іншая справа, што іх проста менш.

Жанчыны-алкаголічкі – гэта пісец, ад іх можна чакаць чаго заўгодна, у мяне была такая знаёмая – любіла схапіцца за нож за сталом)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
kasper447, 25 жніўня 2018 г.
Бываюць такія наступствы не толькі пасля гульняў у казіно, таксама даунстрык можна злавіць і ў покеры, калі не ідзе і ўсё, не раз стрымэры ў прамым эфіры разбівалі мэблю і ламалі оргтэхніку)))

Падлыя, несуразныя покерныя пераезды – гэта ўвогуле асобная песня) Першы манітор так і пайшоў) Даўно хацелася пасля такога выкінуць манітор у акно прама выбіўшы ім рашотку), у мяне рашоткі на вокнах….

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Жанчыны-алкаголічкі – гэта пістэц, ад іх можна чаго заўгодна чакаць, ў мяне была такая знаёмая, за нажом любіла схапіцца за сталом)

Ёсць такое негалоснае правіла. Узяўся за нож – БІЙ. Інакш ты фуфел. На мяне так кідаўся адзін фуфел 😁 Точней быў адносна нармальным. Цяпер фуфел.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 638
Публікацыі
14 182
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.
Падлыя, несур’ёзныя покерныя пераезды – гэта ўвогуле асобная песня) Першы манік так і сышоў) Даўно заёп пасля такога выкінуць манітор у акно прама выбіўшы ім рашотку), у мяне рашоткі на вакнах….

У мяне ў покерных турнірах не такая сумная карціна назіраецца, як то лудзіў памятаю хуткія спін-энд-гоу, вось там латарэя што пістэц, у самога нервякі былі, не адну пачку тады выкурыў памятаю.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 638
Публікацыі
14 182
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.
Ёсць такое неафіцыйнае правіла. Хапаешся за нож – БІЙ. Інакш ты фуфель. На мяне так кінуўся адзін фуфель 😁 Хаця дакладней ён быў адносна нармальны. Цяпер – фуфель.

Добра, калі фуфель, а калі баба, якую “чпакала” не раз у маладосці пад лёгкую музыку, тут стаўленне іншае)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Ладна когда фуфел ,а когда баба которую “чпокал”не раз в молодости под легкую музыку, тут отношение другое)

Якое іншае ? Стаўленне цярпілы ? Адразу ў бубен без размоў. Цябе хочуць зарэзаць. І неважна хто гэта.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 638
Публікацыі
14 182
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.
Якое іншае ? Адносіны тэрпілы ? Адразу ў бубен без размоў. Цябе хочуць парэзаць. І неважна хто гэта.

Ну там сітуацыя не была на мяжы фолу, усё размовай вырашыў тады, характар была слабая, потым зусім запілася, вяла шалёнае жыццё.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 998
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
У мяне максімум што было – разьбітая аб сцяну мышка. 😁 Ды і тое даўно. Манітор, ведаю, людзі разьбіваюць. 😁 Я сабе такога не магу дазволіць. Таму што: усё роўна яго не кінулы, бо ён добры 😁

У мяне таксама было такое з “мышкай”… Тады па першым годзе, калі моцна везла, гуляючы ў рулетку з дылерамі (у турніры). Ішла імкліва ўверх, а потым бац – і перасталі прымаць стаўкі, думаў, што з мышкай праблема… Тады яшчэ не ведаў, што казява можа так жульнічаць. Стаўкі тады трэба было не толькі размясціць на стале, але і пацвердзіць націскам на іншую кнопку.

Потым супакоіўся… Тады заняў трэцяе прызавое месца, а ўсіх нашых (чал 8) злiлі яшчэ на старце, удзельнічала чалавек сорак. Тады ў турніры занялі першыя два месцы нейкія залётныя “індзейцы”, на форуме зарэгістраваліся ў дзень турніру. Супадзенне.., не думаю 😎

PS. Менавіта таму асцярожна ставлюся да супер-пупер вынікаў тых, хто зарэганы на форуме ў дзень турніру або за пару дзён да…)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

Пры мне мужык прайграў 700к у аўтаматы ён кулакамі маніторы разламаў са злосці , ахова проста глядзела , не сталі яго нават спыняць , прынеслі бінты яму кулакі перавязалі ,а то бедалага ўвесь парэзаўся .  .

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.
Жанчыны-алкагольніцы – гэта пісец, ад іх можна чага заўгодна чакаць, у мяне такая была знаёмая, за нажом любіла ўхапіцца за сталом)

Жыву з такой, пры сур’ёзнай сварцы, калі яшчэ і пад градусам, даводзіцца прыбіраць рэжаючыя і калючыя прадметы,  не раз мяне і не толькі мяне рэзала. Нават сабе сухажыллі на мізінцы парэзала, цяпер ён у яе не гібецца, можна было аперацыю зрабіць не захацела. Так і жывём. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.
Ёсць такое негучнае правіла. Ухапіўся за нож, БІЙ. Інакш ты фуфел. На мяне так кідалася адзін фуфел 😁 Точней быў нармальны адносна. Цяпер фуфел.

Мне калі адзін фуфел так сказаў гэтыя словы па маладосці, ён потым пашкадаваў пра гэта  , пасля гэтага нож бяру рэдка, мне падарылі пояс, а пражка – гэта ручка ножа, лязвё ідзе трохі са згібам, заходзіць у сам пояс. Фота зраблю, як да машыны дайду – там ляжыць. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 998
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Sava593, 30 жніўня 2018 г.
Пры мяне мужык прайграў 700к у апараты ён кулакамі маніторы разбіў ад злосці , ахова проста глядзела , не сталі яго нават спыняць , прынеслі бінты яму кулакі перавязвалі ,а то бедалага ўвесь парэзаўся . .

Гэта яны правільна зрабілі, навошта накручваць сабе карму… А так іх двое, адзін – гэта шэраг бяздушных апаратаў і ён прайграў 700штук. Цяпер ён зразумеў, што гэта быў не яго дзень😬

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.
thee4, 30 жніўня 2018 г.
Яны правільна так зрабілі, навошта накручваць карму… А так іх двое, адзін – гэта шэраг бездушных апаратаў і ён прайграў 700 штук. Цяпер ён зразумеe, што гэта быў не яго дзень😬

Мужычок абналам займаўся, таму на наступны дзень вярнуўся яшчэ каля 400К заліў у той жа слот. Але ў гэты раз кулакамі ўжо не махаў, толькі крычаў, ахоўнікі яго разнялі. Гэта было адно з самых прыстойных казіно нашага горада. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...