У Расіі могуць забараніць замежныя платэжныя сістэмы
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
12 мая 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
8 Адказаў
|
700 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З пункту гледжання дзяржаўнай палітыкі – усё правільна.
Што да нас, простых смяротных – ужо надакучылі, сукі, са сваімі пляцкімі абмежаваннямі ўсюды)
🤐 Як па мне так правільна.. у топку гэтыя Skrill і Neteller з іх шалёнымі камісіямі 🙂
Я не думаю, што ўсё справа менавіта ў камісіях, тут хутчэй узнікае пытанне канфідэнцыйнасці.
Гэта само сабой) Але я ж ад сябе казаў.. і асабіста мяне не задавальняюць іх незразумелыя камісіі велізарных такіх памераў (выводзіў яксьці 25 са Skrill, дык яно амаль 5 даляраў з’ела 😮). так што калі і забароняць, дык туды ім і дарога.. хай сваіх эўрапейцаў абслугоўваюць і абіраюць.
Штосьці шмат з цябе знялі – гэта амаль 20%, куды ты выводзіў?…
Яны прыкладна месяц таму павялічылі адсотак за транзакцыю на карткавы рахунак да 7,5%
так на карту Сбера выводзіў..Спачатку яны запатрабавалі папоўніць на два баксы, дзеля якойсьці там аўтарызацыі, потым пры вывадзе з’ела 4.70, здаецца (ці каля таго)
Ну ды, да, да, на верифікацыю да 2$, згаджаюся… Ну а тое, што знялі 4,7 долара – гэта проста нейкі п***ц, можа гэта банк штосьці замуціў. Я выводзіў праз Приват (праўда на Укр), усё было роўна, знялі “дэманамі” 7,5% . А ўся астатняя сума прыйшла без праблем цягам 4 або 5 дзён)