У пошуках сілы!
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
20 January 2022
ад
VendigoVPM
|
8 Адказаў
|
1,268 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыветы, тым, хто шукае сілу ў пазнанні крыпты і ўжо пазнаў гэтае віртуальнае нешта)
Якія не супраць падзяліцца ведамі, накіраваць на шлях “юнаў” тыпа мяне ў гэтай сферы.
Прашу прабачэння, можа такая тэма цёмная ёсць…
Я спытаў, далі згоду і вось…. спадзяюся на веды і разуменне)
Трэба сказаць смартфона няма, а кнопачны тапік мадэлі LG-S357 з цяжкасцю дазвоніць свой век)))
Да чаго я гэта, усе сыходзяць у віртуал, ствараюць і робяць акцэнт на мабільныя прыкладанні, 00Мабільнасць пракачваюць, а я з кампутарам дома ў плот – въязджаю))
Калі спрабую зарэгістравацца ў крыптакошалёк, у якога пераклад бянтэжыць народ))) паглядзіце на скрыншоты )”Harmony Chrome Extension Wallet” (у сэнсе, то ці я туплю, ці перашкоды ўкладаюць))
Без смартфона чалавек няпоўнацэнны!!!!) Згодныя? тут і апытанне можна намутіць….
https://t.me/gratis_airdrop_bot?start=r0809999923 вось 1 з ботаў, з якім я пазнаёміўся летнім неадэкватным вечарам і тыкаю раз у суткі бонус, які, як пішуць, роўны 1 да 1 $ наклацаў 70+ – выцягнуць бы зяльнявіна, на хаду ногі)
Першы досвед у стварэнні тэмы. не правяраў як выйшла, спадзяюся, сэнс я перадаў.
Нападайце, крытык Ой ты)
Паразумення і цярпення) у навучанні)
Ох і не лёгкая тэма, паклацну на клаве выпадкова – тэкст зрушыўся, перамешаўся, выдаліўся.
Закончы з эйрдропамі ў тэлеграме, 90% гэта СКАМ для развіцця сваіх каналаў і упіхвання непатрэбных манет, 10% зусім нічога не каштуюць.
І лепш пачні задаваць правільныя пытанні, тады магчыма некаторыя табе дадуць напрамак як і куды рухацца))))
Дзякуй! Шчыра сказаць, я не ведаю, што такое скам, але за сёння сфармавалася меркаванне – нічога добрага, так? Я сустракаў ботаў з пазнакай scam? з аірдропамі пазнаёміўся
DappRadar
CoinGecko
Gratis Airdrop Bot—з гэтым хто-небудзь меў справу, Не будзе зялёных$ з гэтага бота?) то ёсць і для понту ствараць кашалёк у тым дзіркавым кашалёку)..
Спярша трэба набыць добры смартфон, адным кампутарам ты моцным не будзеш. А ўвогуле ў гугле можна знайсці тэмы, як з нуля разабрацца. Ну і тут на форуме ёсць канал Майка з айрдропамі.
Адзным словам – нічога табе не дадуць, завязвай з тэлеґрам‑ботамі. У наш час айрдропы трэба заслужыць, хоць па факце лічацца бясплатнымі. Ну а калі па сутнасці – занясе занадта шмат часу на выкананне розных заданняў, а не проста клікаў у боте, як у цябе.
Трэба ўдзельнічаць у раздачах на правераных сайтах, такіх як coinmarketap. Але зразумець трэба: па факце выдаткаваны на гэта час будзе больш расчарунаннем. Зараз, каб атрымліваць нармальныя айрдропы, трэба на новых дэцэнтралізаваных біржах свапаць, там можна зрэзаць нядрэнную частку, але для гэтага патрэбныя сродкі.
Час ідзе , а жлобы жлобеюць, замарочваючы людзям галаву … ррррр поймаў бы віііграў таго роть))) як у камедыклаб)
Дропаў на самой справе годных нямала, але, як правіла, не ў тэлеграме. Цяпер NFT нават папулярней сталі, і там скамоў нашмат менш у раздачах
Я так зразумеў, гэта пляцоўкі, дзе размяшчаюць аірдропы, пусцячы ў масы і для ахопу большай – умовы-падпіскі і той, бот, што я апісваў. адтуль, 70+ $ зняць, нармальна на хаду ножкі ))) кашалёк незразумелы, усё ў смартфоны ўпіраецца, я тут з Тынькофффффам Інвест капілка тырыт сабе бабкі на нычку)) і ніяк не ўзяць, не адключыць, трэба прыкладаннем уздзейнічаць, а ў мяне няма куды прыкладанне прыкладаць))) кажуць стрэльніце ў не ў каго і не намераны, стварылі мне галаваломку са сваімі грошамі)) кажу рыхтуйце юрыстаў))) спецыялісты ўсё шуршаць, не могуць перамагчы прыкладу))) 26.01 кажуць паобщаемся) а пакуль прабачце) на што я ім Час грошы! Банкіры як ніхто іншы ў курсе, Айфон 13 у якасці прабачэнняў і я буду вам удзячны! і няхай капілку сабе з Натырэнымі бабкамі пакінуць)) перадайце кіраўніцтву Гоніце айфон!)) сказаў я аператару т
AAX Exchange
Binance
DappRadar