У пошуках сілы!

Крыптавалюты і крыптакашалькі | 20 January 2022 ад | 8 Адказаў | 1,268 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
19
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.02.2020

Прыветы, тым, хто шукае сілу ў пазнанні крыпты і ўжо пазнаў гэтае віртуальнае нешта)

Якія не супраць падзяліцца ведамі, накіраваць на шлях “юнаў” тыпа мяне ў гэтай сферы.

Прашу прабачэння, можа такая тэма цёмная ёсць…

Я спытаў, далі згоду і вось…. спадзяюся на веды і разуменне)

Трэба сказаць смартфона няма, а кнопачны тапік мадэлі LG-S357 з цяжкасцю дазвоніць свой век))) 

Да чаго я гэта, усе сыходзяць у віртуал, ствараюць і робяць акцэнт на мабільныя прыкладанні, 00Мабільнасць пракачваюць, а я з кампутарам дома ў плот – въязджаю))

Калі спрабую зарэгістравацца ў крыптакошалёк, у якога пераклад бянтэжыць народ))) паглядзіце на скрыншоты )”Harmony Chrome Extension Wallet”  (у сэнсе, то ці я туплю, ці перашкоды ўкладаюць))

Без смартфона чалавек няпоўнацэнны!!!!) Згодныя? тут і апытанне можна намутіць….

https://t.me/gratis_airdrop_bot?start=r0809999923  вось 1 з ботаў, з якім я пазнаёміўся летнім неадэкватным вечарам і тыкаю раз у суткі бонус, які, як пішуць, роўны 1 да 1 $ наклацаў 70+ – выцягнуць бы зяльнявіна, на хаду ногі)

Першы досвед у стварэнні тэмы. не правяраў як выйшла, спадзяюся, сэнс я перадаў. 

Нападайце, крытык Ой ты)

Паразумення і цярпення) у навучанні) 

Ох і не лёгкая тэма, паклацну на клаве выпадкова – тэкст зрушыўся, перамешаўся, выдаліўся.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 689
Публікацыі
10 524
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016

Закончы з эйрдропамі ў тэлеграме, 90% гэта СКАМ для развіцця сваіх каналаў і упіхвання непатрэбных манет, 10% зусім нічога не каштуюць.

І лепш пачні задаваць правільныя пытанні, тады магчыма некаторыя табе дадуць напрамак як і куды рухацца))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
19
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.02.2020
GoldKing, 20 January 2022
Перастань з аірдропамі ў тэлеграме, 90% – гэта СКАМ для развіцця сваіх каналаў і ўпарывання непатрэбных манет, 10% зусім нічога не каштуюць.

Дзякуй! Шчыра сказаць, я не ведаю, што такое скам, але за сёння сфармавалася меркаванне – нічога добрага, так?  Я сустракаў ботаў з пазнакай scam?  з аірдропамі пазнаёміўся

DappRadar

CoinGecko

Gratis Airdrop Bot—з гэтым хто-небудзь меў справу, Не будзе зялёных$ з гэтага бота?) то ёсць і для понту ствараць кашалёк у тым дзіркавым кашалёку)..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
421
Публікацыі
1 521
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Спярша трэба набыць добры смартфон, адным кампутарам ты моцным не будзеш. А ўвогуле ў гугле можна знайсці тэмы, як з нуля разабрацца. Ну і тут на форуме ёсць канал Майка з айрдропамі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 689
Публікацыі
10 524
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
VendigoVPM, 20 January 2022
што такое скам

Адзным словам – нічога табе не дадуць, завязвай з тэлеґрам‑ботамі. У наш час айрдропы трэба заслужыць, хоць па факце лічацца бясплатнымі. Ну а калі па сутнасці – занясе занадта шмат часу на выкананне розных заданняў, а не проста клікаў у боте, як у цябе.

Трэба ўдзельнічаць у раздачах на правераных сайтах, такіх як coinmarketap. Але зразумець трэба: па факце выдаткаваны на гэта час будзе больш расчарунаннем. Зараз, каб атрымліваць нармальныя айрдропы, трэба на новых дэцэнтралізаваных біржах свапаць, там можна зрэзаць нядрэнную частку, але для гэтага патрэбныя сродкі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
19
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.02.2020

Час ідзе , а жлобы жлобеюць, замарочваючы людзям галаву … ррррр поймаў бы віііграў таго роть))) як у камедыклаб)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
165
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.12.2018

Дропаў на самой справе годных нямала, але, як правіла, не ў тэлеграме. Цяпер NFT нават папулярней сталі, і там скамоў нашмат менш у раздачах

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
19
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.02.2020

Я так зразумеў, гэта пляцоўкі, дзе размяшчаюць аірдропы, пусцячы ў масы і для ахопу большай – умовы-падпіскі і той, бот, што я апісваў. адтуль, 70+ $ зняць, нармальна на хаду ножкі ))) кашалёк незразумелы, усё ў смартфоны ўпіраецца, я тут з Тынькофффффам Інвест капілка тырыт сабе бабкі на нычку)) і ніяк не ўзяць, не адключыць, трэба прыкладаннем уздзейнічаць, а ў мяне няма куды прыкладанне прыкладаць))) кажуць стрэльніце ў не ў каго і не намераны, стварылі мне галаваломку са сваімі грошамі)) кажу рыхтуйце юрыстаў))) спецыялісты ўсё шуршаць, не могуць перамагчы прыкладу))) 26.01 кажуць паобщаемся) а пакуль прабачце) на што я ім Час грошы! Банкіры як ніхто іншы ў курсе, Айфон 13 у якасці прабачэнняў і я буду вам удзячны! і няхай капілку сабе з Натырэнымі бабкамі пакінуць)) перадайце кіраўніцтву Гоніце айфон!)) сказаў я аператару                         т  
AAX Exchange

Binance

DappRadar

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...