У ПлэйФорчунe больш няма плюшак за прайгрыш. Ніколі

Абмеркаванне казіно з чорнага спісу | 5 August 2023 ад | 10 Адказаў | 405 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Усе ведаюць, што ў Пф раней заўсёды налічвалі фрыспінамі за прайгрыш значных сум!Я, напрыклад, заўсёды на працягу 4 -х гадоў атрымліваў налічэнні ад 10 к прайгрышу адразу!Але ТЭПЕРЫ ГЭТА ДНО СТАЛО НЯШЧЫМ І ЯК ДАКАЗ – ТО, ШТО ЦЯПЕР ВАМ НЕ ДАДУЦЬ НАВАТ КОПЕЙКУ ЗА ПРАЙГРЫШ!БОЛЬШ ТАГО!Я дэпаваў З АДНАЙ ТОЛЬКІ МЭТАЙ – ЗРОБІЦЬ АГЛЯД І ВІДЭА Ў нас апублікаваць, для чаго “купіў” у іх адразу 3 камплекты іх безсэнсавых фрыспінаў за 1830, 1840 і 1910 рублёў. І нуль!Далей дадэпаваў, ведаючы, што калі солью, то ёсць шанец атрымаць фрыспінамі налічэнні ў які-небудзь слот, ёсць варыянт адыграцца, але аказваецца – усё! У мінулы раз 22 тысячы прайграў, зараз 12 тысяч і аказваецца гэта не аргумент для супрацоўніка сапорта іх недалёкага!Чаму?!Думаю прычына адна!Плейфортуна цяпер на 100 працэнтаў ДНО НЯШЧЫ! Раз у іх няма магчымасці заахвочваць сваіх нават віп ігрокаў фрыспінамі, раз адмініравалі гэтую фішку! ПАСЛЯ ТАГО, ЯК МЕНЯ КІНУЛІ 23 СЯРПНЯ ў Плейфортуне, як многія памятаюць, ПАДМЯНІЎШЫ МНЕ ВІДЭА ў рулетцы, Я ЯК ТО І ЗАБЫЎ ПРО ПФ амаль назаўжды або да часу, калі прыбяруць санкцыі ў свеце і можна будзе паляцець на востраў і паспрачацца ў нейкім еўрапейскім судзе з імі па-мужчынску (што і зраблю 100 працэнтаў), АЛЕ ВОСЬ РАШЫЎ, УБАЧЫЎШЫ фрыспіны аж тры камплекты ў кабінеце акаунта для агляду, дэпнуць і купіць усё гэта! Толькі для агляду! Вынік вядомы! Але тое, што слоты наогул Мёртвыя – гэта крыху пазней залью! Паглядзіце! Відэа зараз адрэдагую і апублікую! Казіно больш не грае ў прынцыпе! Яно мёртвае, як Мёртвае мора! Але абязліла іншае! Цяпер кожны гулец у ру-сегменце, хто круціць у гэтым ДНЕ, даведаецца, што ўсё! Лаяльнасці там цяпер зусім няма і “плюшак” вы не ўбачыце! Ні за прайгрыш, ні за што ўвогуле! Яны апусціліся! Ці кажа гэта пра тое, што казіно рэальна апусцілася на ДНО?! Думаю – так, на ўсе 100 працэнтаў! “Калі яны не могуць нават сваім самых старым віп-гульцам налічыць фрыспінаў за прайгрыш, як заўсёды рабілі гадамі, дык пра якое чакае Занос у іх можна казаць?!Акрамя таго, супрацоўнікі сапорту абразеўлі да канца і больш не працуюць як раней!Яны не будуць пераключаць вас на іншага спецыяліста або дапамагаць у вырашэнні пытання, яны тупа або блакуюць вас, або ігнаруюць – што часцей! Пісаць у спортлотто бесполезна! Лягчэй забыць пра гэтую сьмітніцу, думаю ўжо НАЎСЕГДА, і знайсці свежы праект онлайн-казіно.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 915
Публікацыі
8 094
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Дзе гуляць-то, ты хоць скажы? А то ўсе тэмы – тыя жабракі, гэтыя жабракі, там у Кюрасао паляцеў, там на Мальту😂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Даа ўж… Калі нават за прайгрыш не налічваюць і Куя, то трэба рабіць высновы, правільныя высновы… Калі ўспомніць, як было раней, то ПФ у нас на рэсурсе нават праводзіла бясплатныя турыкі з тоўстымі прызамі. Мне за другое месца налічылі то ці 90 баксаў, то ці 100, што тут скажаш, раней былі часы, а цяпер моманты)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

РОКС,,СТАРДА,ДРЫП!РЭД СТАРС,ну на горшы канец можна ў Бітстарз!толькі не ў слоты ў Бітстарзе бо яны больш не гуляюць і не загуляюць ніколі!Таму што яны праз совссвисс сьмецьцё ідуць, а значыць поўнасцю рэгулююцца імі(гэта я Вам бясплатную параду лічце даў!Вавада ўзровень падняла выдатна!Але роялл секта па слотах – вне канкурэнцыі гэта адназначна ў ру сегменце!у 7 БІЦЕ НЕ Ў СЛОТЫ ТАКСАМА Т.К ЯНЫ ТОЙ ЖЫ БІТСТАРЗ.а ТАК БОЛЕЙ НІДЗЕ гуляць нельга і так!як ты і сказаў Міша гуляць больш няма дзе!Гавару як ёсць апіраючыся на свой вопыт і вопыт іншых і аналітыку на сённяшні дзень!Усё што пералічыў гуляе!У слоты Роялл сетка!бітстарз і 7 біт у лайв і г.д. каму як зайдзе!Таксама па кручняку пойдзе Джой Ікс сетка!Хто бы тут што ні казаў але яны з грашыма і плацяць чотка і амаль імгненна!Асабліва ў лайве ў іх добра можна занесці ці ў карцінкі ці ў рулеткі!усё!Усё астатняе сьмецьцё!Уж прабачце!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Misha55, 5 August 2023
Дзе гуляць то, ты хаця б скажы? А ўсе тэмы тыя бедныя, гэтыя бедныя, там у Кюрасао паляцеў, там на Мальту😂

Не падколвай!Сам ведаеш сітуацыю!Думаеш я б не пахаваў Плейфортуну ў хлам, калі б быў варыянт раскачать на востраве праз суд?!Вы ўсе і так удзельнічалі ў абмеркаванні маёй скаргі і доказаў і ўсе самі ў курсе!Ноo!У дадзены момант гэта немагчыма!кей еўрапейцы вось апошнія капейкі )ха-ха-ха на барацьбу з намі з русso гаворачымі трацяць па ўсёй КЕЙ Еўропе!Хто мне дазволіць выйграць у судзе на востраве т.н)))) Кюрасао!Пачакайма!Я не спяшаюся!Усе дакі і пруфы ў мяне ёсць!я Пф катавану і Гэта Будзе прэцэдэнт у гісторыі гемблінга ён-лайн з боку рускага гульца!Павер мне!Слятаць на востраў для мяне не праблема сам ведаеш!Ды і адвокат ёсць круты,хто ў кеяўропе жыў і працаваў!Але не той час зараз!бЕСПОЛЕЗНА КАЧАЦЬ У .ЕЙ ЕЎРАПЕЙЦАЎ!Занадта вялікая дзірка там)))наш памер меншы ў разы!Праляцець разве толькі атрымаецца!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

@Misha55 дарэчы можа і ты нейкую тэму створыш дзе распавядзеш нам недалёкім<дзе ёсць не бедныя казіно і дзе і выйграць даюць і ўсё даюць!А то мне ўжо як-небудзь няёмка!Рашыў за свае грошы расказаць гульцам што і як а цябе не задавальняе напрыклад што я 12 к патраціў на гэта за ўсіх і за цябе ў тым ліку каб ведаць пра ДНІШЧЭНСКУЮ ПЛЕЙФОРТУНУ!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 915
Публікацыі
8 094
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 5 August 2023
@Misha55 да І СЛОВА  можа і ты тэму якую створыш дзе раскажаш нам недалёкім

Я і без тваіх пастоў ведаў, што ПФ і 1хСлот сярэднія праекты, ПФка калісьці была топ, калісьці і рэкламу закуплялі, а цяпер моцны сярэднячок. Ды бонусы – дно і заўсёды такія былі, але людзі гуляюць, ім выводзяць без праблем. Ты лепш вывучы гама і котак, у якіх ртп практычна паўсюль выставлены 94 і ніжэй, вось дзе дно і выйграць практычна немагчыма, пры 96 то цяжка, а тут 94 карл. Пра бонусы іх нават казаць не буду. На дадзены момант асабіста мой выбар вавада і криптобосс, лічу іх зараз топамі (асабіста для мяне) таму што зараз прыйдуць з расказамі у мяне ў вавадзе 585 депаў і ні 1 вываду.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Misha55, 5 August 2023
Я і без тваіх пастоў ведаў, што ПФ і 1хСлот сярэднія праекты, ПФка калісьці была топ, калісьці і рэкламу закуплялі, а цяпер – моцны сярэднячок. Ды бонусы – дно і заўсёды такія былі, але людзі гуляюць, ім выводзяць без праблем. Ты лепш вывучы гамму і котаў, у якіх RTP практычна ўсюды выставлены [...]

пФ НАВАТ НЕ СЕРАДНЯК! ТЫ крыху не правы!)) скажам так! яны дажмаюць акі тых гульцоў, што засталіся ў іх! і ДОЯЦЬ ДА ЎПОРА, КАБ ЗАСТАВАЦЦА НА ПЛАВАХ! пФ – ГЭТА МІНУЛЫ ДЗЕНЬ! Усё! У іх няма ні прасоўвання, ні лаяльнасці, ні гульняў, што самае галоўнае! І ім засталося жыць рэальна гадоў тры, можа! На наступны год, максімум праз год яны ўжо будуць як 1 икс слотс без новых гульцоў! Хто пра іх ведае?! нават іхны прадстаўнік недалёкі перастаў наведваць наш форум! 1 икс слотс – гэта сьметніца Дно! Бязсэнсавое! У іх гульцоў тысяча – некалькі ў суткі! Ім і так канец! Што датычыцца гамы і котаў – нават лезці не буду! Гэта бяссэнсавa! Коты ледзь выжываюць, узровень риобета – сьметніца і RTP ты правільна сказаў прыкладна такі і ёсць! Гамму не ведаю, але думаю, з-за маленькага гульнявога пула там таксама ўсё прапала! Да таго ж у яе сублицэнзія самая дрэнная 365/JAZ з усіх, а гэта сам разумееш……….! Што да Вавады)))) я там не гуляю! Таму што раней іх софт быў скрыптовы на 98 працэнтаў і яны доўга марозяць вывады, як правіла да поўнага вываду! Але ў Вавады рэальна ёсць гульцы! І ВАВАДУ ВЕДАЮЦЬ УСІ і ў іх можна добра выйграць! Гэта так! Крыптобосс прымарожвае вывады часам і можа заблакаваць без падстаў! Хто не ведаў! У іх вельмі мала гульцоў! так што…… але па дробязях, канешне, пойдзе! Толькі які сэнс у гэтым! Лепш гульняць нармальна ў Вавадзе і ў рояллах! На дадзены момант у топе сетка рояллаў і яны рэальна маладцы! Гэта відавочна! І таму яны і адкрываюць усё новыя і новыя праекты, бо іх папулярнасць узрасла ў разы! І людзі, гуляючы ў адным, атрымаўшы ліст на сваю пошту ад сеткі, плавна пераходзяць у іншыя з сеткі! Вельмі разумная палітыка! Сагласісь! Бітстарз таксама растэряў усіх сваіх ру хайролераў і … ей еўрапейцаў абслугоўвае! Але ў іх у слоты гуляць нельга ў прынцыпе, бо савсвіс рэгулюе RTP і круціць як яму захочацца і даказаць гульцу не ўдасца, бо ўся гульня ідзе праз сервер савсвісa!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
236
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29.07.2019

Перастань з казіно, а то нервы ўсё загубіш сабе цалкам. Капслок – першая прыкмета)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
syyplay, 5 August 2023
Кінь казіно, а то нервы ўсе ўб’еш сабе канчаткова. Капслок – першы прыкмета)

А НАВОЛЬ ШТО?!

наволі?!я і так гуляю на максімум5-6 ну 8  адсоткаў ад тых сум што граў раней?!Па сутнасці гэтыя 15-20 тысяч ну 30 тысяч што я солью дапусім у он лайне!)гэта Нішто для майго горада!Так!Два разы ў нармальным рэстаране кшталту “Сахалін” пасидзець  або адзін раз у “река-море” або 3-4 путан зняць!і ўсё!Так што…..!ў мяне ўсё нармальна я і так ужо завязаў практычна!Вось сёння 11-12 тысяч жа выкінуў у пф гэтую смярдзючую!І то !Не спалася па-першае!Увайшоў і ўбачыў тры камплекты прапаноў адразу па 20 рублёў ))))))за спін!Ну і прыкупіў!Відэа як слоты не гуляюць іх мёртвыя апублікую пазней щааа!Ды і даведаўся ,што упыры гэтыя больш не даюць плюшак як раней за прайгрыш фрыспінамі!!І астатнім гульнявым гэта паведаміў!Усе будуць ведаць!Па сутнасці 12 к няшчасныя лічы з дзяўчынай прапіў  бы ў кафэ з шашлыком!А так за мінулы месяц нібыта тысяч 7-8 выкінуў!)))Усяго !Па сутнасці 80-90 долараў!Але не 300 і не 400 тысяч рублёў як у мінулым годзе катаваў!Даход ёсць ДА ТАКОГА Ж СТАБІЛЬНЫ СЛАВА БОГУ!!Таму адчуваю сябе выдатна!А ЗА ТРЫ МЕСЯЦА з красавіка можа  мая паловы па сёння можа ў сілу 25-30 тысяч і саліў усяго!НЕ пра што лічы Для прыкладу!яшчэ ў лютым я саліў у пф толькі 340 к!і ў 1 икс слот з пад сотню РУБЛЁЎ і  ГЭТА ЎСЁ толькі за месяц ЛЮТЫ!так што!я ў шакале друг!і …плюваў на ўсе гэтыя смярдзючыя!

Па сутнасці толькі гэтыя смярдзючыя прайгралі і страцілі рэальнага віп-гулеця ў сябе і толькі так!ТО,што я не дэпну буйна туды  гэта 100 прац!Смыву ж няма!Думаю на вольным часе саберуся і напішу на блакіроўку акаўнта ў пф назаўсёды таксама і ў 1 икс слотс у прыватнасці!Сеткі роялаў для джэк пот слотаў і няшчаснага битcтраз для лайв-ігр  які (смешна аж)у выпадку выйгрышу выводзіць імгненна і без пытанняў хопіць з лішкам!Больш гуляць няма дзе як і пісаў раней!Хіба па буйнаму пойдзе Джой Ікс сетка і то ў лайв калі і калі будуць вольныя сотка дзве тысячы!Чыста зайсці і на 2-3-5  вейджар памножыць і вывесці!Каб тут не пісалі і якія ў топлісце не былі “назвы!))))”усё астатняе Дно!Цяпер і старая недабрая Плейфортуна!Так што беражыцеся яе гульнёвыя!Яна цяпер ТОП па Здыму сродкаў у насельніцтва!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...