У паштовай скрыні толькі спам)
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
блін і як толькі не пішуць. І ўсе банкі перабралі супер креатыўшчыкі.)
Перадпалагаю нейкі (Слова выдалена сістэмай) прадае бізнес-ідэю для заробку разам з базай адрасоў, а хомячкі купляюць і крэатывяць, як яны думаюць, вельмі крута🙂![]()
да мяне прыходзіць спам да 200 лістоў у дзень)
Я не падлічваў. Проста назіраю па фану.
Ёсць 6 паштовых скрынь, ну якімі актыўна карыстаюся. Так заўважыў, што не звязаныя з “софтсвис” амаль не трапляюць у спам), такая вось простая логіка)
А ў мяне такога спаму больш на паштовай скрыні, на якую я рэгаюся на простых сайтах і форумах. На казіношным спаме звычайна аколаказіношны, а зусім чужога – не больш за 10%. Хаця і зарэганы на софтсвис, але пра падобныя банкі ніводнага ліста.
а мне пастаянна прыходзіць, што прыйшлі грошы на рахунак і трэба іх забраць
А я па мінімуме рэгаюся на розных сайтах. Таму і спаму мала.