У Parimatch пачалі прымаць стаўкі на рыбалку

Усё пра стаўкі на спорт онлайн | 29 сакавіка 2018 г. ад | 17 Адказаў | 1,786 Праглядаў | 8 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Спартыўная рыбалка даволі папулярная ва ўсім свеце, але толькі цяпер нашы букмекеры пачалі актыўна ствараць лініі па гэтым відзе спорту

Кампанія Parimatch стала першым букмекерам, які прапануе вызначаць верагодныя вынікі на этапах рыбацкай лігі, а таксама значныя дасягненні ў спартыўнай рыбалцы.

Такім чынам, першым турнірам, у якім можна прагназаваць пераможцу, стане 1-ы этап украінскай рыбацкай лігі, які стартуе 29 сакавіка. У кліентаў кампаніі ёсць магчымасць вызначыць тройку лідараў. Акрамя таго, прымаюцца стаўкі на вагу самай вялікай з лавіных рыб (больш ці менш за 7,5 кг), а таксама на суму балаў пераможцы першага этапу.

У рамках 1-га этапу спаборніцтваў удзельнічаюць 30 каманд. Пры гэтым на Parimatch.com відавочнымі фаварытамі называюць тры каманды: Tuna – LuckyJohn, ZEMEX і Fish-master-Lowrance.

Цяпер стаўкі на рыбную лоўлю можна рабіць толькі на Parimatch.com. У будучыні БК разглядае стварэнне спецыяльных ліній і ў іншых рэгіёнах прысутнасці.

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

А ці гэта ўсё нармальна? Яксьці трохі не спорт усё гэта… Можна аднесці яго ў іншую катэгорыю, паглядзім, ці будуць гэтыя стаўкі зусім папулярнымі…

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
613
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 кас 2017 г.

Як від дзейнасці даволі рызыкоўны выбар, нават у традыцыйных відах спорту сустракаюцца дамоўныя матчы, а тут тым больш магчымы змова.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
arriva, 2 красавіка 2018 г.
Як від дзейнасці даволі рызыкоўны выбар, нават у традыцыйных відах спорту сустракаюцца дамоўныя матчы, а тут тым больш магчымы змова.

Не зусім зразумеў, змова каго менавіта і з кім менавіта? Як мне здаецца, тут няма ніякай змовы, проста варыянт для рэкламы праекта. Паглядзім, выплацяць ці яны сумы людзям, хоць крыжык сабе пастаў на руку, каб не забыць)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
arriva, 2 красавіка 2018 г.
Як від дзейнасці даволі рызыкоўны выбар, нават у традыцыйных відах спорту сустракаюцца дамоўныя матчы, а тут тым больш магчыма змова.

Ты думаеш будуць водалазаў з патрэбнай рыбай запускаць падчас гэтай падзеі?😁 Або змова з карасем, каб той прывёў карпа на 1,4376 кг?

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
ReptiloiD, 2 красавіка 2018 г.
Ты думаеш будуць запускаць водалазаў з патрэбнай рыбай падчас гэтага мерапрыемства?😁 Ці змова з карасем, каб той прывёў карпа вагой 1.4376 кг?

Шахрайства, калі яно і будзе, то толькі з боку снастэй, у ўсіх жа павінна быць аднолькавае, а не так, каб у кожнага было сваё асаблівае. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
torba, 2 красавіка 2018 г.
Шахрайства, калі і будзе, дык толькі з боку снастэй, у ўсіх жа павінна быць аднолькавае, а не так, што ў кожнага сваё асаблівае.

😁Я ўжо ўяўляю гэтую карціну..сядзяць купа нахмураных дзядзькоў з аднолькавымі снастямі і ні ў каго не клюе😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
87
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сне 2017 г.

Гэта вельмі смешна!!!! У мяне тата рыбак))))) Толькі ўлоў у яго міфічны, шчырае слова.))) Уяўляю, як можна на такое мерапрыемства стаўкі рабіць)))))! Мабыць, больш сэнсу, стаўкі рабіць, на “колькі за рыбную лоўлю можна піва выпіць”)))😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
ReptiloiD, 2 красавіка 2018 г.
😁Я ўжо ўяўляю гэтую карціну..сядзяць купа хмурых дзядзькоў з аднолькавымі снасткамі і нікому не клюець😁

Ну вось і будзе тады пераможца, хто адну рыбку вытяне. Усё толькі будзе залежаць ад навыкаў гэтых дзядзькоў. Але не думаю, што гледачам за такой рыбалкай будзе цікава глядзець.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
torba, 4 красавіка 2018 г.
Ну вось і будзе тады пераможца, хто адну рыбку выцягне. Усё будзе залежаць толькі ад навыкаў гэтых дзядзькоў. Але не думаю, што гледачам будзе цікава глядзець на такую рыбалку.

Ну так можа казаць толькі чалавек, які зусім не мае дачынення да рыбалкі😁

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
torba, 29 сакавіка 2018 г.
А хіба гэта ўсё нармальна? Якось трохі не спорт усё гэта…

Чым рыбалка не спорт? Вельмі нават спорт. Я б такую ўвогуле ўключыў у алімпійскія зімовыя гульні) Толькі з допінгам як тут быць хз, алкатэстарам прадуваць…)))

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
87
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сне 2017 г.
seregelio, 4 красавіка 2018 г.
Чым рыбалка не спорт? Цалкам сабе спорт. Я б такі ўвогуле ўключыў у алімпійскія зімовыя гульні) Толькі з допінгам як тут быць хз, алкотэстарам дыхаць…)))

Так, цалкам правільна. Каб ВАДА разарвалася, трэба толькі ўключаць з допінгам)))) А балельшчыкі таксама павінны дапінгавацца, таму што халодна і як-то трохі сумна! А так будуць вельмі цікавыя спаборніцтвы, я б нават сказала, што рыбалка выйдзе на першае месца па папулярнасці сярод усіх спартыўных спаборніцтваў Алімпійскіх гульняў і з’явіцца вельмі шмат фанатаў-балельшчыкаў)))! 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
87
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сне 2017 г.

Мне вельмі падабаюцца ў рыбнай лоўлі снасці. У зімовай лоўлі вось гэтыя кручкі, мармышкі і г.д. Гэта вельмі забаўныя рэчы. А вось гэтыя чарвякі падкормкі))))цікава, а перад рыбалкай жа трэба месца падкорміць))), ці спартыўныя арганізацыі будуць гэта рабіць)? Там столькі пасаў перад рыбай трэба прарабіць, каб яна ўсё ж таксама ўдзельнічала ў спаборніцтвах))).

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
43
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28 кас 2018 г.
torba, 4 красавіка 2018 г.
не думаю, што гледачам за такой рыбалкай цікава будзе глядзець.

Та да😁 Чаго толькі не прыдумаюць, я б дакладна за гэтым працэсам з экрана не назіраў, ды і не стаў бы, канечне…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Orion, 3 лістапада 2018 г.
Та да😁 Чаго толькі не прыдумаюць, я б дакладна за гэтым працэсам з экрана не назіраў, ды і не стаў бы, канешне…

Ну, а чаму не прадастаўляць варыянты для ставак, людзям жа падабаецца, вось і ставяць. Тут на кібэрспорт прымаюць стаўкі. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
43
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28 кас 2018 г.
torba, 4 лістапада 2018 г.
Тут прымаюць стаўкі на кіберспорт.

На кіберспорт, дарэчы, не стаўлю. Сумнеўны спорт, для мяне ён з разраду рыбалкі😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Orion, 5 лістапада 2018 г.
На кіберспорт, дарэчы, не стаўлю. Сумніўны спорт, для мяне ён з разраду рыбалкі😁

Дык на рыбалцы хаця б на ўдачу можна спадзявацца, усё ж рыба можа сябе па-рознаму павесці. а што там… Усё толькі ад гульцоў залежыць. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...