У «Лізе Стаўак» разыгралі ў латарэі аўтамабіль Rolls-Royce Cullinan
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
1 April 2025
ад
thee4
|
36 Адказаў
|
728 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
29 сакавіка адбыўся доўгачаканы фінал акцыі «ЛотеRRея Cullinan», арганізаванай букмекерскай кампаніяй «Лига Ставок».
38 фіналістаў разыгралі паміж сабой 5 прызаў па 1 мільёну рублёў, а таксама галоўны алмаз – аўтамабіль Rolls-Royce Black Badge Cullinan Series II.
Латэрыя стартанавала 25 лістапада 2024 года і складалася з васьмі розыгрышаў. У 1 і 2 турах удзельнікі заключалі пари на суму ад 5 тысяч рублёў, у 3 туры і далей – ад 10 тысяч рублёў і атрымлівалі білеты за выйгрышныя стаўкі. Чым больш білетаў, тым вышэй былі шанцы выйграць грашовыя прызы і прэтэндаваць на раскошны аўтамабіль.
Так, кожную тыдзень «Лига Ставок» разыгрывала грашовыя прызы ад 100 тысяч да 1,5 мільёна рублёў. Усяго ўдзельнікам было выдзелена 9 мільёнаў білетаў, а агульны прызавы фонд акцыі склаў больш за 33 мільёны рублёў.
Выніковы розыгрыш размеркаваў паміж фіналістамі 5 мільёнаў рублёў і вызначыў самага галоўнага шчасліўца – уладальніка Rolls-Royce Cullinan.
Па-мойму, у мінулым годзе яны разыгрывалі Rolls-Royce Ghost, у гэты раз паднялі планку і прыз быў Rolls-Royce Black Badge Cullinan Series II, каштаваннем 120 мільёнаў рублёў.
PS. Нават і не ведаю, ці можна верыць, што хто-небудзь выпадкова выйграў аўто “ці”.., хутчэй схіляюся да другога)
Калі б гэта было гадоў 10 таму, то яшчэ, можа, і паверыў бы)
А зараз увогуле ў такія рэчы ўжо не вераць)
Ну да ну да… Тое што яны спрабуюць навучыцца гуляць у напярсткі, то мы хочам забыць гэта як кашмарны сон)
Ніколі не разумеў падобныя розыгрышы – акрамя таго, што людзей ашукваюць і 1 месца забірае свой чалавек.
атрымліваецца пяцёра атрымалі ўсяго па 1 мільёну а першы аж машыну ТАК за 120 мільёнаў – гучыць нейкай дурнёй, ці не?)
Ну добра былі б прызы ўмоўна 5 па ляму 10 па 2 і г.д) але арганізатарам такога шлаку не вельмі выгадна рабіць такое, бо *падтасаваць вынік* прасцей калі 1 месца атрымлівае вялізны прыз)
Лягчэй было гэты прызавы фонд разбіць на большую колькасць падарункаў…
Так, сапраўды, мне адразу ўспомніўся нядаўні розыгрыш у прамым эфіры дзяржаўнай латарэі “5 з 35” у Балгарыі, калі выпаў шар пад нумарам “41”((,
ну лан, там даволі адэкватная памылка, проста відаць шары не тыя забросілі)
А ну тут наўрад ці можа быць усё сумленна… уяві 120 лямаў машына – там такую клоунаду зробяць і любыя гсч, розныя рандомайзеры падробяць, што фіг хто дакапаецца)
тут у свой час IGM або як там група ў вк разыгрывалі бэху за 3 ляма, усё ў прамым эфіры і сумленна (быццам) а потым расследаванне правялі, што гэтую бэху ўвогуле ў арэнду ўзялі і нават інтэрв’ю *недопобедитель* даў, што ёй за гэта грошай заплацілі (прычым крыху, трохі вышэй за гадзінную стаўку акцёра…) а ну тут 120 лямаў… вядома ж фэйк-разыгрыш) да там не факт, што па ляму людзі рэальна выйгралі…
я калі гэтыя турыкі ў казіках на машыны бачу, адразу не ўдзельнічаю, як па-мяне сумленней удзельнічаць у турніры, дзе за 1‑е месца баксаў 200 даюць 😀
Сам калісьці працаваў у адным заведзенні і бачыў усю гэтую латарэйную кухню знутры, калі выйграюць “маляваныя”, але свае. Там канечне не было такіх ах… выйгрышаў, але ўсё ж)
Не ад першага чалавека чую такое – хто працаваў там і знутры кухню ведае)
Усё вакол абман, што ўжо казаць) сумленней латарэек у вясковым клубе на Новы год я і не памятаю) ну калі я яшчэ малы быў (каля 10-11 гадоў) і там латарэйкі давалі, а потым розныя карандашы, шарыкі, шакаладкі і г.д.) Аднаразова, дарэчы, пракладкі выйграў 😀 вось там сапраўды было сумленна, і галоўнае – бясплатна)
Ты ведаеш, цяпер успомнілася… Быў студэнтам і пасля першага курса паехалі ў стройатрад… Ну так вось пасля тыдня паліва скончылася і сабралі з усіх “нашых” хлопцаў рэшткі і далі нашаму самому “фартоваму” хлопцу на тры білеты імгненнай латарэі. І з трох спроб, адна ў “малако”, другая хапіла на бутэльку “беленькай” з закускай, а трэцяя – паўтарыце яшчэ раз).
Паслалі гонца ў магаз, ну той хто здаў менш за ўсіх, ідзе гэта ён да нас, а 0,5 няма каб у пакеце або ў руках несці, так няма пад мышкай, нясе. ды каб ён… У ўсіх гэтае “падзенне на асфальт” паўтаралася мінімум раз, у мяне бачыў тры разы, вось такое прыгагодзілася).
Ну што сказаць, лічыш, бабкі не фартовыя паходзіць)
А ўвогуле было нешта падобнае. Я яксьці яшчэ малым быў і купляў гэтыя латарэйкі – узяў 2 шт па 20 р. і 1 шт па 10 р. і ў той, што за 10 р., было аж 500 р.! Так я, паходзіць, лудык ужо з таго часу бо адразу ж вырашыў прымнажаць і адчуў залатую жылу і, вядома ж, з 50 латарэйкаў ледзь наскрабаў 190 р. выйгрышу) ну хоць з імі пайшоў…
Не, выйгрыш быў “фартовы”, толькі пасыльны быў “нараджаны стоя” і з рукамі з )I(опы.) Мы яму потым зрабілі “казью морду”, але настрой не палепшаў.
Дарэчы, нядаўна ў мяне была цікавая гісторыя!
Кароч стою каля краснае белае, у тэлефоне заліпаю і выходзіць адтуль мужык гадоў 40, па выглядзе нармальна апрануты і г.д., з бутэлькай пінавага ў руках і яна саскользнула і как разбіваецца! Ён на эмоцыях не вытрываў і выкрыкнуў матам * да ептвою маці на апошнія грошы ўзяў да што мне так не ідзе* ну загаварыўся я з ім, аказалася мужык цалкам нармальны працавіты, проста напіўся учора – сотку дзе-то нарыл і пайшоў апохмяліцца, а жонка адабрала і тэлефон і карты і грошы) ну я яму 3 бутэлькі добрага (па мерках кб) піва ўзяў і закускі салёныя… доўга ён мяне ўмовляў, каб я яму нумар тэлефона пакінуў і ён мне грошы пералічыць, калі жонка *давер* верне, ну ці хаця б разам паседзелі б піўка выпіць у парку недалёка – але мне крыху не да таго было і я пайшоў) кумедная сітуацыя, натуральна 😀 прычым па ім бачна, што яму няёмка, але яго вельмі ламала, каб адмовіцца ад такога.
p.s. я, дарэчы, яму прапанаваў можа табе гарэлкі купіць (ну чыста праверыць яшчэ для сябе алкаш ён ці не) ён на мяне паглядзеў, пыхнуў тыпу *брррр* і сказаў *не братуха, мне бутэлечку піва хаця б каб коні не кінуліся*
Ну вось, пра які ролс увогуле можна размаўляць)
А ўвогуле хтосьці рэальна патэў, ставіў, прайграваў, а выйграў адзін з тысячы акаўнтаў БК)
Так, яны круцілі тымі выйгрышнымі білетамі, як цыган Сонцам… А выйграла, хутчэй за ўсё, цешча або… адназначна набліжаная да гаспадара БК)
Можа цалкам быць.
Узялі ролс у арэнду ў нейкім джэткар, паказалі, быццам разыгралі. Срубілі бабла, вярнулі ролс да наступнага года)
Проста ролс аднаго з уладальнікаў Лігі стаўак 😁
Там і ў арэнду браць не трэба) Хоць думаю ў яго нешта лепш за гэта
Згаджаюся, як варыянт). Мяне вось цікавіць: у тым годзе “разыгралі” адзін Rolls-Royce, у гэтым па круцей, а ў наступным годзе які будзе? А людзі працягваюць гуляць і вестыся на гэтыя “понты”! Бо прывабны смак да “халявы”, у нашых братоў невыкаранімы 😎
Калі нават рэальны чалавек выйграе, нейкі звычайны мужык, працаўнік.
Навошта гэты ролс? Там жа страхоўка, падаткі як кватэра) Такому выйгрышу і не парадуецца. Лепш бы проста грашыма)
Ну так, тут хоць дарагое “авто” – галоўны прыз, а калі, скажам, будзе “мота” ці “яхта”). Згодзен. калі б мне пафартаніла, то адназначна ўзяў бы грашы 😎
Ну звычайна такім адразу прапануюць альбо машыну альбо грошы, ну або як мінімум кантакты скупшчыка такіх дарагіх тачак дадуць табе і ўсё) а ты на радасці і зліеш бо гатовы і на 5 і на 10 лямоў танней за рынак зліць (а то і на ўсе 20)
Цяжка паверыць, што звычайны працоўны люд будзе ўдзельнічаць у фінальнай гульні такой казачнай “лотарэі”, ён адсеецца яшчэ на пачатку адборачнага тура)
Кстата памятаю 1 казік (мабыць 1хлост ці нейкі іншы) таксама даўно аўтамабіль разыгрывалі за турнік, але там рэальна быў розыгрыш і пераможца быў даволі вядомы гульцоў (не стрымер) у вузкіх колах… там і прыз быў смешны (улічваючы яго дэпаў на 6 лямоў) прыз быў нейкі кітайчанёк за 4кк … так вось – там таксама і фота машын і г.д. і т.п. а па факце яму сказалі * Чакайце зарахавання прыза на рахунак, які вы можаце адразу ж выводзіць !* Ён казаў – я выбіраю машыну і ТОЛЬКІ МАШЫНУ! А яму сказалі – у правілах у нас напісана, што калі магчымасці забраць машыну няма – то мы маем права выплаціць грашыма, ён нават у жарт сказаў, што гатовы прыляцець у любы горад і забраць машыну, але яму ўвогуле назвалі іншую краіну 😀
Кароче я да чаго гэта … відаць казіно круцей і аўтарытэтней разыгрываць АЎТАААМАБІЛЬ чым проста напісаць умовна 1- месца 4кк расейскіх рублёў, машына ж гучыць солідней, ці не так?) а па факце там тупа грошы на яе куплю даюць)
Кстата добра яшчэ машына – памятаю ў турніры разыгрывалася пуцёўка ў Парыж на двух + 3000 еўра на выдаткі і г.д., і чалавек, які выйграў, таксама сказаў, што ніякай пуцёўкі і не было! проста далі грошай на білеты+гатэль +3к еўра, а ўсё астатняе ўжо на табе…
Усе гэтыя розыгрышы пуцёвак, машын нейкае эха 90-х і нулявых.
Кагосьця зараз гэтым здзівіш? Аддай грашыма адразу, і ўсё. Чалавек сам вырашыць, куды іх патраціць.
Аднак па сённяшні дзень разыгрываюць машыны) што казікі што БК. Значыць па аналітыцы людзі ахвотней бягуць на такія разыгрышы раз яны гэтым карыстаюцца.
Можа паверыць у тое, што МАШЫНУ разыгрываюць прасцей, чым напісаць, што прыз 100 лямаў рублёў… я не ведаю