У Лас-Вегасе разыгралі найвялікшы прыз у гісторыі Сусветнай серыі па покеру
Навіны покера
|
19 July 2023
ад
thee4
|
1 Адказ
|
172 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пасля значна карацейшага, чым чакалася, фінальнага дня чэмпіянату свету па галоўным спаборніцтве WSOP з бай-інам $10 000 на Міжнароднай серыі пакараў (WSOP) 2023 года Дэніэл Вайнман з Джорджыі разбагацеў на $12 100 000 пасля таго, як заваяваў тытул чэмпіёна свету па покеры.
Перамога 35-гадовага гульца ў рэкордным Галоўным мерапрыемстве, у якім прынялі ўдзел 10 043 гульцы і прызавы фонд у памеры $93 399 900, была нічым іншым, як уражлівай гульнёй, паколькі ён быў за два карты ад паразы ў Дзень 8, а потым атрымаў два аўта ў тым, што ўвойдзе ў гісторыю як адзін з самых важных правалаў у гісторыі покера.
Пасля 16 гадоў удзелу ў Міжнароднай серыі і адзінай перамогі ў галоўным спаборніцтве ў Вайнмана было мала надзеі на выйгрыш, калі ён зарэгістраваўся на чэмпіянат па покеры з бай-інам $10 000 пасля перапынку ў сярэдзіне серыі.
«Калі шчыра, я нават баяўся вярнуцца і сыграць у гэтым турніры», – сказаў ён PokerNews і іншым СМІ пасля перамогі.
Вайнману спатрэбілася ўсяго 164 раздачы за фінальным сталом, каб забяспечыць сабе перамогу, што зрабіла фінальны стол галоўнага мерапрыемства самым кароткім у апошні час. Дзень 10 быў самым хуткім на дадзены момант, ён доўжыўся менш за тры гадзіны пасля таго, як Адам Уолтон выбіў трэцяе месца і выйграў $4 000 000, а таксама пасля кароткай гедз-ап барацьбы паміж Вайнманам і Стывенам Джонсам, інвестарам у нерухомасць з Арізоны, чые захапленне покерам цяпер прыносіць яму $6 500 000.
Вынікі фінальнага стала галоўнага спаборніцтва WSOP 2023
Вайнман, якому падтрымку аказалі ўсе зоркі, у тым ліку трыа шасціразовых уладальнікаў бранзалетаў у асобе Шона Дыба, Джоша Ар’е і Джэйсана Мэрсіё, усміхаўся больш за ўсіх усяго ў цэнтры падзей Horseshoe Event Center, разважаючы пра перамогу ў найбуйнейшым турніры WSOP Main. Мерапрыемства ў гісторыі, пабіўшае рэкорд, устаноўлены ў 2006 годзе, калі Джэймі Голд выйграў $12 000 000.
«Я заўсёды адчуваў, што покер рухаецца ў кірунку згасання, але ўбачыць лічбы на Міжнароднай серыі сёлета было неверагодна», – сказаў Вайнман. «І выйграць у гэтым Галоўным мерапрыемстве падаецца нерэальным. Я маю на ўвазе, (у покерным турніры) столькі шанцу. Я думаў, што гуляў вельмі добра, але так шмат раздач, у якіх мне неверагодна пашанцавала ў сітуацыях.»
“Мабыць, прыйшоў мой час”
Будучы адзіным уладальнікам бранзалета сярод трох гульцоў, якія вярнуліся ў Дзень 10, Вайнман, які ў мінулым годзе перамог у турніры №30: $1,000 Pot-Limit Omaha 8-hands, выйграўшы $255,359 і сваю першую частку золата WSOP, упэўнена пракіраваўся да апошняга дня, дзе мог усё гэта выйграць.
Вайнман заслужыў гэтую ўпэўненасць пасля таго, як выжыў за фінальным сталом, у якім удзельнічалі такія вопытныя прафесіяналы, як брытанец Тобі Льюіс (7-е месца – $1 425 000) і нямец Ян-Пітар Яхтманн (4-е месца – $3 000 000), адзіны іншы ўладальнік бранзалета сярод застаўшыхся дзевяці.
«Фінальныя сталы могуць развівацца па-рознаму», – сказаў ён. «Каб атрымаць фішкі, трэба некалькі карт, засталося шмат добрых гульцоў з значна большым турнірным досведам, чым у мяне. добрыя рукі ў патрэбны час, усё аб’ядналася».