У казіно VAVADA гулец сарваў Mega Jackpot у пастаўшчыка Relax Gaming (Dream Drop)
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
6 October 2022
ад
PavelFredooc
|
18 Адказаў
|
2,278 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Слот : Diamond Dream Drop
Стаўка : 20 рублёў
Памнажэнне : х2.986.964
Выйгрыш : > 1,000,000€
Рэліз слота адбыўся 5 кастрычніка (учора), а зараз слот недаступны на сайце па невядомых прычынах 😏
Будзем спадзявацца, што гулец атрымае свой прыз і вывядзе яго ў бліжэйшы час без праблем ✌️
@AffGambler
Абалела. Вось ён зараз ахрэнеў!!!! гэта блін сядзіш граеш, малішся, каб што-небудзь выпала) а выпала і сядзіш малішся, каб вывелі))) нерваў ніякіх не хопіць.
А іксы, канешне, крутыя на скрыне)
ВЫГРАШ, ЯКІ ПРОГРАМРАВАЎ У VAVADA😱
Жаніх многія ўжо ў курсе, што сёння ў нашым праекце спаў вялізны Jackpot. Наш гульняр здабыў выйгрыш у 59 739 297 RUB. Гэты выйгрыш прайшоў праверку і мы выявілі памылку ў налічэнні з боку правайдэра на суму 27 349 889 RUB.
Па канчатковых падліках выйгрыш складае цэлых 87 089 186 RUB і ўжо налічаны на рахунак гульца🎉
Сусветна хутка чакайце інтэрв’ю з гэтым неверагодным шчасліўчыкам, у якім ён падзелiцца сваімі ўражаннямі і планамі на свой грашовы прыз.
Не ўсе вераць, але такое сапраўды здараецца!🤞
Вось гэта нумар!!!!памылка з боку правайдэра на карысць гульца.яшчэ і на 27 лямоў.яшчэ і аддалі грошы,вось гэта фантастыка)))
Мае віншаванні шчасліўцу,толькі б у справу выйгрыш пайшоў))
Вось гэта нумар! Нават тут хацелі наябіць.
…)тым болей інфа ад )))))))))))) …афгемблера..)))які ўвогуле не мае ні кроплі сумлення ў прынцыпе і даверу да яго няма ні ў чым.Лічу што не трэба на гэта падавацца ў прынцыпе!Гэта АБСУРД!І не больш!
да, дакладна, менеджэры вавады на якімсьці лівым сваім акке злавілі джэк, папілілі паміж сабой, а нам тут вешаюць на вушы.
😎 ГЭТЫ САМЫ JACKPOT 👉
Такія грандыёзныя выйгрышы бываюць рэдка і мы вельмі рады, што менавіта наш гульняр Player41284 здолеў сарваць прызавы фонд у 87 089 186 RUB! Ад душы віншуем шчасліўца. Такой выйгрыш не мог абмінуць нашу рубрыку “інтэрв’ю”, таму глядзіце, як гэта было:
– Што вы адчулі, калі ўбачылі выйгрыш на экране?
– Калі шчыра, я не паверыла… Лічба ўвогуле неймаверная была, я выйшла правеціць, вярнулася і нічога не змянілася. Абнавіла старонку, але рахунак застаўся ранейшым. І толькі тады да мяне дайшло, што гэта нібыта рэальна. Хоць мне да сёння з цяжкасцю верацца ў тое, што са мной здарылася.
– Памятаеце, чаму абралі менавіта гэты слот?
– Гэта быў новы слот Dream Drop Diamonds. Думаю, практычна ўсе абавязкова спрабуюць шчасце ў навінках. Дадатковым плюсам пры выбары стаў факт, што гэта адзін з маіх любімых правайдэраў. Бачу, што многія ў канале лічаць мяне хайролерам, але на самой справе я ніколі асабліва не рызыкую. Гуляла са стаўкай у 20 рублёў і на 20 або 21 кручэнні я ўжо збіралася выходзіць, але выпадзе бонус Dream Drop. Спачатку выпаў Major, чаму я ўжо вельмі абрадавалася. А потым упаў і Mega, гэта было нешта нереальнае…
– Упэўненыя, што гэта ваш самы вялікі выйгрыш) Як гэта зменіць ваша жыццё?
– У матэрыяльным плане так, жыццё зменіцца. Такое дакладна бывае толькі раз у жыцці. Вядома, буду вырашаць пытанне з жыллём і шукаць разумныя варыянты ўкладання. Прыдбаю тое, пра што даўно марыла, але праца нікуды не дзенецца. Цяпер гэтым выйгрышам я змагу дапамагчы сваёй сям’і і можа быць нават замяніць брату сэрца….
– Пасля такой перамогі лічыце сябе супер шчаслівай?
– Шчыра? Не ведаю. Гледзячы на тое, што адбывалася ў маім жыцці апошнія паўтара года, гэта як кампенсацыя лёсу.
– Плануеце працягваць гуляць у казіно?
– Думаю так, але на маім ранейшым узроўні. Цяпер я дакладна ведаю, што Vavada сумленна па адносінах да гульцоў. За год гульні на ўласным вопыце праверыла.
– Які савет далі б гульцам, жадаючым сарваць хаця б 1\10 ад вашага выйгрышу?
– Мабыць, верыць, але не замыкацца на гэтым і мець “тармазы”. Гэта забава можа быць толькі невялікай падсілкоўкай, але дакладна не мэтай у жыцці. Знойдзецца яшчэ той слот, які і вас здолее асчастлівіць.
– Калі б вам прапанавалі падвоіць выйгрыш, сыгралі б ва-банк?
– Не люблю марна рызыкаваць. Для мяне пералік выйгрышу ўжо аказаўся дадатковым шчаслівым білетам, пасля якога я заплакала)
я магу дапусціць)))…..У наш цяжкі час менавіта дапусціць !Што гуляючы сапраўды на вялікія сумы можна ………. нууу можна там…………… прынесці мільён іншы…нууу два мільёны.Нууу тры мільёны ад сілы звычайнаму гульцу і то………кукушку вынясуць пры вывядзенні і правераць усе аналізы!.І то)))Хутчэй за ўсё адменяць і скажуць, што збой у вытворцы!А як жа!Калі гулец прайграе – то гэта гульня, а калі принёс – то гэта збой і глюк!)))))Самі ўсё ведаеце!І УСЁ!Ўсё!
Тым больш, дзе Вавада і дзе ліцэнзійны софт?!)))І яшчэ такі ЗАМРОЧНЫ ПЕРАМОГА)))БЕЗСЭНС, ГЭТА!і НЕ БОЛЬШ!Мне сказаць больш няма чаго!Гэта размова ні пра што!Нават у пф і Битстарз больш няма ГУЛЬНІ!НЕ ЁСЬ І ЎСЁ!гАДА ТРЫ Як ТОЛЬКО СЛІВАЮЦЬ ЯНЫХ УСІХ АБСАЛЮТНА!а ТУТ ЯКАЯ-ТА НЕСЧАЎНАГА)))))))))) ВАВАДА
Думаю што праўды мы ўсё роўна не даведаемся, тым больш Шчаз… “Мая” бы паверыў, калі б у нас на рэсурсе адзін з тых хто доўга на форуме занёс штось падобнае, тады так, а так… Словы словы і больш нічога)
Вось менавіта! Тым больш са слоў аф гембббблера!
Лям еўра, канешне, крута!Толькі ў мяне ў вавадзе адны прайгрышы?
Калі ты не перастанеш тупа “балаболіць”, не падмацоўваючы свае словы доказамі, якія будуць зразумелыя асабіста мне, ты сапраўды завяжаш з гульнёй, ну або прынамсі з нашым форумам. Кожнае наступнае тваё паведамленне я бяру на асабісты кантроль, а значыць, ставлю цябе на прэмадэрацыю. За прэмадэрацыяй ідзе онлаід.
У цябе ёсць 10 дзён, каб выпраўіцца.
Вау крутяк,мільянер з трущоб)на ўсё жыццё аформіў зарплату сабе.
МільянершА 🙂
Dream Drop выплочвае правайдэр, і я думаю, яны сочаць за тым, каб бабкі дайшлі да атрымальніка, а не селі ў кішэню ўладальніка казіно…. Так што афф гамблер тут увогуле ні пры чым як бы…
Везе жа камусьці) Слот выйшаў 5-га і 6-га ўжо забралі джэкпот. Удача проста топ.