У гарэлцы пірацкі софт?
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
21 May 2024
ад
Misha55
|
126 Адказаў
|
7,126 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паважаныя карыстальнікі, гэтым паведамляем, што мы выступаем у якасці афіцыйнага прадстаўніка кампаніі VODKA BET. Усе пастаўшчыкі паслуг звязаныя з намі праз ліцэнзаванага агрэgatара правайдэраў, і прадастаўляемыя імі спасылкі адрозніваюцца ад тых, што выкарыстоўваюцца для прамога падключэння.
Праект ліцэнзаваны, што выключае падключэнне нізкаякасных правайдэраў. Mamba Edge B.V. ліцэнзавана і рэгулюецца Gaming Services Provider N.V., ліцэнзія № 365/JAZ.
Дзякуй за адказ і за тое, што праявілі актыўнасць, а то мы ўжо пачалі перажываць, што мэнэджару напляваць на нас.
Ну ўсё, разыходзімся і… І працягваем уносіць дэпазіты з надзеяй на “тлустыя” выйгрышы
Вось цяпер усім стала зразумела, што ў онлайн казіно з такім арыгінальным назвай VODKA усе пастаўшчыкі паслуг маюць ліцэнзію. Засталося даведацца якую менавіта ліцэнзію, няўжо тую, самую “топавую” у гЭмбле – Кюрасао)
смешна
Не ведаю ў чым праблема. І не разбіраюся, але прэтэнзій да гэтага праекта зусім не маю, хуткія дэпазіты, як і вывады. Аўтаматы гуляюць даволі добра, інтэрфейс, меню і іншае – усё дастаткова проста і зразумела. Ну галоўнае, каб гулялі болей-менш і тады можна правесці свой час за любімым забаўленнем.
Я магу са ўпэўненасцю сказаць, што софт палёны, і што будзе ў тэме далей. Прадстаўнік эндорфины будзе моўчаць, а водка і далей будзе абманваць даверлівых гульцоў, выставіўшы кожнаму асобную аддачу. Мая парада – не гуляйце ў гэтым казіно, пакуль не адкажа прадстаўнік эндорфины, альбо пішыце гульнявым пастаўшчыкам, якія адказваюць на такія запыты. З вас зрэзваюць вельмі шмат бабла без найменшага кантролю. І нават калі вы ў полюсе, вам на хаду могуць індывідуальна перазагрузіць сесію ў той самы момант, калі ўсё гуляла, і выставіць рпт 48,2. А з такім рпт вы вь@беце ўсё вельмі хутка. Пакуль не адкажа прадстаўнік эндорфины, то памятайце, што вас маюць, і нават калі высветліцца, што софт палёны і гэта прызнаюць, казіно водка цяперашні абман сваіх гульцоў не верне вам розніцу ў прайграных дэпах і вывадах, а проста страціць частку рэпутацыі і будзе адкрываць і далей скам-праекты.
Ну што тут скажаш, палёная гарэлка ніколі ні да чаго добрага не прыводзіла, так што восьС)
Атрымліваецца, цар ня сапраўдны?
Па скрыншотах вышэй скажу, што глупства глядзець на URL, усё залежыць ад пастаўшчыкоў (яны ж рэселеры софту).
Увесь софт на рынку прадастаўляецца афіцыйна, хутка рэпліку пад софт не напісаць і не падрабіць, а калі думаеце, што софт падроблены, параўноўвайце спасылку ў толькі што выйшаўшага слота ад правайдэра і слота, які на скрыншоце раней, калі ідзе гаворка пра Endorphina.
А што датычыцца спасылак, ну пускаюць трафік як могуць, каб абыходзіць блокіроўкі з боку мясцовых правайдэраў.
Водка – днішча,адны дэпазіты
Вазьмі, напрыклад, гульню на бонусы (деп бездеп) і на рэал, розніцу, думаю, заўважыш
Ты з тых людзей, што калі раптам доўга прайграюць, то значыць усё, ртп скруціла? алё, гэта казіно!
Я столькі гуляў і ў дэмарэжымы і браў бездепы, і ў мяне не было нейкіх заносаў.
Чыста як пашанцавала, розніцы няма
Я б так не сказаў, вядома, але пасля першага вываду нешта перастала працаваць. Так ва ўсіх казіно нічога незвычайнага, пасля вываду лепш зрабіць перапынак і не гуляць працяглы час
Хто-небудзь дайце спасылку на тое, як праверыць, падробка гэта слот ці не…
Пстрыкаеш правай кнопкай мышы, калі слот адкрыты, і глядзіш
Добра растлумачылі)))
Праўой кнопкай мышы, калі слот адкрыты, выбіраеш паглядзець код і глядзіш, з якога сервера загружаецца слот
У мяне дарэчы на водке эндорфина наадварот добра заходзіць. Лепш чым у астатніх праектах
@izi43rus
Новарэгі хваляць Водку, там у Endorphina нічога не іграе, спачатку пару раз дало, потым усё на працягу месяца сасала, такая гульня толькі ў гэтым казіно.
Хай самі хлебаюць сваю Водку.
@www420xe
Я ў гарэлцы год, гуляю ў асноўным Endorphina. Вывады ёсць. Як і замазкі. Але акк плюсавы.
@www420xe
Я год на гарэлцы, высновы пастаянныя, так сама як і замазкі. У прынцыпе плюс-мінус як і ў іншых праектах. Асабіста ў мяне Endorphina гуляе на ўра, але Pragmatic на гарэлцы ў мяне не пад’ёмны.
@www420xe у мяне гарэлка каля 3 месяцаў нічога не давала, потым плюнула якраз у Endorphina
паленая гарэлка гэта дрэнна) ну калі па справе, у многіх казіно трансляцыя з незразумелых адрасоў, вялікая іх частка не вельмі законная
здаецца нармальны казік, хутчэй за ўсё праз каго-небудзь софт купілі. Галоўнае, каб казік выдаваў і выводзіў, а астатняе ня важна
@zefir221025 прадстаўнік адказаў, сказаў, што ўсё ліцэнзавана
а ўсе астатнія казіно самыя сумленныя