У гарэлцы пірацкі софт?
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
21 May 2024
ад
Misha55
|
126 Адказаў
|
7,126 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння выявіў, што ў водцы ў зыходным кодзе трансляцыя слота ідзе невядома адкуль.
Для параўнання выбраў Endorphina, зайшоў у ваваду і криптобосс, там трансляцыя ідзе з афіцыйнага сервера Endorphina.
Зрабіў скрыншоты, на іх бачна зусім невядомы адрас трансляцыі слота Мінотавр у казіно водка. І такія адрасы ў іншых правайдэраў.
Што думаеце?
А якая розніца? Большасці нават калі дакажаш, што ўвогуле ўсе казіно і правайдары – гэта скрыпт, яны што будуць гуляць менш? Хоць аднаму гульцу дапамагла чымсьці ліцэнзія казіно пры скаме?
Я памятаю перад Новым годам была сітуацыя: у роялах казіно хваля, у іх праходзіў турнір у правайдэра плейтек. Я заплаціў нешта ў раёне 30к, круціў са стаўкамі 20-30 р, мае 30к зляцелі за пару гадзін, максімальны ікс, які я лавіў, быў х35… І мяне пазабаўіла потым тое, што я ўбачыў, тыкнуўшы на чарговы слот ад плейтэка надпіс – злучэнне і па-англійску Vukan з лічбамі. Я спытаў у чаце хлопцаў: а што гэта такое ў вас? І скрын паказаў. Які вулкан? У вас жа не паль стаіць? А яны мне кажуць – не, гэта проста ў нас раней казіно да ребрэндынгу вулкан або азартмания або залупаманія ці як гэта называлася. Толькі пры чым тут старое імя скрыптавога казіно і сувязь гульнявога сервера левога з назвай вулкан, мне нічога не адказалі на гэта. Калі ў іх у хвалі гэта стаяла, па сутнасці гэта ўвесь час у сетцы роялаўскай і стаіць па сённяшні дзень. А куды ты пажалуешся тады і што зменіш?
Напішаць ліцэнзятарам? Табе нават нічога не адкажуць
Напішаць правайдэру? Табе таксама нічога не адкажуць
А так калі глядзей глабальна, круціш ты слот, праверыў нібыта з афіцыйнага сервера ідзе. Але ж бываюць і вельмі часта такія сітуацыі, калі слот падвіс – павольнае інтэрнэт-злучэнне/ злучэнне, дзе гарантыя што не зрабілі падмену сервера падчас гульні? Ты будзеш правяраць кожныя 5-10 хвілін? Ды нават калі ты на відэа запішаеш або зробіш скрын, скажуць фоташоп або мантаж або ўвогуле ніхто нічога не скажа, пару чалавек пабузіць ды і забудуць усё, будуць працягваць круціць карцінкі.
Я гуляў у онлайн-казіно гадоў 8 напэўна, мне так здаецца і многім, хто катаў доўга, што раней аддача значна лепшая была, сітуацыі, калі ты зрабіў дэп і яго няма праз 5 хвілін умовна, я такога нават не ўспамінаю. Я памятаю, што гадоў 5 таму ўздымалася тэма пра гэта публічна, быў такі персанаж Стриж, ён на стрэмах пра гэта распавядаў, а сэнс яму было выдумляць ці яшчэ што, калі ён далёка не бедны быў, але лудзіў у розных стрим-рейсах і іншая фігня, падазрэнні ў яго былі.
Што ёсць розныя серверы, у гэтым я ўпэўнены. І калі, дарэчы, адбываюцца сітуацыі, круціш слот, кінула са слота, а ў цябе быў спін з выйгрышам, а табе яго не залічылі і пасля перазаходу ў слот выйгрышу няма – ці не прамое гэта доказ падмены сервераў? Што твае бабкі засталіся на іншым серверы. Такое ў любым казіно можа адбыцца, сапорт скажа – зробім запыт да правайдэра і чакай тыдзень-дзве-месяц. Дык і ў любым слоце на ўсякі выпадак у правілах пазначана: пры любым тэхнічным збое – выйгрыш будзе канфіскаваны. Нават калі якімсьці цудам занёс шмат, у цябе гэта адабяруць і такое ўжо не раз было, у арбітражы на форуме. Скажуць лаг/баг – выманне)
Я вельмі часта гуляю ў Водку, таму думаю трэба каго-небудзь, хто шарить, спытаць. Можа Ленін што падкажа. А так вельмі нават цікава.
Я, канешне, паранояй не пакутую. Але цяпер праводзяцца тэхнічныя работы ў правайдэраў слотаў на водцы. Даступныя толькі белатра, аматик і томхорн. Астатнія выдаюць памылку.
Даўно заблакіраваўся ў VodkaBet.
Спачатку далі нешта выйграць, потым штук 20 дэпазітаў запар як у ўнітаз
Зараз зайшоў паглядзець і сапраўды ўсе слоты не працуюць.
У аматик зайшло, але там чамусьці не адкрываецца “исследовать элеменет”
Ну ў аматика ж як бы па-іншаму ўсё ўладкавана. У яго ж адна вялікая агульная сесія і ў кожнага спіна сваё айдзі. Занадта складана, я не шару.
@@vyacheslavlenin Хацелася б пачуць меркаванне прафесіянала)
Ёсць такі варыянт, што яны купляюць софт у пасярэднікаў, як тая ж ПФ. Але лепш праверыць і ўдакладніць у саміх Эндорфіны, ці працуюць яны з Водкай і ці іх гэта софт.
Калі да канца тыдня хто напамянае, пагавару з провам
Справа ў тым, што які адрас у Водцы ў Эндорфіны, такі ж адрас у Прагмаце, напрыклад. Трэба было зрабіць скрыншот, цяпер увогуле ні ў якія слоты не заходзіць, апроч Аматыка.
Добра, дзякуй, нагадаю ў канцы тыдня.
Менавіта, у той жа ПФ софт праз пасярэдніка і таксама адрас агульны ў розных провах, але перабдзіць, лепш чым недабдзіць, таму трэба будзе даведацца ў самога прова.
Жадана ў асабістку, бо шмат працы і тэмы я чытаю толькі калі кідае мадэратар
Хутчэй за ўсё выкарыстоўваюць пасрэдніка, я гуляў у казікі, дзе, напрыклад, з прамых сервераў для РУ IP Endorphina, Playson, Pragmatic нават не грузяцца, адрасы, канечне, сумніўныя, але як я сказаў, хутчэй за ўсё пракладку выкарыстоўваюць.
Думаеш усе правайдэры, нават калі праз пракладку, будуць усе ісьці праз адзін адрас? Тут прагмат, ендорфина і пнг ішлі з гэтага адрасу.
Хутчэй за ўсё так, але трэба праверыць, думаю, у іх ёсць нейкія дамоўленасці, пра гэта, натуральна, ніхто не скажа.
Ну Славе потым нагадаю, ён даведаецца, а там паглядзім)
Ну так напэўна амаль усе казіно заключылі дамову з афіцыйнымі правайдерамі і ў іх ёсць пагадненне.
Толькі з кожнага спіна яны павінны плаціць працэнт правайдэру.
А калі свой левы сервер падключаць часам (ці заўсёды) для паловы акаўнтаў – то ніякіх працэнтаў Эндорфіне, Плэйнго, Ноулімiту.
Такі даа… Нічога не застаецца, як дачакацца адказу правайдэра, так што чакаемС што скажа Славенцій.
PS. Нядаўна паглядзеў запіс строму гэтага года з “водкі” на рулі, так там “тупа зліўная” гульня(((…
Вельмі цікавае пытанне ўзняў Міша, буду сачыць за тэмай, чакаць адказу Славы, бо сам у гэтым не разбіраюся, але для мяне гэта актуальна, бо ў апошні час часта гуляю ў іх.
аналагічная сітуацыя
Пытанне адпраўлена
Таксама прадстаўнік казіно далучыўся да тэмы
Чакаем.. мне вельмі цікава стала!
Я б хацеў яшчэ задаць пару пытанняў прадстаўніку наконт працы сайта і правілаў. Вось чакаю, як ён тут што-небудзь напіша.
Адна магу сказаць – водка пачала скочвацца роўна пасля таго як іх сталі стріміць топ чэлы тыпу данлудана і г.д. і пайшоў трафік гульцоў, дапусцім гэта адбілася на персанальным бонусе дзе ты зліваеш 300-400 баксаў а табе ДАЮЦЬ АДЗІН БАКСІК 😀 гэта проста жах…а раней за злітыя 10к рублёў мне давалі 100 спінаў па 20, а цяпер на атрымай баксік … пры тым не 1 раз такое, а ну і яшчэ яны з асалодай апракінулі старых гульцоў т.к. зараз новым даюць круты бонус на першы дэп – а раней такога і побач не было.
З гэтым згаджаюся. Пра персанальны бонус дадам, што ён, відаць, зафіксаваны на 1 долар, бо заліеш пару тысяч рублёў або пару дзясяткаў – усё роўна будзе 1 долар. Але ён хаця б стаў працаваць: у першы месяц пасля абнаўлення, калі яго можна было выбраць па кнопцы, ён у мяне зусім не налічваўся, незалежна ад прайгрышу.