У дачыненні да стрымера Mellstroy заведзена крымінальная справа
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
23 October 2020
ад
PavelFredooc
|
19 Адказаў
|
13,799 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На стрымера Андрэя Бурыма, вядомага як Mellstroy, узбудзілі крымінальную справу пасля таго, як ён пабіў дзяўчыну ў прамым эфіры. Пра гэта піша агенцтва «Масква» са спасылкай на крыніцу ў праваахоўных органах.
Па дадзеных суразмоўцы журналістаў, справу ўзбудзілі па артыкуле 116 КК («Пакаленні»), максімальнае пакаранне па якім – пазбаўленне волі на тэрмін да двух гадоў. Паводле медыцынскай даведкі, Бурым прычыніў дзяўчыне «закрытую чэрапна-мазгавую траўму, сутарма мозгу, ўдары мяккіх тканак левай шчэкавай вобласці, мяккіх тканак шыі і груднога аддзялення пазваночніка». Ён знаходзіцца пад падпіскай аб нявыездзе.
Стрымера дапыталі 22 кастрычніка, з аддзела міліцыі яго суправаджалі ахоўнікі.
На зону ўсіх такіх стрымераў😉
Зараз яго маман па яго словах будзе балты паліраваць. Шызік цяпер даведаецца адваротны бок медалі.
Даўно пара,неадэкват,хворы чал.
Спадзяюся, будзе на аднаго підаблогера менш
Гэта дакладна неадэкват поўны дзібіл мля )
чем неадэкват то, гэта ўсяго толькі вобраз) у дваццаць з капейкай выйшаў на заробак, проста камунікуючы з шаболдамі на стрымe, у энную колькасць мільёнаў на тыдзень)) тое, што ўсё прайграў па глупасці – гэта так, спачатку джой паслаў, палічыўшы, што іншыя казі не па 1.5-2кк за стрым будуць плаціць, а па 3-3,5кк, а потым яшчэ і крышняк на гэтым фоне ў моманце зьехаў.
Прыехаў з Беларусі ,ПУСТЬ каціцца обратно гніда – Нармальных пацанаў там тьма . нічога супраць не маю . БЕЛАРУСАЎ лічу іх Братамі , але такую гніду ў рад з ментамі іхнімі – самі дагадуйце куды ,а то яшчэ на мяне тэрмін заведуць
Бля тут яшчэ даныя пашпарта ў адным пасте ,тэрмінова трэба выдаліць пакуль не прыехалі 😂😂😂😂😂
яны ўжо едуць, не дрыгайся, цара яшчэ згадай, каб напэўна😂
я ўжо паехаў хех ,а ж дзіўна так . . . здавалася дэмакратыі ішлі ,а прыйшлі да ўзроўню рэспублікі жоўтых бананаў ,
думаю, у рэспубліцы жоўтых бананаў прасцей, чым у нашай дэмакратыі))
Усё гэта хня…
Вось у мяне цыгарэты скончыліся,а вось гэта ўжо трагедыя!)
ага, і Верона Ювентусу не забівае, печаль на печалі
зараз я цябе здзівлю ,на днях яны звярглі ўладу ,якая выбары пад сябе ладзіла ))ну як звычайна . Сябры Расійскай Федэрацыі
Нармальна так запытвае за стрым 3-3,5к а тэлок ён сам аплачвае?) можа гэта яшчэ не дорага, тады))
Блогера Mellstroy, які збіў дзяўчыну ў стрыме, прыгаварылі да шасці месяцаў выпраўных работ
Стягнуты ў карысць пацярпелай грашовыя сродкі ў памеры 22 444 рублёў(у частцы аказанай медыцынскай дапамогі), у лік кампенсацыі маральнай шкоды грашовыя сродкі ў памеры 50 000 рублёў.
А ці не замала ці “далі” стрымеру, за пабіццё пад камеру ў прамым эфіры… 😎
Ён дзяўчыне прапаноўваў лям і закрыта справа,но яна хацела больш каля 5 лямоў)у выніку 70к лол)