У чаканні верыфікацыі зліў 1,4 млн
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
1 лістапада 2022 г.
ад
PavelFredooc
|
16 Адказаў
|
848 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Засталося 100к ад паўтара лямаў, астатняе зліта…
ну што тут скажаш… калі чалавек можа дазволіць сабе заліць 1,4 грошай – значыць для яго гэта не такія ўжо і сур’ёзныя грошы
я калі 10-20к заліваю то валасы на задніцы дыбом стаяць і не хочацца прачынацца раніцай
Я здзіўляюся ,нават навошта гуляць ,ведаю за раней ,што гэта скам казіно ,колькі людзям тлумачыць, што кідаюць !!!Менавіта гэта казіно ,водгукі можна прачытаць колькі людзей кінулі ,радуйся што цябе проста не заблакавалі або не знайшлі мультык !!!Усім Добра ,ума і перамог!!!
цікавае кіно
Стаўкі трэба прымаць-зліе ўсё ці яшчэ падніме)))))))
Лудзіць не па-дзецку😁
Надзеюся, з двух лямоў у мінус не сыдзе😁
хай чалавек піша артыкул як яны паднімае з 25 000 -два мільёны
што тут сказаць, адназначна “жырна” пафартаніла. Рэальна буду “трымаць” за яго кулакі… Галоўнае не працягваць зноў гуляць, а то трэцяга фарту можа і не здарыцца.
Будуць цягнуць цяпер, каб ён зноў прайграў, ужо адмазаныя 2кк. Калі нават не будзе гуляць, прыдумаюць нейкі макс-вывад, напрыклад х5 з бонуса альбо мультыакк. Гэта ж ванвин, першыя сярод кідалаў. А хто іх рэкламуе – увогуле асобнае біясмецце.
Няхай зараз жа лезе ў правілы, робіць скрыншоты, што няма макс вывадаў з бонуса. Бо намалююць і скажуць, што так і было. А потым дакажы.
да не я не веру ў гэта гэтага не можа быць кааааак ???? я граю 20 гадоў і ……. слоў, кароч, няма такога не можа быць і кропка.
Штосьці даўно тэма не абнаўляецца, цікава, чым усё скончыцца?
нейкае адчуванне, што чел з 2 лямамі проста патроліў і зваліў.
Шчыра вельмі слаба верыцца ,што гэта праўда.Ён цудоўна разумеў что скам ,кідалова ніхто не адмяняў.
Сам сабе беды нарабіў
Для тых хто гуляе па вялікіх стаўках усё заўсёды заканчваецца аднолькава, там спыніцца практычна нерэальна.