У Бразіліі ўпаў НЛА
Пагаворым пра жыццё
|
18 мая 2020 г.
ад
VyacheslavLenin
|
20 Адказаў
|
487 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У ноч з 12 на 13 мая 2020 года, у Пау Гранде (раён горада Маже, прыгарад – Рио-де-Жанейро, Бразілія) упаў НЛА. Паводле папярэдняй інфармацыі НЛА ўпаў у невялікае возера, дзе застряў у дыяганальным становішчы.
Інфармацыя аб форме і становішчы аб’екта атрымана з радыёперамоваў бразільскіх вайскоўцаў. Іншай асаблівай інфармацыі няма, таму пераказваем тое, што вядома, па парадку.
Як ужо было сказана – позна ўвечары бразільцы назіралi скапленне НЛА, якія сталі для ўсіх ужо звыклымі. Там было некалькі яркіх каляровых сфер і адзін велізарны трохвугольнік, які, здаецца, быў няспраўны і страціў арыентацыю ў прасторы. Потым якісьці з аб’ектаў упаў і многія ўбачылі успышку.
На дадзены момант гэта ўся відэаінфармацыя пра здарэнне і яе як бы мала для высноваў. Аднак вусных сведчанняў ВЕЛЬМІ МНОГА, уключаючы запісы радыёперамоваў вайскоўцаў.
Па інфармацыі мясцовых жыхароў яны самі толкам не зразумелі, што адбылося – хтосьці бачыў успышку, хтосьці чуў гуркат, але так успышвае і гуркоча вакол пастаянна, напрыклад – маланка. Аднак проста пасярод ночы да іх прыйшлі вайскоўцы і пачалі настойлівыя дапыты па пытанні хто і што бачыў.
Паралельна ў жыхароў прылеглых раёнаў адабралі мабільныя тэлефоны, у раёне выключылі інтэрнэт і мабільную сувязь. Сам раён апячатаны і людзі толькі шчыльна стаяць перад плотам, абмяркоўваючы навіну і не разумеючы, што адбываецца.
Колька відосаў пруфоф
Кусок лепшай якасці
Момант падзення!
Разбор самага першага відэа
хз хто за тып але расказвае падрабязна
наркаманы
я сам у сябе бачыў такую куйню калі шмат тарэлак ўсталі ў круг і круціліся па гадзіннікавай стрэлцы,а потым супраць гадзіннікавай стрэлкі і разляцеліся па баках.
а да гэтага я яшчэ некалькі разоў бачыў тарэлкі але толькі ў малых колькасцях у першы раз адну тарэлку а ў другі раз дзве.
даўно ўсім ясна што мы не самі ва ўсім Сусвеце я думаю што НЛА нас высадзілі на зямлю як саджанцы і назіраюць за намі,як мы жывём і развіваемся…….
Вельмі інфарматыўна)))
Гэта сумна. А я ўсё ж такі верыў што ты адзін такі 😎
Цяпер такіх тыпаў канапавых ікспердаў развядзецца неверагодна шмат. А потым аказацца якая-небудзь хня тыпу дронаў ці ваенных распрацовак-выпрабаванняў.
Зноў жа НЛО гэта не значыць жа, што гэта іншапланетяне, як сцвярджае наш высокаінтэлектуальны іксперд Алёша. Гэта ўсяго толькі нешта лятучае, што не змоглі распазнаць. Не больш за тое.
Але ведаючы які ты скептык, сцвярджаць што гэта не пазазямное ты таксама не можаш)
да і на відосе паглядзі свячэнне і памеры, відавочна не дроны
Не скептык. Тэарэтык. Гэта трохі рознае.
Наркоманг, калі ў цэлым_)
Каля 16:00 (па мясцовым часе) 11 мая ў вёсцы Махуну, якая знаходзіцца ў дэпартаменце Боканда рэгіёна Н’Зі – у цэнтральнай частцы Кот-д’Івуара, з аглушальным гучаннем упала металічная труба даўжынёй больш за 10 метраў.
Мяркуецца, што труба – фрагмент ступені кітайскай ракеты-носьбіта “Чанчжэн-5Б”
так гэта паліўныя бакі нашай Ангары разарваліся і ўпалі, запушчанай у 2011 годзе..
ну я хуй ведаю адкуль з неба труба ўпала галоўнае каб на каго-небудзь не ўпала)
мяне ва ўсіх гэтых гісторыях дзівіць адно, як нейкія тэлкі пазуюць на фоне ежы ў закусачцы на курорце, фоткі, відэа, усё ў HD‑якасці, на твары бачны кожны вугорчык, як здымкі відэа НЛА, дык гэта абавязкова знята ў поўную цемру або ўначы, на кітайскія мыльніцы з размытым выявай і дрыготкімі рукамі…😁
ну некаторыя відосы вышэй даволі прыстойнай якасці напрыклад з агнямі
я, хрэн ведае, мабуть зноў трэба бегчы ў магазін запасіцца тушонкай і макаронамі, але даўно пісалі першы кантакт будзе ў 2020 нейкім там годзе..
Першы кантакт ужо даўно быў. І вынік гэтага кантакту вы ведаеце хто 😁
Па ходу ў іншапланецян ёсць такая ж краіна, як Расія, і там вырабляюць караблі, якія пастаянна падаюць, а мясцовыя жыхары угараюць, як мы над дронам пошты Расіі, які адразу разбіўся
Заеб…цца на металалом здадзяць))
ага)) знята на ліхтарык ад запальнічкі з адлегласці дзесяці святловых гадоў) а талеркі ўвогуле бачу па некалькі разоў на дзень, асабліва калі на кухню заходжу)