Турніры па рулетцы Риобет
Турніры па рулетцы ў казіно
|
24 December 2015
ад
noorion
|
22 Адказу
|
3,640 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паспрабуем, можа, знойдуцца рулетачнікі, якім цікавыя турніры ў Рио.
І так, раней ігра шчыльна ў турах у Лайф рулетку (Рио) мой рэкорд быў 3 дні запар на 1-м месцы) апошні час пасіўна, гуляю ў асноўным у вялікі тур, не ведаю, мне здаецца зараз няма такога ажыятажу там
Ну, зразумела. Цяпер турніры даступныя толькі за манеты, а манеты за рэальныя стаўкі налічваюцца. Халява скончылася.))
Ну так можна ж памяняць на рублі, але аддача не такая, як раней з гэтым КЧ
Ну я б не сказаў, апошні раз гуляў у турніры ўжо за манеты, падымаўся да 2-га месца, потым праўда зліў, і так пару раз пакуль манеты не скончыліся.))
многія гульцы выказалі жаданне сыграць у рулетку ў тэме адмірала.
Можа Ріобет не адмовіць правесці турнір для форумчан
Прадстаўнік ёсць на многіх форумах нават пустых
прадстаўніка риобет пазваў на форум. паглядзім, што атрымаецца
Маладзец, прадстаўнік тут не перашкодзіў бы
толькі ў ріобет гуляю ў турнірах)))) у дзясятку часта залазю, раз выйграў….. дрэнна, што за манеты трэба рубіцца даводзіцца… за наяўныя б…. ўсім прывітанне з ріобет!
Даўно не гуляў у вялікім турніры, пакуль як то так можа хто дагоніць яшчэ дзень да заканчэння турніру) без дакупак з 10к
вось бы так на рэальныя сродкі))
Рашыў запісаць кароткае відэа па сваёй тэме са стала вялікага турніру ў Рыа:
https://youtu.be/1cAiS1-9qjY
Вялікі тур у Рыя
даўно не займаў 1-ае месца)
бачыла цябе! шчыра віншую! маладзец!)))))
а я зліла 300 манет у глухую сёння па дурноце.. трэба было пазней зайсці… а я.. як заўсёды…))))
а так таксама часта займала розныя месцы
прызавы фонд, канешне, у гэтым быў УУУХ….
МарГоБлин йа…(((( МаргоБлин((((
Часам удзельнічаю ў рулетачных турнірах Риобета, але звычайна не хапае сіл своечасова спыніцца і, трапляючы ў дзясятку, зліваюсь. Раней турніры былі кожны дзень і пачатковы банк быў 5000 фішак. Зараз жа турніры праходзяць два разы на тыдзень і фішак даецца 50.
ну раскажы пра свае поспехі . у турнірах рио на рулетцы
Сёння з 50 накідаў да 700, а потым зліўся
ну сёння. я сам асабіста бачыў нейкі Zigzag быў на першым месцы потым зліўся.
а ўвогуле прызавыя займаеш ???
Апошнім часам няма, а так частенька volkov253634
volkov253634 не знайшоў . калі што Zigzag мой нік
У турнірнай табліцы 61 пазіцыя
усё знайшоў
Нядаўна праходзіў чарговы турнір па рулетцы без ZERO, моцна не рваў… Зрабіў мінімальны ўнёсак 1 еўра пакруціў трохі і спыніўся… Заняў ганаровае прызавое 4-е месца з выйгрышам 14 еўра. Як толькі грошы прыйшлі на гульнявы рахунак, паставіў на вывад, праз некалькі дзён выйгрыш паступіў на рахунак -;)
як люблю я рулетку.на рио гуляю