Турнір раз на месяц. Бай-ін $5+
Свет покера
|
22 кастрычніка 2015 г.
ад
Feya_Line
|
14 Адказаў
|
605 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прапаную стварыць турнір у ХомГейм Латеста.
Для пачатку турнір будзе праходзіць 1 раз у месяц, меркавана ў датах 28+ на выходныя.
БІ ў турнір будзе ад 5$ да 10$ для пачатку. турнір будзе запаролен. Хто ўнёс БІ таму і пароль.
Банкам зробім Фрыдока ну або любое асобу, каму можна даверыць усю суму.
Турнір будзе пачынацца ў вечаровы час, калі ўсе вызваліліся ад сваіх спраў.
Мінімальная колькасць удзельнікаў 6 чалавек.
Пераможца забірае УСЁ.
Выплаты адразу пасля заканчэння турніру.
Грошы будзем перакладаць на скрилл або вебмани,
6 макс, 9 макс і 10 макс.
Дып стэкі па 5 к
10 хвілін блайнды.
Я не ведаю, як стварыць галасаванне па пытанню БІ у турніры. Для пачатку думаю 5-10 баксаў будзе дастаткова.
Менш сэнсу няма. Бо калі БІ будзе па 2-3 баксы, то выйгрыш у 12-18 баксаў не вельмі як-то.
Можна ўзгадніць, калі менавіта і ў котру гадзіну. Таксама турнір можна зрабіць 2 разы ў месяц. У другую і чацвёртую тыдзень месяца на выходных.
Пішам сваю думку.
І калі можна прыкрепіць як-небудзь апытанне, які БІ у турнір 5 або 10 баксаў.
PS: плюс у тым, што грошы з выйгрышу вы можаце атрымаць адразу ж пасля турніру і вывесці іх куды вам заўгодна.
Будзе нядрэннае дабаўленне да ЗП у канцы месяца 50-100 баксаў, у залежнасці ад колькасці ўдзельнікаў.
Напрыклад Я і Килл ужо згодныя.
удзельнічаю)
не ведаю не ведаю ,калі гуляе больш за 5 мне ніколі не шанцуе ,пачынаю нядрэнна быццам,але потым зліваю ўвесь стэк 😏
Можаш каго-небудзь бэкнуць))
ну а калі пашанцуе. можна сарваць нядрэнны куш.
Бачна будзе ,колькі народу назбіраецца ! Гэта называецца, падары баксы аднаму чалавеку))) Усяго адно месца !
Фридоку можна дазволіць 1 рэбай)) яму ўсё роўна не фартуе (а банк напампуем)
Тю, а ты што хацеў? Уся соль у гэтым. А колькі рабіць месцаў, калі гуляе 6 чалавек? 3.. І па панту тады плаціць 10 баксаў за білет, каб выйграць 20?)
Ну калі ты далучысь, то нас ужо будзе трое. А то так кожны ўвойдзe і напіша – Ну не ведаю, паглядзім, колькі будзе.
тэма на вочы не траплялася, калі што я за.
Выдатна. Нас ужо трое. Хто яшчэ?
ну я не супраць) Калі гэта ўвасобім?
Рэалізуем нашу ідэю, калі сабярэцца мінімум 6 чалавек.
Нас ужо чацвёра. Хлопцы, давайце яшчэ двое падключайцеся (Дэн, калі будзеш гуляць, то перад гульнёй мы УСЁ БАБЛО СКІДАЕМ НА 1 чалавека. Напрыклад, Фрыдоку, не будзе такога, што Го, пацаны, я потым аддам) Яшчэ 2 і можна ўжо дату прызначыць першага турніру.
Яшчэ двое і дамовімся, калі будзем гуляць рэбэйт. Што вы. Фрыдок го. Хто там яшчэ Элман.