Турнір па рулетцы (Euro Roulette) з жывой трансляцыяй - Пападзі ў лік!
Турніры па рулетцы ў казіно
|
10 May 2016
ад
Pobeda
|
89 Адказаў
|
7,420 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добрага часу сутак, Шаноўныя гульцы і форумчане 🙂
Мы рады абвясціць яшчэ адзін турнір ад http://www.Pobeda.io для аматараў рулеткі з жывой трансляцыяй.
Прыза́вы фонд: x50 ад выйгрышнай стаўкі (да 25.000 расійскіх рублёў)
Правілы турніру:
1. Калі няма акаўнта, трэба зарэгістравацца на сайце Pobeda. У каго ёсць акаўнт, пачынайце з п.2
2. Заходзьце ў гульню – Пачаць гуляць у Euro Roulette
3. Трэба зрабіць адну стаўку ў адзін тыраж на 1 дакладны нумар. Максімальная стаўка: 500 расійскіх рублёў (глядзіце скрыншот).
4. Зрабіць скрыншот з выйгрышнай стаўкай у гісторыі тыражоў, для гэтага ў правым верхнім куце гульні трэба націснуць на іконку –![]()
5. Выкласці скрыншот у гэту тэму.
Тэрміны правядзення:
Пачатак разыгрышу: 11 мая 2016 года ў 14:00
Скончанне разыгрышу: у той момант, калі гульцоў апублікуе выйгрышны скрыншот у гэтую тэму.
Прыклады, як трэба адпраўляць скрыншот:
ВАЖНА: Гуляць трэба на рэальныя грошы, бонусныя грошы ў разыгрышы ўлічвацца не будуць. Гульня павінна быць адкрыта толькі ў адной укладцы.
Таксама хочам паперагдзець аматарам праграмы Photoshop і іншых графічных рэдактараў, мы бачым усе Вашы стаўкі, таму нават не трэба спрабаваць карыстацца такімі праграмамі. І яшчэ адзін момант наконт некалькіх укладак: калі Вы адчыніце гульню ў некалькіх укладках, то колькасць ставак на 1 тыраж будзе роўна колькасці адчыненых укладак, а гэта будзе парушэннем правіл разыгрышу. Перастрахоўвацца і ставіць паралельна стаўкі на лічбу яшчэ на чорнае або белае – забаронена, толькі адна стаўка на лічбу ў 1 тыраж.
Тэрмін разыгрышу: Старт з моманту публікацыі гэтай тэмы, заканчэнне разыгрышу адбудзецца ў той момант, калі гульцоў адгадае адно выйгрышнае лічба і апублікуе тут пераможны скрыншот. Пасля гэтага конкурс завершыцца.
Першы, хто адгадае выйгрышнае лічба і апублікуе на форуме ў гэтай тэме скрыншот, атрымае прыз і разыгрыш завершыцца.
Паспяшай быць першым, хто адгадае і выкладе скрыншот!
А якая павінна быць мінімальная стаўка?
СТОП,
УЖО пачалося што ці????
Так, старт з моманту апублікавання гэтай тэмы.
Тэрмін розыгрышу: да моманту, пакуль хоць адзін гулец не адгадае 1 выгрышны лік, пасля гэтага розыгрыш завершыцца.
у 1-ае чысло толькі стаўка павінна ісці? у сэнсе.. іншыя ў разлік не ідуць?
1 тыраж – 1 стаўка – на 1 лік.
На іншыя лікі ставіць нельга, толькі на 1 лік, любую, якую абярэце.
Фішкі ў лік не ідуць, толькі рэальныя грошы.
дарэчы, х50 – здаецца, крыху мала…
бо па 10 рублёў 20 разоў – ужо 200
а нас такіх шмат…)))
хоць я хызы, Вам вырашаць.
Абмежаванні па мінімальнай стаўцы – 10 рублёў.
там ад 10 руб толькі ідзе.
карацце, пытанняў мноства..(((
прашу ў след. раз загадзя папярэдзіць..шмат хто яшчэ на працы..рулетачнікі(((
А калі па 500 рублёў, то можна 25.000 рублёў выйграць, а яшчэ зверху забраць выйгрыш з самай стаўкі 🙂
значыць ужо можна гуляць ?????
Не, ставіць на іншыя лікі нельга. Толькі 1 стаўка на 1 лік у 1 тыраж (тур).
Так, можна.
якая розніца – хоць рубель у нумар, хоць мільён у нумар? множанне заўсёды будзе 36. але ніяк 50
Штось мне здаецца, што яна не працуе)
Мы памнажаем Вашую выйгрышную стаўку на х50, акрамя таго, што Вы выйграваеце х36.
Чытайце ўважней умовы разыгрышу, калі ласка 😏
не на лікі, а на колонны/дюжыны, чорнае-чырвонае і тп…)))
каб баланс падтрымаць.
так можна прайграць грошы гульцам хутчэй 😏
так тут быццам маецца на ўвазе выйгрыш ПРЫЗАВЫ)))
у мяне таксама)))
стаўлю на лік..і нічо не адбываецца пасля выпадзення..яны на баланс назад скідваюцца
а цяпер вось такое
вось як яно
Як там паставіць стаўку? Чагосьці не разумею)
у мяне просьба да Прадстаўніка.
калі руль забагіўся..залагаў/адваліўся і г.д..можна на пазней перанесці?
каб усе былі апавешчаныя. Вам жа таксама лепш так.
і прыз х50 усё ж такі замаленькі..трэба зрабіць абмежаванні па сумах…напрыклад, да 20 рублёў – х100, пасля – х50
я нават не рыпаюся – да гэтага спрабаваў. штось атрымліваецца фігня. то час выйшаў, то ставак няма
Рулетка накрылася)) Задудосілі))
ну я там вышэй напісала просьбу.
карацей, усім удачы… я ў магаз…))))
яна і раней была за дудосіна.)))))
калі сур’ёзна, там трэба стаўку зафіксаваць, націснуўшы на кручэнне. (ідыётызм поўны ў руле анлайн)
І слоты не працуюць і лайв-рулетка накрылася ) дабл-трабл прама))