TTR запускае крыпта-казіно TTRBIT
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
4 ліпеня 2021 г.
ад
PavelFredooc
|
6 Адказаў
|
511 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я вось зараз працую над крыпта-казіно, асноўныя фішкі будуць наступныя
1. Без верыфікацыі, верыфікацыя толькі ў рэдкіх выпадках (пры падазрэнні ў махлярстве або там аб’юзе ў лайве нейкім і г.д.)![]()
![]()
2. Максімальны RTP ва ўсіх прадстаўленых гульнях
3. Адсутнасць вэйджэра на дэпазіт, у тым ліку і ў лайв-гулях, уняў дэп, падвоіўся ў баккара – вывёў
4. Хуткія вывады (хаця і заўсёды)
5. Гнуткі ліміт вываду, стандартныя сістэмы лімітаў, па-мойму, састарэлі, я прыдумаў больш удачную мадэль, дзе ліміт вываду ўсталёўваецца ад памеру дэпазіту: калі чал дэпазіціць 10 тыс еўра, у яго не можа быць ліміт вываду, як у чалавека, які дэпазіціць 10 еўра
ну і яшчэ шмат розных штукаў, карочэ будзе казіно без х**ні, зарэгістраваўся на мэйл, закінуў крыпту і круці, адзіны мінус – што забаніць акаунт будзе нельга, бо ў гэтым не будзе ніякага сэнсу
на працягу лета запусцім
будзе называцца TTRBIT
Якая верифікацыя можа быць у крипта-казіно; максімальны РТП, а што быў і іншы; хуткія вывады(гэта колькі хвілін)? А якія гарантыі або зноў словы словы і больш нічога. Лепш бы распавёў якая будзе камісія за транзакцыі?..
PS. Прыкольна што прагучала агаворка па Фрэйду, деп 10К еўра… Бо менавіта тады, пасля зліву, пад відэа прагучала яго знакамітая фраза “Калі я яшчэ раз буду гуляць называйце мяне піда@..м” 😎
Як гэтым чалавекам не захапляцца , ужо тысячу разоў яго спалілі на піздабольстве і адкрытым махлярстве , а ён прэ як танк , прычым не асабліва напружваючыся па жыцці )))
Мне ўспомніўся стары савецкі анекдот, пра малпу і крокадзіла…
-Як добра быць пид…сом)
Забаніце Ттра!)
А ў чым прыкол казіно без верыфі. Ці ёсць план купіць рэкламу ў стрымераў з твітча і ёбікаў з тыктока для школоты