TTR закрыў доступ у сваю краму

Абмеркаванне анлайн-казіно | 16 сакавіка 2021 г. ад | 11 Адказаў | 749 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 362
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.

Побач ёсць тэма пра стаўленне да гульцоў казіно z. Хачу адзначыць, што гэта не самае горшае, што можа здарыцца. “Гаспадар” ттр з гэтым справай пераблысаў канкрэтна. Рашылі пагуляць у новым длх яго казіно праз магазін бонусбай. З трэцяй спробы ўдалося падвоіць дэпазіт, што ў наш час лічыцца мегазанос, няхай і да гэтага некалькі дэпау пайшлі ў пустэчу. 2000 рублёў на вывад. З магчымых метадаў вываду на сайце гэта біткойн і на карту. На карту вывад адклікаюць па невядомых прычынах, а на біток мінімальны вывад чамусьці 3000 рублёў. У чаце кажуць, на жаль, на карту вывад для вас немагчымы. І толькі пры адным згадванні пра скаргу на форумы адразу ж пераабуліся і згадзіліся вывесці на карту. Але забіў адказ: “Мы вывядзем на карту. У далейшым вам будзе закрыты доступ у наш магазін” Гэта значыць пры найменшым нейкім незадаволенасці адразу бан, усё ў духу гэтага крэндзеля.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
169
Публікацыі
1 548
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12 сак 2020 г.
macur666, 16 сакавіка 2021 г.
Побач ёсць тэма пра стаўленне да гульцоў казіно z. Хачу адзначыць, што гэта не самае горшае, што можа здарыцца. “Гаспадар” ттр з гэтым справай перашчырыў канкрэтна. Прымусілі сыграць у новым для сябе яго казіно праз крама бонусбай. З трэцяй спробы ўдалося падвоіць дэпазіт, што ў наш час лічыла [...]

Жорстка гэта, па-мойму, адна з галін казіно, у якіх я ніколі не гуляў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 762
Публікацыі
12 137
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
Побач ёсць тэма пра стаўленне да гульцоў казіно z. Хачу адзначыць, што гэта не самае горшае, што можа здарыцца. “Гаспадар” ттр з гэтым дзелам перабіў канкрэтна. Рашылі сыграць у новым длх ягонага казіно праз краму бонусбай. З трэцяй спробы ўдалося падвоіць дэпазіт, што ў наш час лічыцца мегаза [...]

Ведаючы ттра, і гуляць у ягонай казінашцы – гэта ветар на грошы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
224
Публікацыі
1 382
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.

х.з.,не ведаю ў чым справа,мне здавалася у  тттр была лаяльная палітыка па адносінах да гульцоў,чаму залупіліся з вывадам на карту,незразумела.

Дарэчы-выводзяць на карту без працэнтаў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.
Appolo, 16 сакавіка 2021 г.
х.з., не ведаю ў чым справа, мне здавалася, што ў тттр была лаяльная палітыка адносна гульцоў, чаму ўскладнілі з вывадам на карту, незразумела. Дарэчы-выводзяць на карту без працэнтаў?

Гэта відавочна.. Каб ён пайшоў дабіваць да 3000, каб вывесці на біток. Ну і, хутчэй за ўсё, усе б злілі

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 362
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.

Таварыш адміністратар, чаму змяніў назву тэмы? Усё дакладна і па справе, як ёсць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 722
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Таварыш адміністратар, чаму змяніў назву тэмы? Усё дакладна і па справе, як ёсць. 

у нас дыктатура)

а калі сур’ёзна, то форум чытаюць тысячы людзей і назвы тэм павінны быць адэкватнымі і без абразаў

новая назва адлюстроўвае сутнасць праблемы

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
224
Публікацыі
1 382
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.
arthur89, 16 сакавіка 2021 г.
Гэта відавочна.. Каб ён пайшоў дабіваць да 3000, каб вывесці на біток. Ну і хутчэй за ўсё, усе б злілі

ну ,гэта не вельмі вялікая праблема,на самой справе 2000 гэта 22 еўра! Мінімум мінімальнага. Зусім нядаўна (пару гадоў таму) для мяне было нармальным у правілах казіно мін.вывад 50 або 100 еўра.

Рэбята – выводзіць усім на карту па 20 еўра – гэта заіпецца саппорт, гэта банкаўская транзакцыя, пасложней чым вывесці на біток.

Я памятаю на нейкім форуме адпісаўся адзін ТС што яму забаранілі рабіць аналагічныя  маленькія вывады, таму што ён тупа заіпаў рабіць па некалькі дэпазітаў малых, выводзіць па 20 $ , саппорт плаціць камісу, плаціць камісу за кожны вывад, сыходзіць шмат часу і камісы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 362
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.
Appolo, 16 сакавіка 2021 г.
ну ,гэта не вельмі вялікая праблема,усё роўна 2000 – гэта 22 еўра! Мінимум з мінімальных. Зусім нядаўна (пару гадоў таму) для мяне было нармальным у правілах казіно мін.вывад 50 або 100 еўра. Хлопцы – выводзіць усім на картку па 20 еўра – гэта заіпецца саппорт, гэта банкаўская транзакцыя, к [...]

Так, гаворкі няма, адмовілі б і не было б пытанняў, але ж пагадзіліся і заблакавалі як школьніцы абідлівыя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
224
Публікацыі
1 382
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.
Ну пытання няма, адмовілі б і не было б пытанняў, але ж пагадзіліся і заблакавалі як абражаныя школьніцы

а ў гэтым выпадку-так, нейкі дзіцячы садок

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

хлопцы!мяне ТТР ашукаў на 44 к у рулетку эволюшен!дзве выплат ы на нумар 29 са стаўкай 10 еўра на нумар пры агульнай стаўцы за спін 4600 проста адмінілі пасля выпадзення шарыка на нумар.то бок тупа разарвалі сувязь!гэта называецца выбарваць гульца.павыбарвалі.усё!я больш не гуляю.у бліжэйшыя дні выложу скаргу і відэа і скрыншоты з перапіскай!бачыце!за словы адказваю!ГУЛЯЦЬ У ЯГО ГЭТА ЯК ПЛЮВАННЕ Ў СВАЁ ТВАР Т.Д.МЯНЕ КІНУЛІ ЎСЁ!Я БОЛЬШ НЕ ГУЛЯЮ Ў ЯГО.Я ЎВАГЛЕ НЕ РАЗУМЕЮ ХЛОПЦЫ!НЕХАЙ ХАЦЬ НЕ ХАПІЛА СІТУАЦЫЯ З ЯГО НЕВЫПЛАТАЙ ПО Т.Н ЯКІМІ-ТО ТАМ БАГАМ У СЛОТЫ АД ПЛЕЙ Н ГОУ?!ІГРОКАМ ЗАПЛАЦІЛІ ЎСЁ!УСЁ!І НАВАТ ПРАЕКТЫ, ЯКІХ УВАГЫ МАЛА ХТО ВЕДАЕ, АЛЕ НЕ ТТР!ЁН ТУПА КІНУЎ ХЛОПЦАЎ НА БАБКІ!КСТАТЫ Я ПАРАЛЕЛЬНА ПАШУКАЮ ДВА СКРЫНА, ДЗЕ Ў МЕНЕ НА БАЛАНСЕ БЫЛА ШТУКА ЕЎРА І ВЫПЛАТА КАЛІ ЛЯ 10 К РУБЛЁЎ У ЭВОЛЮШЕН І НА БАЛАНС ЗАЧЫСЛІЛАСЯ ПРАКТЫЧНА МЕНШ ПАЛОВЫНЫ, ТОБА ЁСЦЬ ТАКСАМА ПРЫСУТНІ ЭФЕКТ СПІСАННЯ С БАЛАНСУ СРЭДСТВАЎ ГУЛЬЦА.Я ТОГДА ЎВАГЛЕ ТРОХІ НЕ АСАМАВАЎ АД ТАКОГА ЗЕХЕРА!АЛЕ І ТАК ЗРАЗУ ВІДНЫ, БО ЎН КАЛІ САМ ГУЛЯЕ….САМІ РАЗУМЕЕЦЕ МІЛЬЁН ДЛЯ ЯГО Ж НЕ ГРОШЫ Ў ПРЫНЦЫПЕ!А ЗАПЛАЦІЦЬ СВАІМ ЧЭСНЫМ ГУЛЬЦАМ У СЛОТЫ АД ПЛЕЙ Н ГОУ КОПЕЙКІ АСАНАЎЛАСЯ ГРОШЫ!РОБІМ ВЫВАДЫ!ЧАКАЕМ НА ДНЯХ Я ЗНАЙДУ ВІДЭА І СКРЫНЫ І АПУБЛІКУЮ СКАРГУ!ДЗЯКУЙ НАШ АДМІН ЦЕПЕР ADR САМОГА СОВТС СВІССА!І ГЭТА ЦУДОЎНА!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...