Ці я лудаман?

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 8 October 2018 ад | 1 Адказ | 1,611 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 315
Публікацыі
21 377
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31.07.2015

Усім добры час сутак.
Пачнём з таго,што азартам я ніколі не захапляўся, калі не лічыць,што прыкладна 15 гадоў таму (мне было 10) па горадзе стаялі аўтаматы, у якія трэба было кідаць пяцякі і злавіць трохзначны нумар,напрыклад 777.(топавая камбінацыя на колькі я памятаю) я іграў у іх зрэдку,калі батя даваў дробязі на выдаткі, і маім першым заносам быў кулак манет на 500 рублёў (ніколькі не забуду той звон, з якім яны выпадалі пры выйгрышы :Biggrin:) . Пазней гэтыя аўтаматы рэзка кудысьці зніклі,і падобныя рэчы мяне больш не прыцягвалі.

Час прайшоў нямала,за апошнія два гады пачаў заўважаць актыўную,надазлую рэкламу анлайн-казіно,якая лезла проста адусюль.. Самае слова “ВУЛКАН” у мяне пачало асацыявацца з чымсьці,што выклікае ваніту і раздражненне.Тых,хто вёўся на гэтую рэкламу і гуляў у анлайн-казіно я лічыў памешанымі.Ну хто ў прытомным розуме (думала я) спадзяецца,што на аўтамаце са гукам тэтрыса,дзе малпа глытае бананы,можна вось так проста з 100 рублёў выйграць 20 000 р. (для прыкладу) ,гэта ж проста смешна.

Але прайшло яшчэ часу,ад не бязвядомага стрымера Arthas,(Папіч) я даведваюся што анлайн – казіно дзеляцца на ліцэнзійныя і на скрыптавыя канторы,гэта ў той час калі ён яшчэ ў пінгвінаў граў на Willam Hill. Але і гэта не дало мне якога-небудзь імпульсу,каб зарэгістравацца ў казіно і пагуляць.І вось ужо пазней,я заходжу да яго на стрим,ён гульніў у аўтамат Koi Princess у TTR”a , і вось пасля таго стріму,я пачаў глядзець на ўсё гэта ўжо па-іншаму. Перайшоў па спасылцы,зарэгістраваўся, зрабіў першы дэпазіт,маленькую суму,тысячы паўтары,паўсюль. Гуляў натуральна ў KOi , іншым слотам чамусьці было жудаснае недавер’е.Тут з бонуса рыбкі,у выніку падняўся да 6к. І ВОТ ЯНО , тое адчуванне якое напэўна ўсе адчувалі пры першым выйгрышы ,якім бы ён ні быў.Неадкладна вырашыў пазбавіцца ад трывогі,якая мяне тады больш за ўсё пераследавала,магчымасць вываду сродкаў. Для праверкі вывёў 4 тысячы на ківі,з затрымкай сэрца абнаўляю кашалёк – грошы прыйшлі. Так адбылося маё знаёмства з анлайн-казіно.

Цяпер бліжэй да сутнасці. Гуляю ўжо як і казаў амаль год.З казіно гуляў толькі TTR, Серф і Покердом.(у покердоме дарэчы,заманілі з верыфікацыяй усяго,чаму можна).Сам працую ў музычным краме. У месяц,магчыма дазволіць на забаўкі такога роду патраціць тысяч 6-7.Хоць і разумею,што сыходзіць у асноўным у пустую, і пасля прайгрышу тое брыдкае адчуванне,і жаданне адыграцца таксама ёсць.Але НІКОЛІ не гуляў на пазычаныя грошы і не прайграваў усю зарплату.Справа ў тым,што самы вялікі кайф,мабыць,мне прыносіць менавіта САМ ПРАЦЭС гульні ў ЛЮБІМЫ слот,якіх не так шмат. (у рулеткі і блэкджэк я ўвогуле ніколі не лазіў). Напрыклад : мой самы любімы слот – Book of Dead. Гуляю ў яго абавязкова ўжо паў года,максімум што лавіў – паліяну птушак пры стаўцы 10 або 15 руб. дало каля 8 тысяч рублёў.Дарэчы пасля таго выпадку,к слову,болей ніводнай вартая бонускі (Так, дэпазіты ў мяне маленькія,стаўкі таксама,можа праблема і ў гэтым. Але рабіць дэпазіт,напрыклад,3000 і круціць па 100 рублёў – гэта для мяне нешта на ўзроўні фантастыкі,баюся рызыкаваць,хаця ў выніку і па малых стаўках у асноўным заўсёды зыход да нуля)
Але той момант,калі ты чакаеш тую трэцюю прыгожую кніжку,да апошняга барабана і ВОТ ЯНА з’яўляецца – гэта тэкстам не перадаць як кайфова…
На маю бяду,любімы слот Book of Dead ад PlaynGo,да жудасці дысперсійны,і ў чаканні сваіх любімых кніг,я часам зліваў сумы,на якія ў будучыні спадзяваўся пагуляць у іншыя слоты.І ў такія моманты,з’яўляецца дзікая злосць на кніжкі,думаеш – “у жыцці больш на іх не зайду !!”” , але гэта апыняецца вялікім заблужданнем,і пасля наступнага дэпазіту,усё забываецца..

У выніку,быццам і спыніцца ўчасно магу,і гуляць не перастаю.Калі прайграю дазволеную для сябе суму ў першую тыдзень пасля зарплаты,то стыснуўшы зубы,забываю пра ўсё,і чакаю наступнага месяца,супакойваючы сябе,што вось будзе яшчэ денюшка,я зайду ў BOD і з затрымкай сэрца,буду чакаць бонуску з паліяны мужчын (выпадзе K і дасць 200 рублёў як заўсёды).. Пытанне,на доўга ці мяне вось так хопіць….

Крыніца: ттрблог

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...